Elutasítva Adam Lukas - Balent

• Thread starter Thread starter AdamHU
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 93
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

AdamHU

Újonc
2025. 12. 05.
5
2
LS karakter
Adam Lukas
LV Karakter
Adam Lukas
dawn.png

Neved:
< Adam Lukas >
Kitiltás időpontja:
<
2025.12.13 13:40:44 >
Kitiltás időtartama:
<
20 nap >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Balent >
A kitiltás indoka:
<
RP alóli kilépés >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Azért léptem ki (mert lemerült a laptop is 2%-on volt) mivel rp nem volt csak jött utánam egy player limuzinnal szídott ilyenek azt nem tudom miért biztos jól esett neki aztán mikor úgy nekem jött hogy meghaltam mivel már nem volt sok hp-m akkor léptem ki gondolván hogy ennyi volt meghaltam felszedni nem fog csak tovább szídni illetve családi okok miatt amúgy is lépnem kellet még örültem is hogy meghaltam és mehet végre, ebből is tanultam én úgy gondolom most ez nem akkora bűn hogy 20 napot kapjak rá vagy lehet nem iegn tudom de ez az első bannom most jöttem a szerverre alíg 1 hete még bennem van a hype , megtanultam a leckét ez pedig a kedvenc szerverem nem bínám ki ha lemardnék emiatt a hibám miatt az event-ről :( >

Utoljára szerkesztve:
Szia. Balent az én nevemben bannolt téged. Belementél a srácba, majd IC kérdőre vontad. Ezzel még nincs is semmi baj, azonban ő válaszolt, majd elkezdett utánad menni amire elkezdtél "menekülni" előle majd falnak mentél tolatás közben aminek következtében animba estél és nem meghalltál. Ekkor ő kiszállt a kocsiból és feléd sétált te meg rögtön amikor animba estél kiléptél. Az, hogy neked menni kell az nem jogosít fel arra, hogy kilépj rp közben. https://streamable.com/m8vn06 Sajnos erre nem tudom megadni az UB-t, várd meg amíg letelik.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.