- 2025. 03. 17.
- 24
- 6
- LS karakter
- Abraham Von Koenig
- LV Karakter
- Abigail Graves
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT - FELÜLVIZSGÁLATI KÉRELEM
PANASZT TÉVŐ FÉL ADATAI
Panasztévő neve:
Abraham Von Koenig
Panasztévő telefonszáma:
+38-76-621-2847
Személyazonosító igazolványról készült másolat [KÉP]:
Amennyiben a panasztevő járművel érintett az ügyben
Vezetői engedélyről készült másolat [KÉP]:
Forgalmi engedélyről készült másolat [KÉP]:
Amennyiben a feljelentő fegyverrel vagy fegyverviseléssel érintett az ügyben
Fegyverengedélyről készült másolat [KÉP]:
JOGI KÉPVISELŐ ADATAI
(Jogi képviselő töltse ki amennyiben a panasztévő nevében küldi be a kérelmet.)
(Jogi képviselő töltse ki amennyiben a panasztévő nevében küldi be a kérelmet.)
Jogi képviselő neve:
-
Telefonszáma:
-
Ügyvédi iroda neve:
-
Ügyvédi iroda működési engedélye [vállalkozói igazolvány/számlatömbről készült kép]:
-
PANASZRA TETT FÉL ADATAI
Panaszra tett kommandós álneve:
Ebru D.
Panaszolt gépjárművének adatai:
Rendszám: AA-BH-73
Tipus: BMW 5 series F11
PANASZ KIFEJTÉSE
A panasz leírása:
Jogtalan kényszerítés, hivatali visszaélés, jogban való gátlás, és lekezelő magatartás. 2025. 08. 16.-án 10-óra környékén félre lettem állítva Ebru D.-nevezetű kollégájuk álltal. A félreállítást követően közölve lett az, hogy fokozott ellenőrzés céljából lettem félreállítva. Bemutatkozás nem történt kollegájuk részéről hanem az intézkedés közepén egy rákérdezést követően csak. A törvénnyel tisztában vagyok, így jogaimmal élve lövedékálló mellényt, maszkot viselve valamint egy tokba helyezett maroklőfegyverrel szálltam ki a gépjárművemből. Érvényes viselési engedély felmutatása elmulasztásra került, a hölgy csak rákérdezett, hogy rendelkezek e- engedéllyel én igen-t mondtan és le lett tudva. Az egész intézkedés alatt egyszer nem lett megkérdezve a nevem. Közöltem a hölgyel, amikor rákérdezett, hogy miért is viselem, hogy szimplán önvédelmi célból mivel nem kis értékekkel járkálok a városban. Azonban nem értette meg az álláspontomat és továbbra is határozottan követelte a lövedékálló levételét, valamint többször is meg lettem fenyegetve ha nem veszem le RUM indokkal elő leszek állítva, szintúgy a maszkal is. (Megjegyezném, hogy a városban legálisan megvásárolható a Market-melletti legálisan működtetett Fegyverboltban a lövedékálló mellény amit az intézkedés közben is viseltem.) Amikor rákérdeztem arra, hogy a BTK mely pontja tér ki erre, és milyen szabályszegést követtem el, válaszolni nem tudott azt mondta, hogy tilos a hordása és a RUM-ra hagyatkozott. Itt is megemlíteném a BTK egy pontja sem tér ki arra, hogy "Tilos a maszk, avagy lövedékálló viselése a nyilvánosság előtt" Jelezném, az EGÉSZ intézkedés során együttműködő, és tisztelettudó voltam azonban ez nem mondható el a hölgy részéről. Ezután rámhelyezett egy bilincset majd beszállított, amikor a központba érkeztünk a felettese után érdeklődtem panasz tétel érdekében amire a válasza az volt, hogy "nincsen". Majd bármi szó nélkül bedobtak a cellába elköszönésnek egy "Jó mulatást" kaptam, és ott hagytak. Az ott lévő többi kollégának pedig indokként azt hozta fel, hogy "Többszörös RUM, Panasszal való fenyegetőzés"-indokkal hozott be. Véleményem szerint ez felháborító, és nem engedhetik meg magunak ezt a magatartást és viselkedést. Valamint azt sem, hogy az alkalmazottak nincsennek tisztában a BTK működésével. Kérvényezem az ügy mihamarabbi kivizsgálását!
Érte önt kár a panasz okán? Amennyiben igen, fejtse ki:
Jogtalan letöltendő börtönbüntetés, valamint 500.000$-értékű anyagi kár.
MELLÉKLETEK
Videó:
-
Hanganyag:
-
Fotók:
-
KÁRTÉRÍTÉSI IGÉNY ESETÉN KITÖLTENDŐ
Elkobzott tárgyak listája, azok állapota, ismertetőjele [sorozatszám, telefonszám]:
-
Szerviz számla:
-
Egészségügyi számla:
-
((OOC Melléklet a panaszhoz))
- Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nem kell hozzáállni mindenkihez úgy mintha illegálos lenne. Megértem, hogy ez nem egy megszokott dolog de ha IC ezzel nem sértek a BTK szerint szabályt ezt lehet másképpen is kezelni. Ez számomra eléggé elrontottam az RP szituációt, remélem a közeljövőben értékesebb szitukat tudunk alkotni. Valamint az egész RP szituáció alatt csak azt éreztem, hogy ha törik ha szakad jailbe kell kerülnöm, mivel minden egyes dologba bele lett kötve indokolatlanul és a RUM-ot felhasználva mivel mást nem lehetett a nyakamba varrni (amit még mindig nem értek) be lettem rakva 45 percre ugyanis szabályszegést IC nem követtem el.
Valamint egy 500.000$-os bírsággal lettem berakva RUM indokkal azonban a maximális összeg RUM-esetében az 312.000$-így ezt a részt sem érttettem.
A végére pedig "Mesuc Celit" részéről ezt még be szeretném rakni mivel ez az IC megnyilvánulás sem méltó egy kommandóshoz véleményem szerint:
Abraham Von Koenig
KELETKEZÉS HELYE. 2025.08.16
Utoljára szerkesztve:
.png)