Abraham Russo - Dragan Borya [rey]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sarquse

Újonc
2025. 03. 17.
14
7
LS karakter
Jack Sanpedro
LV Karakter
Jack Sanpedro
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Abraham Russo

Panaszra tett személy InGame neve:
ismeretlen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
halo halo, minap folyamán többször is előfordult az hogy egy másik fél(jelen esetbe a tek) nem hal meg egy olyan dara közepén ahol elég szépen kapott.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
a klippen látható, hogy az első úriember meghalt ezekbe a lövésekbe (kevesebb golyót kapott), a másodiknak már kevésbé lett baja (több golyót is kapott)

csáó, utánajárok ki volt.

Dragan_Borja ölt meg. Várom a válaszát.

Hali! Nem igazan értem az egészet én arról
nem tehetek, hogy nem haltam meg. Részemről semmi szabálysértés nem törtent illetve mire megöltelek már alig volt hpm illetve véreztem is. De ha kell a bírálónak küldök napi logot, amennyiben szükséges.

Hali,nem szeretnék hozzá szólni de most megteszem,részemről annyi lenne hogy a lóg hamisithati a videó/kép nem,én ha admin lennék most tőled egy videót kérnek vagy esetlegesen nincs akkor a lóg marad.Tobbszor is volt már hogy a rendvédelem kapja és nem hal meg,tekkesekrol azt hallottam vannak akik drogoznak ott.https://imgur.com/a/wjY9hdK

Hali,nem szeretnék hozzá szólni de most megteszem,részemről annyi lenne hogy a lóg hamisithati a videó/kép nem,én ha admin lennék most tőled egy videót kérnek vagy esetlegesen nincs akkor a lóg marad.Tobbszor is volt már hogy a rendvédelem kapja és nem hal meg,tekkesekrol azt hallottam vannak akik drogoznak ott.https://imgur.com/a/wjY9hdK
Szia! Én nem klippelem minden killem, videóm nincs, mivel csak akkor klippelek mikor szükseges, ha a log nem jó akkor ott a társam logja, vagy ha minden szakad ott a szerverlog. A másik meg, hogy tegnap léptem be TEKbe és beajánlással, szerinted veszélyeztetném magam? Egy spanom ajánlott be, és ezért ő is felelős lenne. Másik meg hogy full tiszta UCPm van egy jailt nem kaptam, es van par ezer percem mar. Ha ez nektek nem elég az én logom, tarsam logja, vagy ha minden szakad mondom ott a szerverlog meglehet nézni.

Szerinted most egy kill miatt veszélyeztetném magamat? Illetve egy spanom aki beajánlott? Másik meg, hogy nem remegni járok fel hanem szimplán jól érezni magam.

dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Abraham Russo

Panaszra tett személy InGame neve:
ismeretlen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
halo halo, minap folyamán többször is előfordult az hogy egy másik fél(jelen esetbe a tek) nem hal meg egy olyan dara közepén ahol elég szépen kapott.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
a klippen látható, hogy az első úriember meghalt ezekbe a lövésekbe (kevesebb golyót kapott), a másodiknak már kevésbé lett baja (több golyót is kapott)
Meg ha megnézed az első “úriember” sokkal jobban kibújt mint én, és a klippen is látható, hogy a farm hitboxa miatt megakad a legtöbb lővés, ha lelassítod és megállítod esetleg. A másik meg hogy végig fejbe lőttél, ha drogoztam volna akkor se védett volna meg a fejlővéstől, főleg nem ennyitől. De részemről nem történt semmi féle drogozás semmi, a klippen is látszodik, hogy a farm hitboxa miatt megakadnak a golyók de mindegy, amennyiben kér a bíráló admin napilogot természetesen ahogy géphez jutok küldök, illetve a társam végig melettem
volt kocsiba ha kell tőle is kérhettek. Részemről lezárva. Várom a bíráló admin válaszát.

Meg ha megnézed az első “úriember” sokkal jobban kibújt mint én, és a klippen is látható, hogy a farm hitboxa miatt megakad a legtöbb lővés, ha lelassítod és megállítod esetleg. A másik meg hogy végig fejbe lőttél, ha drogoztam volna akkor se védett volna meg a fejlővéstől, főleg nem ennyitől. De részemről nem történt semmi féle drogozás semmi, a klippen is látszodik, hogy a farm hitboxa miatt megakadnak a golyók de mindegy, amennyiben kér a bíráló admin napilogot természetesen ahogy géphez jutok küldök, illetve a társam végig melettem
volt kocsiba ha kell tőle is kérhettek. Részemről lezárva. Várom a bíráló admin válaszát.
Ha a farm hitboxa valoban “bugos” lenne, akkor en miert haltam meg megis kb 3-4 golyotol (full rampagen, pps armorral ami maxos), amig te tulelted egy verzessel meg keves hp-val

Ha a farm hitboxa valoban “bugos” lenne, akkor en miert haltam meg megis kb 3-4 golyotol (full rampagen, pps armorral ami maxos), amig te tulelted egy verzessel meg keves hp-val
Hát látod megakad a golyó, lassítsd le és nézd meg jól. Ott lebeg látszódik.

Nem drogozott a tekes, szimplán csak nem regisztrálta a hitet.

Nem történt szabálysértés, helyezhető.

• Imádom
Reactions: petoboss
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.