Aaron Hooper jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Alacsony

Újonc
2025. 05. 15.
46
36
LS karakter
Isabelle D Jones
DAWNCITY-2.png
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Alacsony​
2. Hogyan szólíthatunk? Zoli​
3. Hány éves vagy? 17​
4.[COLOR=(44, 130, 201)] Játtszott perceid száma? 1437perc​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Csak kisebb szervereken, tehát nem.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? (( ))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Zoli vagyok, Miskolcon élek. Júniusban végeztem víz-és csőhálózat szerelőként, jelenleg munkát keresek. Most kezdtem el a kresszt, ezt munka keresés és játék mellett tanulgatom. Szabadidőmben szeretek játszani, és internetes tartalmakat fogyasztani (forumok bongeszese, reddit, twitter, hasonlok). Szeretem az autókat, és azoknak műdödését, mechanicáját.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság 1. Jó beszéd, és írás készség.​
2. Jó ítélő képesség.​
3. Jó probléma megoldó készség.​
1. Sokat beszélek.​
2. Sokat káromkodok.​
3. Hirtelen haragú vagyok.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Aaron Hooper​
2. Születési helye, ideje: 1998.02.07 Vice City​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola.​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy képességeihez mérten adott pozícióban.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? 1. Felszólítás a jármű leállítására. 2. Rádiózás 3. Bemutatkozás 4. Iratok ellenőrzése. 5. Előélet ellenőrzése 6. Kötelező felszerelés ellenőrzése. (7. Szükség esetén, ha arra ad okot az előélete a személynek, ruházat átvizsgálás.)​
8. Iratok visszaadása, elköszönés. 9. Rádiózás.​
8. Mi maga a rendőrség? Rendőrség az egy rendfenntartására szolgáló szervezet, amely fenntartja a közrend zavartalan menetét. Emellett része van, a bűnügyek felderítésében, és a bűnrészes, és bűnszemélyek elfogásában.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az a személy aki közvetlen felettem van rendfokozatban és a feladatok egy részét ő adja. A feljebb való mindenki más aki rendfokozatra mérten magasabb pozícióban van mint én.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Az, hogy valakinek priusza van nem befolyásolja, hogy mekkora csekket adunk. Viszont, ha aznap már többször meg lett bírságolva a személy, akkor egy pár alkalom után emelhetünk az összegen, vagy akár a vezetői engedélyét is bevonhatjuk.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Egy tisztességes, kötelességtudó derék fiatalember vagyok. Vice Cityből jöttem, miután szembesültem vele, hogy nincs ott maradásom. Annak reményében jöttem ide, hogy itt talán megtalálom magamat, és ki tudok építeni egy egészséges, átlagos életvitelt.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádiózok, és erősítést kérek. Fontos! Sosem tudni biztosan a kockázat mértékét, ezért egy várostól félreeső helyre próbálnám terelni a kollegák segítségével az üldözött járművet, majd ott együttes erővel megpróbálnák mozgásképtelenné tenni a járművet, vagy cselekvésképtelenné tenni a benne ülő személyeket.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Tájékoztatom róla a személyt, hogy milyen célokra használatosak a csomagtartóba lévő tárgyak, ezeket lefoglalnám, illetve a személyt is be szállítanám kihallgatásra, esetleg bejelenteném az NNI-s kollegáknak, lehetséges veszélyforrás miatt.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel privát uzenetben dc balazs0324 ))
Tisztelettel:
[Serhan Colby]r.[Őrnagy]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.