Adam Smith

Adam Smith

Újonc
2025. 09. 17.
3
0
LS karakter
Adam Smith
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: kristof._7441​
2. Hogyan szólíthatunk? Kristóf​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 29perc(új gépem lett, és ezért új karakterem is lett).​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Hungary Life-on voltam egy kis ideig.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Krisótfnak hivnak. 15 éves vagyok. Szerbiában élek egy kertes házban a családommal. Szeptemberben kezdtem a középiskola 1. osztályát. Gépjármüszerelőnek tanulok. Szabadidőmben sokat szoktam kerékpározni, labdajátékokat játszani. Hobbim a horgászat.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv: Jó szivü vagyok, segitőkész, odafigyelő. Negativ nincs.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Adam Smith​
2. Születési helye, ideje: 2000.02.08.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Minnél nagyobb rangban, és jó hirnévvel.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólitanám a gépjármüvet, hogy húzodjon férre, és álitsa le a motort. Ezután berádióznám, hogy igazoltatok. Oda sétálok a sofőr oldali ajtóhoz, és bekopogok. Bemutatkozok, és elkérem az iratait. Ellenőrzöm, hogy minden rendben van-e-Ezután megnézem a csomagtartót is. Ha nincs rendben valami, akkor további intézkedést kezdek.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség, rend fentartó, büncselekméynek megakadályozása, bünözők letartoztatása, balesetek megakadályozása a célja.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felletes, az akihez közvetlen bevagyok osztva. A feljebb való pedig akik nagyobb rangban vannak tőllem.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A büntetést a BTK szerint fogom kiállitani. Megnézem, hogy milyen szabályszegéshez milyen büntetés van irva.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Adam Smith-nek hivnak. 25 éves vagyok. Barátommal érkeztem a városba. Az a célom, hogy bekerüljek a rendőrséghez, és tudjam segitenni a rendőrség csapatát, illetve fentartjam a rendet a városban. Szabad időmben elszoktam menni Horgászni.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Előszöris erősitést kérek, utána pedig biztonságos helyre vonulnék, és elbújnék. Ha nagyon szükséges, akkor az erősités kiérkezése előtt tüzet nyitok, és megpróbálom likvidálni az elkövetőket.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Elmondanám neki, hogy mik vannak a csomagtérben, ezután bevinném a rendőrségre, a személyt, illetve a csomagtérben talált anyagokat. Kivizsgáltatnám, és ha tényleg droghoz való anyagok, akkor elmondaám neki, és letartóztanám.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Kevés perc ))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]