Panasztevő InGame neve:
► Ademar Johnson ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Vasilije Marko ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Mentem eladni bluberrybe a zálogházba az igaz gyöngyöt a fent megnevezett jtáékos elötte lépet fel egy prá percel én be ntetm eladni az igaz gyöngyöt a zacisnak et ki olvasta a chet röl hogy én mit adtam el a zacisnak el indultam ki blubery böl kifel ring felé rig bejáratánál megprobált bele lökni a kocsijával a tengerbe de én rá huztam a kéiféket hogyne toljon bele telljesen össze tört a kocsi ezt követően ki szált és elő vett egy Colt 45 kis pisztojt semi elő rp nélkül irtam egy reportot adminak fent a szerveren le irtam neki hogy el kezet be lökni a vibe kiszált a kocsijábol és elö vette a fegyver ki akart rabol admin irta reportba hogy ez igy nem rps amit csinált és ki lépet a szerveröl amikor egy msáik admin válalta e az ügyet én a játékostol kérdeztem oc chet en hogy ez mi arra meg nem igazán válaszolt érdetelmesen ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► OOC chet beszélgetés vvan az esetről a játékossal videom nincsen az esetröl nem tduom hogy igy lehet vele vamit csinálni vagy nem ◄
Megjegyzés:
► Inentöl van a Logoja az esetnek ebbe minden megtalható ami történ a zálogháztol köszönöm a birálatot ◄
.png)