- 2025. 06. 01.
- 63
- 26
- LS karakter
- Gonzalo Mendoza
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 162. Mesélj magadról pár mondatban. A nevem Peti , és egy vidám, nyitott személyiségnek tartom magam. Szabadidőmben legszívesebben motorozni és játszani szoktam. A motorozás számomra nemcsak hobbi, hanem egyfajta szabadságérzés is – imádom, amikor útnak indulhatok, felfedezhetek új helyeket, és egyszerűen csak élvezhetem az utazást. A motorozás közben teljesen ki tudok kapcsolni, és feltöltődöm energiával.Ezen kívül szeretek játszani is, főleg számítógépes játékokkal. Ez segít abban, hogy kikapcsolódjak egy hosszú nap után, és közben fejlesztem a reflexeimet, a csapatmunkát és a problémamegoldó képességemet is.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Úgy gondolom, hogy alkalmas lennék a TEK frakcióba, mert felelősségteljes, megbízható és csapatban jól együttműködő játékos vagyok. Mindig igyekszem komolyan venni a szerepjátékot, és törekszem a realisztikus, szabályos RP-re. Fontos számomra a fegyelem és a pontosság4. Mióta játszol a szerveren? 2024. 11. 24. 18:294.1 Játszott perceid száma: 109 183 (1819 óra.)4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 5-6 óra.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Úgy érzem, hogy ez a frakció lehetőséget ad arra, hogy fejlődjek, új dolgokat tanuljak, és kipróbáljam magam egy komolyabb, felelősségteljes szerepben.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Rendőrség Frakció 1-2hetet töltöttem ott Radovan Koleno névvel nem volt sok időm akkor játszani azér távoztam onnan.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? A TEK frakció tagjaként egy higgadt, fegyelmezett és céltudatos karaktert alakítanék. Olyan személyt, aki komolyan veszi a munkáját, tiszteli a szabályokat és a csapatát, de ugyanakkor emberi is tud maradni a nehéz helyzetekben.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK egy különleges rendvédelmi egység, amelynek legfőbb feladata a terrorcselekmények megelőzése, felszámolása, valamint a kiemelten veszélyes bűnözők elfogása. A szervezet tagjai magas szintű kiképzést kapnak, és speciális felszereléssel dolgoznak, hogy a legnehezebb, legveszélyesebb helyzeteket is biztonságosan kezelni tudják.Általános adatok
1. Teljes neve: Gonzalo Virexan2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 2000.08.13.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Mulholland11. Telefonszáma: +38-76-962-4168Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- ...Általános iskola.
- ...Középiskolai érettségi
- ...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[x] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[x] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [x] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos,2000.03.26.
Gonzalo Virexan
Gonzalo Virexan
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)