Szia. elolvastam a panaszkönyvet és jó pár dolog nem lett mellékelve ami ebben a szituációban mérvadó volt.
Mielőtt az illetékes admin felteszi a kérdést miért voltunk nagy kaliberben mind a hárman. ATM-et szerettünk volna fúrni,de sikertelenül mert már akkor nem volt elég rendvédelmi tag. Úgy döntöttünk,hogy mára befejezzük az akciózást, és elmegyünk LS garázsba ledobálni a cuccokat.
Leif_Lindqvist Felszedte magát mert ő meghalt a balesetben és ilyen szép szavakkal illette meg őt. :
[2025-12-04 22:34:20] [Output] : Costa Morales: (( el ne meny. ))
[2025-12-04 22:34:20] [Output] : *** Leif Lindqvist beindította egy Mercedes-Benz GT 63 S motorját.
[2025-12-04 22:34:23] [Output] : Leif Lindqvist: (( miért? ))
[2025-12-04 22:34:25] [Output] : *** Peter Grov lehúzza a jobb első ablakot.
[2025-12-04 22:34:25] [Output] : Leif Lindqvist: (( nem vagyok RP-be ))
[2025-12-04 22:34:26] [Output] : Leif Lindqvist: (( se semmi ))
[2025-12-04 22:34:28] [Output] : Peter Grov mondja: Mi a probléma?
[2025-12-04 22:34:31] [Output] : *** Leif Lindqvist bezárta egy Mercedes-Benz GT 63 S ajtaját.
[2025-12-04 22:34:33] [Output] : Leif Lindqvist: (( elmegyek ))
[2025-12-04 22:34:36] [Output] : Peter Grov mondja: Szerintem nem hívsz rendőrt.
[2025-12-04 22:34:37] [Output] : Costa Morales: (( bazdmeg most durantál belém 600-al majd peddig még elmész? ))
Miután kiszálltunk a járműből Peter, és én. közöltük hogy te ugyan is nem fogsz rendőrt hívni. Erre folytatódott a dulakodás
A videóban tisztán látszik,hogy látható volt rajtunk a golyóálló, és a nagy kaliberű lőfegyver. Előtte, és mögötte is fegyverkezett ember állt. Amivel ő tisztában is volt. Elnyomott egy kokaint mert biztosan "verekedni" szeretett volna. Erre te elkezded ütni Petert, és utána én rád is tartottam és elő rántod mikor már régen le voltál tartva általam.
PG-nek gondolom azt,hogy gengszternek érzed magadat és fegyveresek között elkezded szívni a kokaint, és kedvedre terminátort játszol és félistenként elkezded darálni a golyóállós fegyverkezett embert. Nem is értem mi zajlott le akkor a fejedben, Mit gondoltál? hagyni fogjuk hogy csak animba verd vagy nem is tudom. A hullagyalázásról pedig annyi a véleményem ütötted később tudta elővenni rendesen a fegyvert és én hamarabb lőttelek le mint,hogy ő kezdett el téged lőni ezért látszik az,hogy beléd lő MP5-el. (Videóban látszi,hogy "földön volt Peter és ezáltal szinkronos volt a lövése.)
Illetve szeretném ezúttal is megkönnyíteni az ügymenetét és feldobom az én szemszögemből a videót. :
https://streamable.com/t8o8bv
Illetve szeretném azzal védeni magamat,hogy nem direktből történt droganim stoppolás új egeret vásároltam és még nem igen szoktam meg az oldalán az új funkció gombokat és véletlen rá nyomtam és felhozta az animációs fület ezáltal eltűnt a felszívás animja.