George Onfloyd-Pierdone

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ervin43210

Újonc
2025. 11. 04.
69
44
Szerbia
LS karakter
Victor Moretti
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

George Onfloyd
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pierdone
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az volt, hogy volt verekedés szerelötelep elött, és én lettem olyan indokkal jailba rakva, hogy Indokolatlan feszültségkeltés déli szerelönél.Az én részemröl annyit, amit probáltam is pierdone-al megértetni annyi volt tehát hogy nem mink kezdeményeztük ezeket a bunyokat, hanem alpári stilussal be-be szologattak. Majd peddig addig addig ment a kakaskodás hogy elökerült részükröl a vipera, mellyel animba verték a leadert. Én meg tec9 el háturol elkezdtem löni öket, de nem csak én voltam az egyetlen aki viszonyozta ezt az egészet, viszont valamely uton módon ö meguszta (Falcon-ra gondolok) Meg még többen. Mondtam pierdone nak hogy jöjön fell dc re megmutatunk 1-2 vidót, viszont ö annyit válaszolt rá, hogy nem megyek fell dc re. Tehát non ra nem non a válasz, de nagyrészt csak én kaptam szankciot,meg az egyik társam, de mutassuk majd a videót, miért is löttünk pontossan. 2. nem reálissan osztotta a szankciot, mivel ic ügy lett volna adolog mivel viperával támadtak a frakciotársakra.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Napi log lesz, a biráló adminnak privátba átdobom
Legutolsó képen meg olyat irnak ic hogy le screenshotollak.
+ Nem tudom mennyire reális ic, hogy ránkuszitanak egy francia buldogot Amely max 30 cm nagyságu meg plafon 15 kilós kutya, majd megöletnek velük.
Ez egy az elötti rp volt.
Nem tudjuk miért, mi indokbol, de ahogy beküldte a képeket meg videókat haverom egyböl evvel az indokkal le is bannolták c: Haverom hozzászolását törölték, ezért ide beirkálom öket. :https://pastebin.com/pe7uaYp4 Ök ezért nem lettek szankcionálva sajnos :c Magyarán a legelsö beszolásokat ök tették meg, majd az ütéseket is mint kézzel, mint viperával, mink meg megvédjük fk t és szankcionálva vagyunk. Peddig nonra nem non a válasz, tehát akkor mivel belementek az rp be nekik is járna a szankció.
Megjegyzés:

Várom birálóadmin válaszát, de szerintem nem volt fer szankció pierdone részéröl, haverom is dob be 1-2 bizonyitékot forum alá.

Utoljára szerkesztve:
Szép estét.

Akkor kezdjük az elején.
10 óra körül már ott voltatok szerelőtelepen, és azóta ezt csináltátok, ha megsérültetek elmentetek korházba és utána mentetek vissza a feszültséget kelteni.
[2026-02-16 01:24:51] [Output] : George Onfloyd mondja: Na akkor kinek van baja?

[2026-02-16 01:24:43] [Output] : Seth Kaur mondja: Mit motyogsz ribanc?
[2026-02-16 01:25:00] [Output] : Seth Kaur mondja: Szétkúrt ribanc.

[2026-02-16 01:06:15] [Output] : George Onfloyd mondja: Tolatni én tanulok meg.
[2026-02-16 01:06:17] [Output] : George Onfloyd mondja: Igaz?

[2026-02-16 01:10:34] [Output] : George Onfloyd mondja: Tesó, nagyon pattog a semmit érö kocsid.
[2026-02-16 01:10:42] [Output] : Roly Dva mondja: Te már megint a bajt keresed?

[2026-02-16 01:14:05] [Output] : George Onfloyd mondja: Ezek tesómegint altatást akkarnak.

[2026-02-16 01:17:14] [Output] : Micah Adebayo mondja: Szopos

[2026-02-15 23:31:07] [Output] : Micah Adebayo mondja: Meg lesz nyalogatva

És még tudnám folytatni ezeknek a beküldését.

Discord-ra nekem nem kötelességem feljönni.

Nem csak az miatt kaptatok szankciót ami éppen akkor történt hanem ami az egész este alatt mint ahogy a log-ban is látszodik.

Várom a bíráló adminisztrátori bírálatot.

• Kedvelés
Reactions: Ervin43210
Sziasztok a panaszt én fogom intézni.

Szép estét.

Akkor kezdjük az elején.
10 óra körül már ott voltatok szerelőtelepen, és azóta ezt csináltátok, ha megsérültetek elmentetek korházba és utána mentetek vissza a feszültséget kelteni.
[2026-02-16 01:24:51] [Output] : George Onfloyd mondja: Na akkor kinek van baja?

[2026-02-16 01:24:43] [Output] : Seth Kaur mondja: Mit motyogsz ribanc?
[2026-02-16 01:25:00] [Output] : Seth Kaur mondja: Szétkúrt ribanc.

[2026-02-16 01:06:15] [Output] : George Onfloyd mondja: Tolatni én tanulok meg.
[2026-02-16 01:06:17] [Output] : George Onfloyd mondja: Igaz?

[2026-02-16 01:10:34] [Output] : George Onfloyd mondja: Tesó, nagyon pattog a semmit érö kocsid.
[2026-02-16 01:10:42] [Output] : Roly Dva mondja: Te már megint a bajt keresed?

[2026-02-16 01:14:05] [Output] : George Onfloyd mondja: Ezek tesómegint altatást akkarnak.

[2026-02-16 01:17:14] [Output] : Micah Adebayo mondja: Szopos

[2026-02-15 23:31:07] [Output] : Micah Adebayo mondja: Meg lesz nyalogatva

És még tudnám folytatni ezeknek a beküldését.

Discord-ra nekem nem kötelességem feljönni.

Nem csak az miatt kaptatok szankciót ami éppen akkor történt hanem ami az egész este alatt mint ahogy a log-ban is látszodik.

Várom a bíráló adminisztrátori bírálatot.
Üdv! Ne haragúdj ,hogy megint én irok, de mint ic is elmondtam itt is elszeretném mondani.
Ez a mondat tölem azért volt, mert bekeritették ic maffia leadert minimum 6 an, és elkezdtek ic beszologatni neki.
Majd peddig megint kiemelném hogy elövették a viperát, csigábaverték a leadert és ez után löttem.
Tehát most igy kimondanám nem értem meg hogy akkor ök miért nem kapnak szabkciót érte?forum kitiltásos kép alatti videórol van most szó.
Értem én, hogy evvel az 1 mondattomal nagyon szépen tudsz érvelni, viszont te teljes mértékbe az ö pártjukat fogod, mint ha mink lettünk volna egészért a bünössek.
Tehát ha én feszültséget is keltenék szabályzat szerint végigvárják az rp t majd bizonyitékokkal hivnak admint, nem peddig belemennek az rp be.
Tehát Non ra nem non a válasz.
Ezt ooc chaten irkáltam is neked, de egyfolytába azt irtad hogy “oszthatom a szankciót?
És ez miatt forumra hoztam az ügyet, mivel apszolútte nem reálisan jártál el ez ügybe. De átküldtem privátba a logot den-nek, tehát látni fogja hogy nem hazudok. A tolatni én tanulok meg re azt értettem, hogy nem tud e normálissan tolatni, mivel délinél épp hogy beugrottam fall mögé, mert az nélkül telibe elcsapott volna ic a gyerek.
Majkemi akkor lett fegyver elövéve rájuk, mikor ök is egy fegyvernek minösülö viperával elkezdték abrakolni a leaderünket. + ott van a videó, hogy ö jött oda verekedést keltenni avval, hogy melyik volt az aki sza.ozta a tesója kocsiját? Erre ic annyit válaszoltam, mi van ha én voltam?
Tehát nem èrtem hogy mire fell kaptunk mink szankciót, ök meg nem. Úgyan azt csinálták mind mink, csak ök jóval többször kezdeményeztek. Itt van egy majdnem pont úgyan ilyen ügyem szankcionálása. Többet nem irok forumalá, várom birálóadmin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok átolvastam a panaszt és a kifogásolni valóm az lenne hogy a másik kettő játékos aki részt vett az egészben és partner volt erre az egészre az ő büntetésük hol maradt? a feszültségkeltés megtörtént a ti jailetek jogos úgy ahogy a másik kettőé is lenne valóban.
A fórum kitiltás jogos mivel nem elsőnek szólt hozzá olyan dolgokhoz amihez nincs teljes köze panasztételkor a panasztevő és a panaszolt fél írhat a panaszkönyv alá.

A panasz jogos Roly_Alo és Roly_Dva játékos azonos szankciót fog kapni mint a panasztevő és a társa Pierdone pedig keressen fel engem DC-n a holnapi nap folyamán a
PK Jogos.

• Imádom
Reactions: Ervin43210
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.