- 2025. 03. 19.
- 11
- 6
- LS karakter
- Joaquín Granados
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: csaa012_163122. Hogyan szólíthatunk? Ádám3. Hány éves vagy?Jelenleg 19 éves vagyok.4. Játtszott perceid száma? 7 931 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? External Gaming v3-on Sheriffségben voltam.7. Mesélj magadról pár mondatban. ÁÁdám vagyok 19 éves.Szerbiában élek egy kis faluban.Jelenleg dolgozok mint ács/kömüves.régen csapatban fociztam de ma már sajnos nem.De szeretnék újra el kezdeni focizni.Munka után ha nincs dolgom hétköznap akkor általában mta szervereken játszok.Meg fordultam már több szerveren is.De legtöbb időt External gaming V3-on játszottam.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:Kedves,Aktív,Szabálytisztelő Negatív:Nem szépítettem csak kimondtam az igazat, Önkritika,Van, amikor annyira vékony a tűréshatárom, hogy egy rossz pillantás is fel tud húzniÁltalános adatok
1. Teljes neve: Adam Walsh2. Születési helye, ideje: Los Santos 2001.03.05.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem.4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva?Magamat 2 hónap múlva úgy tudom el képzelni hogy ha keresnek embert és megvan a kellő rendfozozatom akkor a civil ruhás egységnél szeretnék nyomozo lenni.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Még nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?Fel szólítanám az embert majd le rádiózom hogy a egység nem elérhető mert igazoltatást hajt végben.Ha ez meg van akkor ki szállok oda megyek be mutatkozok(Teljes név,rang,jelvényszám).És el kérném a iratait azokat le ellenőrizem(Lejárati idő vagy hogy nem e hamis a irat).Csomag teret is amiben kell hogy legyen eü dobosz.Ha mindent rendben találok akkor el mondnom neki hogy minden rendben van és el köszönök.8. Mi maga a rendőrség? Rendőrság egy fegyveres rendvételmi szerv ami a közbiztonság és a belső rend védelme, a törvények és bizonyos szabályok betartatá.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?KKözvetlen felettes lehet hogy ep a társam aki mondjuk a kiképzőm vagy akár 1-2 nagyobb rangu ember.Feljebb való felettesem az akinek elsőnek jelentek és ő már sokkal nagyobb rangban van hozzám képest.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha csak egy közúti bírságról van szó akkor nem osztok ki neki nagyobb büntetést.11. Meséljen magáról pár mondatban.Adam Walsh vagyok 24 évvel ez elölt jöttem a világ ra a Los Santos-i kórházban.Jelenleg egy álmom van hogy egyszer rendőr legyek.Szeretek sportolni főleg focizni.játszottam is pár évet de a edző nem kedvelt igy ki lettem rúgva a foci kluból.Mostanság még nagyon sokat járok le edző terembe.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Le rádiózom hogy rendőre lőnek meg irom hogy milyen kocsiról van szó ki adom rá a aktív tűz parancsot.És utána az a cél hogy sikeresen el kapjuk a el követőt.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Nem mentség az hogy ő azt nem tudja be vinném és kihallgatom és a kihallgatás után meg kapja a szankciót.