Ryan Salvadore jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

krisztianka1

Újonc
2026. 03. 12.
4
0
LS karakter
Ryan Salvadore

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: dianosour0172​
2. Hogyan szólíthatunk? Krisz, Krisztián​
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma? ~3000​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Krisztiánnak hívnak, 16 éves vagyok. Pécsen élek, és Műszaki Technikumba járok. RP-zni 2019 elején kezdtem, és szabadidőmben motorozok vagy játszok. Gyorsan tanulok és nyitott vagyok rá.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Néha türelmetlen tudok lenni, néha önfejű, de kontrollálom. Forrófejű tudok lenni néha. Gyorts tanuló vagyok, nyitott vagyok új dolgok felfedezésére, és becsületes vagyok.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Ryan Salvadore​
2. Születési helye, ideje: 03/30/1989, San Fierro​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Magas pozicíóban,​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Levillogom a céljárművet, megaphoneozok neki. Berádiózom az igazoltatást, majd lefuttatom a rendszámot. Ha a rendszám tiszta, megyek oda, elkérem az iratokat, ellenőrzöm azokat. Ha az iratok is rendben vannak, leellenőrzöm a kötelező felszerelést, majd lefuttatom az iratokat is, az MDC felületén. Ha ez is rendben van, akkor ha szabálysértés volt a kiváltó ok, kiállítom a csekket és elbocsájtom a célost. Ezek után lerádiózom az elérhetőséget, és megyek tovább járőrözni.​
8. Mi maga a rendőrség? Egy rendvédelmi szerv, a polgárok védelmi érdekeit és a törvényszegők elfogását szolgálják. Nem igazságot osztanak, hanem megalapozzák annak a folyamatát.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az a személy, akinek közvetlen felelek a mindennapokban. A közvetlen felettesem fölött (és felettem is) magasabb pozíciójú felettes.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Maximális mennyiségű előírt büntetés.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Ryan Salvadore a becses nevem, szeretek kocsikázni és feleségemmel időt tölteni. A városban 10 éve élek, és itt tervezek maradni még sokáig. Nemzetőrségben szolgáltam egy kis időt, és most a rendvédelem kapujai felé szeretnék nyitni. Nyitott, felelős ember vagyok.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Lerádiózom, elmondom hogy tüzet nyitottak ránk, ha kell, megismétlem a jármű adatait és esetlegesen valaki a tűzparancsot kiteszi a járműre, ha kell. Továbbá valamennyivel óvatosabban, távolságtartóbban fogom a járműt üldözni, figyelve a társam és sajátom testi épségére.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Jogszabály alapján járok el. Ha illegális alkotó elemek, a törvénykönyv szerint járok el. A sofőrnek a kocsijában alapjáraton miért van ilyesmi anyag, főleg úgy hogy állítása szerint nem tudja mi az. A hazugság esélye nagy, de ettől függetlenül a jogszabály szerint fogok eljárni.​

rossz helyre nyitottad, áthelyeztem.

Rendben, ezesetben z/h!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.