- 2025. 03. 30.
- 87
- 95
- LS karakter
- Dashawn Javontez
- LV Karakter
- Maloon D Blackwell
Panasztevő InGame neve:
► Zane Coraro ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Abam ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Csuma, Abam jogtalanul járt el az ügyben. Kifejtem teljesen, alapjáraton szerelőnél voltunk volt egy verekedés, aztán animba vertem a csávót, szóltak a navnak stb. Aztán adminügy volt mert elvileg "nonrp"ztem, majd ott volt az admin, és közben a navos engem bilincselt, motozott, stb, amiközben az ügy részese vagyok. Ezt jeleztem ooc hogy ez mi, aztán irtam hogy látszik 1-es admin, majd odajott hogy ezért egy hónap kitiltást fogok kapni, aztán irtam ooc egy navosra hogy cigány, majd rasszizmusért kitiltottak, ami jogtalan, mivel rasszizmusra nem jár VÉGLEGES kitiltás, plusz ic azt irok amit akarok, Maximum egy 90 perces Etnikai Hovatartozással való viccelődés, majd Abam szólt Shade-nak, hogy engem kellene kitiltani véglegesen. Ha nem történik meg ez a ban, akkor is írtam volna pkt, mivel Abam nem megfelelően járt el már alapból az ügyben, de ezzel csak rátett egy lapáttal. Szerintem a ban teljesen jogtalan, plusz még annyi, hogy látszik 1-es admin, az nem egy ugymind minősítés, azelőtt úgy volt egy hónapot ad minősítésra, aztán rasszizmusra permát. Amit inkább Shade hozott fel, szóval mindkettő admin hibázott az ügyben. Csak a bíráló admin válaszát várom, az ügyről teljes logot lent be fogok küldeni. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://armin.kim/seepaste/4GQ1
◄
Megjegyzés:
► Várom a bíráló admin válaszát. ◄
.png)
.png)
.png)