- 2025. 08. 03.
- 3
- 0
- LS karakter
- Federico De Paul
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Abraham Lucas Luis
1.2 Születési helye: Los Santos
1.3 Születési ideje: 2001.04.03
1.4 Bejelentett lakcíme: Los Santos Ganton. 8
1.5 Személyi igazolvány száma: 124815GJ
1.6 Telefonszáma: +38-76-287-7052
1.7 Ön büntetett előéletű? egyre emlékszem, iratok lejárata miatt.
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Azért szeretnék a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Pénzügyőre lenni mert szeretném megakadályozni az Adó csalási tevékenységeket, És az illegális pénzszerzések megakadályozását2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- A Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat, az Adózási szabályok betartása és felügyelése, és a Vámügyi ellenőrzések, feladatok elvégzése. jogköre fegyver viselési jogkör, ellenőrzési jogkör, Végrehajtási jogkör, Tájékoztatási és adatkezelési jogkör, Vámhatósági jogkör,2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen Van külömbség. A Ruházat átvizsgálása az egy enyhébb beavatkozás, amely során a külső ruházatot tapintással vagy szemrevételezéssel átvizsgálják. A Motozás az egy mélyebb, személyesebb beavatkozás ahol a ruházat alá is benyúlhatnak, közvetlen testi érintéssel jár,2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Vámellenőrzés, Jövedéki ellenőrzés, Áru- és szállítmányellenőrzés, Határforgalom ellenőrzése, Feketegazdaság elleni fellépés, Nyugta- és számlaadás ellenőrzése, Közúti ellenőrzések (pl. EKAER), Fegyverhasználat és kényszerítő eszköz alkalmazása, Intézkedések végrehajtása (pl. lefoglalás, előállítás), Büntetőeljárási feladatok támogatása (pl. házkutatás, motozás) 2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Költségvetési csalás. Definíció: A költségvetési csalást az követi el, aki az állami, önkormányzati vagy európai uniós költségvetés megkárosítása, vagy onnan jogtalan előny megszerzése érdekében valótlan adatot közöl.
ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Ádám 1.2 Hány éves vagy?
- 17 1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- 1éve talán (voltak kihagyások)
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 8928 2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 6677 2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
-
a név váltás frakció miatt volt.2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
- Válasz2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
- Nem voltam.
/FONT]
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Ezen a szerveren kettő illegális frakció része voltam. ( talán még TEK de nem tudom pontosan hogy ezen a szerveren volt e ) Az illegális frakcióból az első az kilépés volt, a másik "meg szűnt" ha lehet így fogalmazni. 3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- ( talán a TEK de nem emlékszem pontosan hogy ezen a szerveren volt e ) 3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Igen 3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Mert szeretem a rendvédelmi frakciókat ( az illegál nem nagyon az én pályám ) egyedül még NAV-os nem voltam semelyik szerveren és úgyérzem ideje lenni ezt is kipróbálni
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen 4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Discord
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Abraham Lucas Luis
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
Los Santos 2025.10.18