Adam Lukas --> aLiam

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

AdamHU

Újonc
2025. 12. 05.
9
3
LS karakter
Adam Lukas
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Adam Lukas

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
aLiam

Panasz oka, leírása, kifejtése:
másnaposságból megkérdeztem valakitől no life-e? 1 kérdés volt nem minősités erre az adott admin még csak nem is magától döntöt az adott játékost kérdezte meg hogy adjon-e rám jailt, igazából az a nagyobb probléma hogy végigse hallgatott engem azt csinálta hogy oda tp-et aztán elmondta oszt jail...aztán egyik napon is 2 óra jailt osztot 2 playernek amiért 10 métert futott bilincsben, én tökre megértem hogy hibáztam és tanulnom kellene belőle,de nem gondolom azt hogy ne lehetne megoldani máshogy nem sok értelme van a jailnek.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Én tényleg elfogadom a büntetéseim, de szerintem ez nem volt olyan súlyos hogy ne lehetet volna elengedni, az is biztos hogy tanultam volna belőle úgy meglepődtem. Aztán úgy is megmondják a nagyok hogy kötelező jailt-t osztani de gondoltam azért megírtm mivel van egy kis időm a jail-ben. illetve a no life nem tudom mióta jelenti azt hogy élettelen.

Utoljára szerkesztve:
Helló, megvárjuk @aLiam válaszát.
Illetve Liam kérlek küldd el az adminügyről a logot.

Szia! Igazából nem a játékos döntött hogy adjak e jailt vagy nem, hanem én kérdeztem tőle kérie a jailt, és én is adtam volna mivel ez a "Nolife vagy" Eléggé sértő lehet egy játékossal szemben, régebben én is követtem el ilyen hibát és kaptam is érte a szankciót, ez teljesmértékben szabály ellenes, mivel egy MTA szerveren vagyunk, és nem tudhatod hogy az illető magára veszi vagy nem. És direkt nem adtam akkora jailt mivel nem akartam hogy sokat üljél. Illetve hogy más napos voltál az nem nagyon zavar, mivel nem mentesít a szankció alól, és vállalod a tetteidet ilyenkor amikor feljössz a szerverre. Cole-nak át dobom a logot. Várom a Panaszkönyv bírálatát.

• Kedvelés
Reactions: Meinen
Szia! Igazából nem a játékos döntött hogy adjak e jailt vagy nem, hanem én kérdeztem tőle kérie a jailt, és én is adtam volna mivel ez a "Nolife vagy" Eléggé sértő lehet egy játékossal szemben, régebben én is követtem el ilyen hibát és kaptam is érte a szankciót, ez teljesmértékben szabály ellenes, mivel egy MTA szerveren vagyunk, és nem tudhatod hogy az illető magára veszi vagy nem. És direkt nem adtam akkora jailt mivel nem akartam hogy sokat üljél. Illetve hogy más napos voltál az nem nagyon zavar, mivel nem mentesít a szankció alól, és vállalod a tetteidet ilyenkor amikor feljössz a szerverre. Cole-nak át dobom a logot. Várom a Panaszkönyv bírálatát.
köszi a választ! félig csak dühből írtam ezt igazából mert nem hallgattál végig, de jogos volt végülis ha így döntesz és tényleges elég hamar leültem. Meg mg egy kérdés lenne itt istenigazából hogx ha azt mondta volna a játékos hogy nem kér szankciót akkor is kiosztodtad volna?

Hát minden felé, képpen adtam volna mivel elég bántó tud lenni, és nem tudhatjuk hogy a gép mögött ki áll, de értem amit írtál.

• Kedvelés
Reactions: AdamHU
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.