Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: miskolcibatman2. Hogyan szólíthatunk? Medi3. Hány éves vagy? 174. Játtszott perceid száma? 26005. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban. 17 Éves vagyok, Medinek hívnak, életemben főszerepet játszik a sport, és a hit, körülbelül 10 évesen kezdtem el kézilabdázni, amit 2 évig toltam, utána pedig abbahagytam, kisebb ideig foci vette át a helyét, majd saját testsúlyos edzés, amivel rövid idő alatt, nagyon jó fizikumot értem el. A hit az életembe a legnagyobb csalódásaim során csatlakozott, elhunyt nagyapám, aki apám helyett apám volt, megcsalt a barátnőm a legjobb barátommal, akit 10 évig ismertem, de a bosszúvágyból, és az utálatból, hitet csináltam. Ezekmellett eléggé durván imádom a történelmet, és az irodalmat, egészen kicsi korom óta körbeölel a történelem, és egyszerűen tényleg imádom azt. Nagyon színes személyiségem van, emiatt nagyon színes rpket is tudok alakítani, egy komolyabb, de néha vicces karaktert szeretnék alkotni, aki az életében már mindent megtapasztalt, épp emiatt mindent teljesen nyugodtan kezel. Literálisan leírtam az életem, ez vagyok én.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Kedves és megértő vagyok, ami támogatja a kommunikációt a frakción belül. Kreatív vagyok, emiatt fraki eventekben nagyon szívesen segítek. Több év tapasztalatom miatt sok mindent tudok korigálni, és elsajátítani. Negatív: Ha egy olyan témát vágnak hozzám amiben benne vagyok, órákig tudok róla yappolni. Nehezen tudok megbízni emberekben. Folyamat zabálok.Általános adatok
1. Teljes neve: Abdulah Medard.2. Születési helye, ideje: Los Santos Medical Center, 1986.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Jogász diploma.4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Ugyanott, ahol elkezdem, a teljesítményemmel szinkronban lévő ranggal.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megaphone-nal felszólítanám az illetékest, tájékoztatnám miért állítottam félre, elkérném a papírjait, és átnézném a csomagteret abban az esetben, ha fokozott ellenőrzés van, ha mindent rendben találok mindketten indulunk utunkra, abban az esetben, ha nem, akkor csekket állítok ki.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami szerv, aminek a fő feladata a közrend és a közbiztonság fenntartása, bűncselekmények felderítése és megelőzése, és az állampolgárok védelme, fő feladatai közé tartozik a: Bűnmegelőzés, Bűnüldözés, Közlekedésrendészet, Közrendvédelem, Közbiztonság fenntartása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való az, aki rangban felettem áll, de nem biztos, hogy közvetlen kapcsolatban vagyunk. A közvetlen felettes az, aki közvetlen irányít engem.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A szabálysértés súlyossága, az elkövető hozzállása, és az eset körülményei alapján döntök arról, hogy a büntetés súlyos, vagy enyhébb legyen, és természetesen, ha van, akkor a megadott táblázat szerint járok el.11. Meséljen magáról pár mondatban. Abdulah Medard vagyok, ezelőtt vezető szerelőként dolgoztam, de beláttam, hogy a városnak több rendvédelmi személyre van szüksége, emiatt elhivatottam magam, és a papírjaimank megfelelően szeretnék elhelyezkedni.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amint tüzet nyitnak rám, éles helyzetként kezelem, és a szabályoknak megfelelően járok el, és mindenképpen erősítést kérek.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Drog észlelését dokumentálnám, az, hogy ő nincs tisztában azzal, hogy mivan az autójában, nem mentesití az alól, hogy övé a jármű, és az ő tulajdonában lett találva az adott illegális szer, mindezek után az adott anyagot lefoglalom, és az adott szabályoknak megfelelően előállítom az illetékest.