- 2026. 01. 15.
- 31
- 24
- LS karakter
- Clint Tripp
- LV Karakter
- Clint Tripp
Panasztevő InGame neve:
► Denis Costello ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Fejlesztő Csabbaur ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Szóval történt egy olyan , hogy haverom menekült a PD-sek elől majd rádiózta nekem , hogy hol van stb.. Én mondtam neki , hogy jöjjön ide a házamhoz , ott lövöldöztünk stb , megsérültem , majd elkezdtem futni a 2 utcára lévő házamhoz, ott direkt szétnéztem , hogy nincs senki többször is és bementem, majd egy jó idő múlva kijöttem és ott vártak a PD-sek Fejlesztő Csabbaur és szuperadmin Beni társaságában. Mivel ez egyértelműen érezhető MG hogy elmondja, hogy elmondja a PD-sek nek , hogy hol vagyok majd odahívja őket. Erre írtam egy reportot amit senki sem fogadott el 10 percen át majd Csabaur belépett és a SAJÁT ügyét kezdte el bírálni - ez már alapból egy unfair dolog , hogy valaki a saját ügyét kezdi el bírálni. Itt volt egy stílusa , nem vett komolyan majd semmilyen bizonyítékot nem tudott mutatni nekem arra, hogy ő engem IC látott , hogy hova jövök. Utána még felőlem ez az ügy nem volt befejezve , erre rám TP-zett és elkezdte OOC írni , hogy megvan beszélve, csukhatnak le a PD-sek. Majd hírtelen lezárta az ügyet és azt mondta ha nem tetszik valami akkor írjak rá PK-t. Szerintem ez egy RP szerveren NEM elfogadható , hogy másnak az RP élményét rontsuk és egy admin ügy alatt saját ügyet intéz majd ott még igen nagy stílussal ír. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Stílus: , Log:https://armin.kim/seepaste/1jbs, A.Ü komolytalanul vétele: ◄
Megjegyzés:
► Ha kell még valami szívesen küldök bármit. ◄
.png)
.png)
.png)
-(1).png)