- 2025. 05. 15.
- 46
- 36
- LS karakter
- Isabelle D Jones
Jelentkezési lap
OOC része a jelentkezésnek
Hogy hívnak?
> Zoli <
Discord neved?
> Alacsony <
Hány éves vagy?
> 17 <
Mellékelj képet a játszott perceidről
> <
Milyen frakcióban voltál eddig a szerveren? Ha voltál, miért távoztál?
> Rendőrség, vezetőségi gondok, nem szimpatizáltam az akkori főleaderrel. <
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
> Napi 3-4 órát simán. <
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 10 egybefüggő mondattal!)
> Már hatodik éve majdnem napi rendszerességgel RP-zek, rengeteg szerveren voltam már.
Jelenleg nem, viszont régebben, illetve itt a DawnMta szerverén is, elég mélyen szeretek RP-zni, számomra egy bábszínház az egész.
Legfőbb képen a saját szórakoztatásom miatt csinálom, az már csak hab a tortán, ha mások is élvezettel nézik amit csinálok.
Nem tartom magamat egy példa embernek, vannak nálam sokkal jobb, és hardcoreabb RP-sek, viszont a mai játékosbázisról megvan egy véleményem,
amelyet azért nem osztok meg senkivel, mert valószínűleg örökös kitiltásban részesülnék. Áttérve a magánéletemre, Miskolcon élek,
most kezdtem el a KRESSZT, egy hónapja. Úgy gondolom a szókincsem, helyzetítélésem, és a helyesírásom erősen megállja a helyét,
és próbálok az ooc chaten mindenkit okítani, ha hibát vélek felfedezni. Nem vagyok nagyképű, és nagyravágyó, egy szimpla ember.
Viszont, hogy valami rosszat is mondjak magamról. Dohányzom, gyakran káromkodok, és még ha nem is rossz indulatból, tudok sértő, és lenéző lenni.
A fent felsorolt rossz érvek közül, nagy részben próbálok javítani, és odafigyelni rá, hogy ne történjen meg. <
Voltál-e már kitiltva a szerverről, valamint voltál-e már adminjailben? (Csatolj képet róla! Imgur)
> <
Miért szeretnél a frakció tagja lenni? (Minimum 7 egybefüggő mondat.)
> Mivel a rendvédelmi frakciókat meguntam, és valami újba szeretnék kezdeni.
Mivel még OMSZ-es csak FiveM szervereken voltam, ezért ki szeretném próbálni, hogy milyen az MTA világában.
Úgy gondolom, hogy megtudnám itt állni a helyem és élvezném is. A második szempont pedig, hogy
nem akarok darálni. Ki is fejtem, bármilyen frakcióba mész, a nagy többségben darálsz, és ez az RP rovására megy.
Szeretnék normálisan RP-zni, most már, hiszen bőven elég vagyonom van, és emiatt már nem számít számomra a fizetés.
Nem mellesleg, rohadt menőnek gondolom azt, ha valaki mentős. Már a mentőautó mikor elsuhan melletted szirénázva,
mint a szerveren, mint a valóságban, akkor tudod, hogy az tényleg okkal siet valahová.
Valamint megúntam a rendvédelembe, hogy csak a keménykedés megy, és a fél szerver utál.<
IC rész
Neve:
> Aaron Hooper <
Születési helye, ideje:
> 1998.02.07 <
Mi a személyigazolvány száma?
>Válaszod <
Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
> Igen <
Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése
> Egészségügyi szakgimnázium, Sürgősségi ellátó technikus. <
Önéletrajz: (Min. 15 teljes összefüggő mondat!)
> Aaron Hooper vagyok, 27 éves vagyok. 25 évesen csatlakoztam a Rendőrség állományához,
majd azt képeztem egészen 2 évig. Előtte egészségügyi tanfolyamokon vettem részt, ahol meg is szereztem a szakképesítésemet.
Úgy érzem, hogy rátermett vagyok a feladatra, és szívesen fogadnának erős, ambiciózus, fiatalembereket.
Az előző munkahelyeimen, jól meg voltak velem elégedve, mivel kötelességtudatos vagyok, lelkiismeretesen csinálom a nekem kiszabott munkát.
A jogosítványomat már egészen fiatalon, 18 évesen megszereztem, és ételfutárként dolgoztam az iskola mellett. Először vízszerelőként végeztem,
viszont nem miután elkezdtem benne dolgozni, rájöttem, hogy ez nem az én utam. Ekkor kezdtem el az egészségügyi iskolát, amely 5 kerek évig tartott.
Esti tagozaton végeztem el, 4,76-s átlaggal. Míg az iskola tartott, találékony voltam, és üzleteltem. Üzemeltettem boltot, üzemeltettem bárt, illetve kereskedtem.
Visszatérve, amire valóban kiváncsiak lehetnek. Gyorsan gyakorlatot tudok szerezni az újonnan tanult dolgokban, képes vagyok csapatban dolgozni,
és az építő kritikát szívesen meghallgatom, okulok a hibáimból. A stressz helyzeteket jól tudom kezelni, és precíz gyakorlatban is precíz vagyok.
Illetve szívesen tanulnék tovább, képezném magam az egészségügyben, akár főorvosi diplomát szerezni egyszer.
Nyugodt, jámbor ember vagyok, sokan a jószívűségem miatt szeretnek.<
Teszt
Mit jelent az ABCDE protokoll, és mire használjuk?
> Az ABCDE protokol, az egy 5 pontos elsősegély vizsgálat.
A-(1.) Szabad légutat ellenőriz.
B-(2.) Légzést ellenőriz.
C-(3.) Vérkeringés ellenőrzése, vérzés/bevérzés keresése.
D-(4.) Neurológiai ellenőrzés, azaz tudatállapot, pupillatágulás, mentális állapot felmérés.
E-(5.) Sérülések, törések, zúzódások keresése, a testen. <
Mikor használunk nyakrögzítőt? Írja le a szabályát!
> Esetleges, vagy ismert nyaki, vagy gerincsérülés esetén alkalmazzák. <
Írja le az égési sérülés azonnali ellátását!
> Égett felület ékszerektől, ruházattól való megszabadítása, ezt követően a felület hűtése folyadékkal 5-25 percen keresztül.
Ezt követően, steril fedés alkalmazása, FONTOS! tapadó kötést nem alkalmazunk, e helyett tiszta, nem tapadó gézlapot.
Fontos! Az esetlegesen bőrbe beleégett ruhaszöveteket nem távolítjuk el a helyszínen, az ellátást követően, a személyt be kell szállítani a sürgősségire.<
Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
> Defibrilátor, hordágy, oxigén maszk/palack, steril gézlapok, sztetoszkóp, infúzió, gyógyszerdoboz, mepitel, nyakrögzítő. <
Szituációk
Szomszédja pánikban rohan ki a lakásából, karján egy égési sérülés, amelynek bőrfelülete piros, hólyagos, fájdalmas, forró leves fröccsent rá. A sérült remeg a fájdalomtól, könnyekkel a szemében kér segítséget. Mit tesz?
> A sebet megvizsgálva 2-es fokú égési sérüléssel nézünk szembe.
1. Lehűtöm a sebet, nem jéghideg, de hűvös vízzel.
2. Eltávolítom a karjáról az ékszereket, ruházatot.
3. Ügyelve a hólyagokra, fedőkötést alkalmazok rá, nem tapadó gézlappal.
4. Adok a személynek fájdalomcsillapítót, és beszállítom a kórházba ha szükséges. <
Utcán közlekedve hajléktalan kinézetű hölgyet vesz észre a földön arccal a föld felé feküdve, mit tesz?
> Válaszod <
Kollégája ebédnél hirtelen furcsán beszél, féloldali szájszöglet lebiggyed, leteszi a kanalat, majd kiejti a kezéből. Látványosan nem találja a szavakat. Mit tesz?
> A jelek szerint stroke-ot kapott.
1. Lefektetem, fejét stabilan rögzítem, kissé megemelve a test színtjétől.
2. Szabad légutat biztosítok, és a légzését figyelem.
3. Megmérem a beteg vércukor szintjét.
4. Oxigén maszkot adok rá, majd megnézem az időt, és visszakalkulálok a tünetek kezdetéig.
5. Amennyiben nem vagyunk a kórházban, beszállítom a sürgősségi osztályra, ahol előre értesítve készen várnak.
6. Ha a kórházban vagyunk, értesítem az erre szakosodott kolegákat, majd hordágyra teszem, és be sietek vele. <
Biciklizés közben valaki ön előtt elesik. Sisakot visel, de nem mozdul, csak nyög, és fejét fogja. A sisak kissé elrepedt. A sérült zavart, nem tudja, hol van. Mit tesz?
> A közlekedő a jelek szerint poszttraumás amnéziában van. Ezt a baleset következtében, pillanatnyi eszméletvesztés, és sokkhatás okozza.
A helyszínre kiérve biztosítom a helyszínt, majd stabilan rögítem a fejét. Szabad légutakat biztosítok és légzést ellenőrzök, majd sokk jeleit keresem.
Ezt követően, kapcsolatot próbálok létesíteni a sérülttel, közben töréseket, zúzódásokat, vérzéseket keresek.
A sérültet helyszínen infúzióra kötöm, és oxigén maszkot adok rá. Ezt követően, lassan elkezdem előre-hátra mozdulattal levenni a sisakját,
majd ott is sérüléseket keresek. Ha nincs komolyabb látható sérülés, óvatosan a hordágyra helyezem, és beszállítom a traumatológiára.<
.png)