Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Adam Klyton Születési helye, ideje: Los Santos 1998.01.12
Bejelentett lakcíme: Los Santos Street 98
Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola
Megszerzett szakmák, képzettségek: Közszolgálati Technikus
Nyelvismeret: Angol, Német.
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
Szeretnék egy csapat taga lenni, és a város védelméért dolgozni, nekem ez a fő, és az első a város védelem, és engem mindig is érdekelt az okf feladata, és munkája, itt a lehetőség hogy próbára tegyem magam.
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Higadtank kell maradni bármilyen nagy is a helyzet, és óvakodni kell a viztől és az áram vezetéktől, majd keresni kell egy pórraloltót és azzal megkezdeni a tűzeloltását, mivel az elektonikus tűzet szigorúan tílos vizzel oltani, mert vezeti az áramot.
Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
Feltételezük beomlik a ház tető és a társam ra esik a fa tartó gerenda, a legelső teendő higadnak kell maradni és helyzettől függően cselekvőképesnek kell maradni nem szapad bepánikolni majd próbálok szerezni minnél hamarab egy veszítővasat, amivel megpróbálom a parázsló gerendát feljebb emelni hogy a társam ki tudjun mászni, majd fel kapom a válamra a társam és óvatosan és oda figyeléssel ki hozom a házból!
Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
Bíztositani a helyszint felmérni a terepet, és be küldünk kettő társat, akik körül pásztázák a házat nem e maradt bent cicil/sérült civil és majd utána ha biztonságos a ház meg kell kezdeni a tűz eloltását, de itt is fokozzotan ügyelni kell az elektronikus tűzre ne hogy viz érje mert annak nagy kára eshet.
Számára mit jelent a Csapatmunka?
Számomra mindig is az összetartást, kitartást, a bátorságot, jelképezte, és a csapatmunak a legfőbb doog aminek jelen kell lennie mindütt, hogy bármikor bárhol bármilyen helyzetbe a csapat helyt tudjon állni.
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)Először is üdvözlök minden kedves olvasót. A Nevem Kiss Bence 17 éves vagyok. Egy átlagos 10.-es diák vagyok egy átlagos mindennapi élettel. Persze mint minden embernek, nekem is megvannak a saját hobbijaim, ezek között jelen van a biciklizés, pecázás, sportolás, na és persze nem utolsó sorban a gamer-kedés. A videójátékok világával már kiskoromban megismerkedtem és persze azonnal a szivembe zártam és már akkor tudtam, hogy én ezt nem akarom abbahagyni, minnél több videójátékkal meg akarok ismerkedni. Ezek között ott volt az úgynevezett "MTA" is, amelyet nagyon szerettem, szeretek és még szeretni is fogom remélhetőleg egy nagyon hosszú ideig. Nagyon megfogott az "MTA", mivel már maga a tény, hogy a kisgyermekkori nagy kedvencemet, a "GTA San Andreast" többjátékos módban tudom játszani a barátaimmal, vagy akár idegen emberekkel is. De ami nagyon nagy kedvencem lett, az az úgynevezett "RolePlay" játékmód.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
1000
UCP Előzményről kép: (imgur)
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Személyszerint ide ugyan az a válaszom mint pár sorral fentebb, Szeretnék egy csapat taga lenni, és a város védelméért dolgozni, nekem ez a fő, és az első a város védelem, és engem mindig is érdekelt az okf feladata, és munkája, itt a lehetőség hogy próbára tegyem magam.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
PF, de kaptunk lehetőséget önkéntes PF-snek lenni ami azt jelenti lehetünk más legális Fk ba is.
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.01.18
Aláírás: Adam Klyton/B3nc3