Elin Gan -- Nugget

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kodykaa

Barangoló
Globális Moderátor
LS
2026. 03. 25.
90
134
Budapest
LS karakter
elin.gan
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Elin Gan
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Nugget
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Saját ügy intézése, nem megfelelő bírálat!
Szóval. Onnan kezdődött az egész, hogy lövöldözés volt déli szerelőtelepen, amire reagáltunk. Odamentünk, volt egy sebesült amit elláttak, majd volt egy személy, aki meghalt a dara RP-ben, felszedte magát és visszajött abba az Rp-be. És ott volt a sebesült mellett + 10 rendvédelmis mellett, persze táncolt a kocsin és megkértem IC, hogy fáradjon el nem válaszolt, majd egy rendvédelmis megfogta bilinccsel elvitte, ezután is visszament a kocsijára táncolni és "nézni az RP-t". De, leírtam neki, hogyha felszedte magát el kell hagyja azt az RP-t, amibe volt. Azt válaszolta, hogy ilyen nincs nem szegett semmilyen szabályt. Ezek után azt mondta, hogy akkor nézi máshogy az RP-t, mondtam okés. Be dutyzott és ott flyolt vanishba és nézte az RP szálat. Utána jött az, hogy leírtam neki, hogy örülök, hogy sikerült megérteni már, hogyha Admin vagy. Nem gondoltam volna, hogy ilyen szituációba keveredek Nugettel, hogy el kell magyarázzam, hogy amelyik RP-be meghalt nem lehet ott. Magyarán azt mondta, hogy ha egy daránal meghal, akár interior felszedi magát és táncolva nézheti az RP-t, mert csak nézi és nem infózik semmit. Ezután pedig történt a saját ügy intézése.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/3hkNtfH3

Megjegyzés:

Várom a bírálatot, köszönöm előre is.

Utoljára módosítva moderátor által:
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni! Várom az admin válaszát.

Hali, sajat ugyet intezhetek, csak fk ugyet nem. Ahogy elmondtam tobszoris hogy az admin minositese megtortent. UCP-d miatt es a normalis hozzaallasod miatt adtam csak 60 percet.
Varom a biralatot!

Szuper! Csak nem tudom, hogy mire volt jó ez a 60 perc. Normálisan elmondtam neked OOC is, hogy nem sértegetni/minősíteni akartalak. De azt is elmondtam, hogyha te így gondolod akkor elnézést kérek tőled. Meg, hát igazból az amit leírtam, hogy te azt állítod, hogy ha meghaltál ott lehetsz nézőként az RP-be, ami nem így van, hisz minél hamarabb ha felszedted magad el kell hagyd azt az RP-t/szituációt.

Ez szuper, de akkor ezentul en is igy teszek amennyiben a rendvedelem is meghalasra kerul es nem megy el felszedes utan. Tudtommal ha semmi vizet nem zavarok ott akkor azzal semmi gond nincs.

Admin vagy így is kell tegyél. Nem is értem, majd gyorsan bedutyzol aztán flyolgatva vanish-be nézed az eseményt.

Varom a biralatot ha kell csatolom a napi logomat is

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Elég szomorúnak vélem,hogy egy játékosnak kell elmagyaráznia az adminnak, hogy halála utána köteles elhagynia az adott RP-t. Főleg, hogy az egész alatt ő végette alakult ki egy OOC beszélgetés amellyel zavarta az IC-t.

[2026-04-06 00:22:54] Kaur Seth: (( Igen, de attól még itt lehetek, nem? Infózni, ki merre. ))
Ezt a sort meg főleg nem értem, mit akarsz te infózni ha már meghaltál ?

Ettől függetlenül adminként jogod volt ott lenni és a szankciót is jogosan adtad a játékos részére. De gondolj csak bele, ha nem hozod magad ilyen kellemetlen helyzetbe, akkor nem alakul ki ez az egész ooc beszélgetés.
Meghaltál, felszeded magad és bedutyzol. Onnantól kezdve pedig jogodnál fogva figyelheted tovább az RP-t.

A panaszod részben jogos, az admint szóbeli megrovásban részesítem.
A jövőben kérlek jobban figyelj a hasonló dolgokra.

• Kedvelés
Reactions: Kodykaa és Cole
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.