Abam Panasz [Zane Coraro]

• Thread starter Thread starter Eriq
  • Start date Start date
  • Válaszok 19
  • Látta 328
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Eriq

Barangoló
2025. 03. 30.
88
96
LS karakter
Dashawn Javontez
LV Karakter
Maloon D Blackwell
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Zane Coraro
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Abam
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Csuma, Abam jogtalanul járt el az ügyben. Kifejtem teljesen, alapjáraton szerelőnél voltunk volt egy verekedés, aztán animba vertem a csávót, szóltak a navnak stb. Aztán adminügy volt mert elvileg "nonrp"ztem, majd ott volt az admin, és közben a navos engem bilincselt, motozott, stb, amiközben az ügy részese vagyok. Ezt jeleztem ooc hogy ez mi, aztán irtam hogy látszik 1-es admin, majd odajott hogy ezért egy hónap kitiltást fogok kapni, aztán irtam ooc egy navosra hogy cigány, majd rasszizmusért kitiltottak, ami jogtalan, mivel rasszizmusra nem jár VÉGLEGES kitiltás, plusz ic azt irok amit akarok, Maximum egy 90 perces Etnikai Hovatartozással való viccelődés, majd Abam szólt Shade-nak, hogy engem kellene kitiltani véglegesen. Ha nem történik meg ez a ban, akkor is írtam volna pkt, mivel Abam nem megfelelően járt el már alapból az ügyben, de ezzel csak rátett egy lapáttal. Szerintem a ban teljesen jogtalan, plusz még annyi, hogy látszik 1-es admin, az nem egy ugymind minősítés, azelőtt úgy volt egy hónapot ad minősítésra, aztán rasszizmusra permát. Amit inkább Shade hozott fel, szóval mindkettő admin hibázott az ügyben. Csak a bíráló admin válaszát várom, az ügyről teljes logot lent be fogok küldeni.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/4GQ1

Megjegyzés:

Várom a bíráló admin válaszát.

igazábol én azt nem értettem hogy az miért admin minosités hogy beirja valaki azt ooc chatre hogy admin1?
Szia, a minősítés nem ott fejeződik be, hogy admin1, hanem ott, hogy "látszik". Ezzel a "kritikával" engem leminősít egy olyan szintre amit csak negatív irányban lehet értelmezni. Ezzel kellemetlen helyzetbe hoz a játékosok előtt, illetve a szabályzattal is szembe megy. Köszönöm, hogy megérted.

Szia, a minősítés nem ott fejeződik be, hogy admin1, hanem ott, hogy "látszik". Ezzel a "kritikával" engem leminősít egy olyan szintre amit csak negatív irányban lehet értelmezni. Ezzel kellemetlen helyzetbe hoz a játékosok előtt, illetve a szabályzattal is szembe megy. Köszönöm, hogy megérted.
Alapjáraton az admin minősítés nem egy olyan dolog hogy végleges kitiltást ossz egy adott játékosnak, most mondanád hogy de ott a rasszizmus is, ami végképp nem egy végleges kitiltás, maximum egy szankció, úgy hogy még csak nem is szabályzati pont.

Alapjáraton az admin minősítés nem egy olyan dolog hogy végleges kitiltást ossz egy adott játékosnak, most mondanád hogy de ott a rasszizmus is, ami végképp nem egy végleges kitiltás, maximum egy szankció, úgy hogy még csak nem is szabályzati pont.
Az a baj, hogy itt nem etnikai hovatartozással való viccelődésről volt szó, hanem kőkemény rasszizmusról, ami a szerveren pedig semmilyen úton módon nem elfogadható!

Meg ennyi erovel kb a szerver háromnegywd részét ugyanugy belehetne rakni jailbe rasszizmus miatt

Mer másnál is ugyanugy megy a c zés ic n is és oocnis

Az a baj, hogy itt nem etnikai hovatartozással való viccelődésről volt szó, hanem kőkemény rasszizmusról, ami a szerveren pedig semmilyen úton módon nem elfogadható!
A "kőkemény rasszizmus" nálad azt jelenti hogy valakire azt mondod hogy cigány? Méghozzá nem is ooc, hanem ic. Ahol ugyebár az adott személynek nem kellene magára vennie, mivel nem ooc irom neki hanem ic. És attól ha valaki rasszista, bár nem vagyok az, de még továbbra sem végleges kitiltás, attól hogy te azt állitod, hogy ez "kőkemény" rasszizmus.

Sziasztok panaszt én fogom birálni! @Eriq szerinted helyt áll egy admin ügyön ha minősíted az admint és az az utolsó mondatod amit csatolt Abam?

• Kedvelés
Reactions: koko34
Sziasztok panaszt én fogom birálni! @Eriq szerinted helyt áll egy admin ügyön ha minősíted az admint és az az utolsó mondatod amit csatolt Abam?
Ezért soha nem bannoltak ki senkit örökre, nem a minősítésen van a hangsúly, az 1 hónap alapjáraton, az meg hogy ic valakit le cigányozol nem végleges kitiltás.

Ezért soha nem bannoltak ki senkit örökre, nem a minősítésen van a hangsúly, az 1 hónap alapjáraton, az meg hogy ic valakit le cigányozol nem végleges kitiltás.
Itt az admin minősítéssel is gond van

• Kedvelés
Reactions: koko34
Itt az admin minősítéssel is gond van
Nem mondtam, hogy nincsen. Azt mondom, hogy akárhogyan is nézzük, ez nem egy örökös ban.

Nem szeretnek senkit bantani de szerintem az nem admin minosités ha valaki beirja azt hogy admin 1 legalabbis én admin lennék nem zavarna mert tudom magamrol hogy legalább admin vagyok nem csak egy szimpla játékos

Nem szeretnek senkit bantani de szerintem az nem admin minosités ha valaki beirja azt hogy admin 1 legalabbis én admin lennék nem zavarna mert tudom magamrol hogy legalább admin vagyok nem csak egy szimpla játékos
Végigolvastad a logot amit beküldtem?

Tehát, a kőkemény rasszizmus nem azt jelenti, hogy valakire azt mondod hogy "cigány", még ha ooc irtam volna, akkor talán rasszizmus, de még akkor sem kőkemény, kicsit túl lett tolva ez a dolog. Akárhogy is nézem, sehogysem ér fel örök bannal ez a két indok, ameddig az egy hónapnál jártunk, már az is zavart, mert hogy azt írom, hogy "admin 1 látszik" nem feltétlen leminősítelek, szimplán véleményt fejtek ki.
Meg már ha ott vagy, és rám lett admin hívva, hogy állítólagosan nonrpztem, akkor miért nem állítod meg az rpt? Amiben én vagyok a fő részes, plusz a másik felet tudtommal nem is szankcionizáltad, aki írogatta nekem végig hogy ő ezt levideózta, clippelve van, admint fog hívni, mert elhamarkodtad az ügyet, az állt előtted, hogy most ki kell engem tiltani, de semmi mást nem néztél, ezért is irtam meg a panaszt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.