Elio Marlo-Cash

• Thread starter Thread starter Eriq
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 169
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Eriq

Barangoló
2025. 03. 30.
87
95
LS karakter
Dashawn Javontez
LV Karakter
Maloon D Blackwell
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Elio Marlo
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Cash
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő ügyintézés. Kaptam egy jailt PG És Nonrp indokkal, Kezdem a legelejéről. Bementem bankba mert nem tudtam hogy rablás van, aztán lelőttek minket, majd Tifpix kigetelt minket, figyelmeztetett hogy ez az utolsó volt, majd elengedett minket, ezután tovább játszottam majd Cash magához teleportált, majd osztani szeretett volna egy halálban rádiózás, PG, és Nonrp jailt is. Aztán végül az lett hogy a halálban rádiózást elengedi mert le oocztam, utána azt irta, hogy mégsem engedi el és Nonrpként beirja a szankciómba: [AdminJail]: Admin 1 cash bebörtönözte Elio Marlo játékost 120 percre.
[AdminJail]: Indok: PG - NONRP [2026-02-15 20:39:11] [Output] : [R2] Elio Marlo: Kártyázott xdddddd
[2026-02-15 20:39:11] [Output] : Tyzee Stokes mondja: Nemar
[2026-02-15 20:39:13] [Input] : r2 (()) Itt látható, ahogy az ooc rádiózásomat le ooczom, mivel egészen véletlen volt, az adminügy alatt azt állították, hogy ez direkt volt. Majd kérdeztem, hogy ez nekem miért válna előnyömre? Erre már nem kaptam választ, logikusan azért mert nem tudták ők sem, csak azt szerették volna hogy jailt kapjak. A Nem megfelelő ügyintézés ott történt meg, amint berakott Nonrp jailbe, mivel le lett ooczva a rádiózás, onnantól nem számít szabálysértésnek, tehát ezekszerint a Nonrp indok jogtalan. Illetve Tifpix admin 2 felülbírálása is megtörtént, mivel ő elengedett minket egy figyelmeztetéssel, majd Cash magához teleportált jailt osztani, tehát egy nagyobb admint felülbírált de mindegy, ez annyira nem lényeges, csak gondolom megemlítem ezt is. Luciano Graziano Undorító stílusa amit képviselt az adminügy alatt, az szinte elfogadhatatlan volt, de egyszer sem szólt rá Cash. Illetve az adminügy részesei az adminügy alatt icztek, fegyverrel rohangáltak, de Cash ezt sem vette figyelembe, pedig megemlítettem ooc chaten neki nem egyszer.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2026-02-15 20:39:11] [Output] : [R2] Elio Marlo: Kártyázott xdddddd
[2026-02-15 20:39:11] [Output] : Tyzee Stokes mondja: Nemar
[2026-02-15 20:39:13] [Input] : r2 (()), [AdminJail]: Admin 1 cash bebörtönözte Elio Marlo játékost 120 percre.
[AdminJail]: Indok: PG - NONRP

Megjegyzés:

Válaszod

• Kedvelés
Reactions: Spel8
Szia, Én lennék IC Mia_Lucrezia. Nos a hozzáfűzni valóm annyi lenne, hogy az illetékes admin RP Stop-ot nem rakott, ez azt jelenti hogy mi IC-zhetünk hiába van ott admin. 1. Nem volt hozzá közöm. 2. Ha kint van admin nem jelenti azt, hogy RP stop van, elvégett mégis a mi HQ-n folytatódott az Adminügy így nem érzem azt, hogy nekünk kötelességünk lett volna csöndbe végig nézni, hozzá szólni az ügyedhez. Köszönöm az idődet, szép estét kívánok.
Nem rád érkezett a PK, ne szólj hozzá egy admin panaszkönyvhöz, sima játékosként. De egyébként a válaszom az, hogy milyen rp stoppot irjon ki? RP stop adminügy vagy mi? Illetve te voltál az az ember aki végig irkált az egész adminügy alatt, hogy erre 150 minimum és stb stb, tehát ezzel ne takarózz, hogy nem voltál az adminügy részese.

Szia. Hozzá fűznék annyit, hogy te is és mindenki tudja hogy nem volt helyén való amit csináltatok, mivel lövések voltak a bank területén, plusz a bank le volt zárva, csak valaki nem zárta be az ajtót, de az ablakok levoltak zárva. Hősködtetek, mert lementek egy pisztollyal a lifttel, és ha a realitást nézzük akkor akár holttestek is lehettek a liftbe, mégis lementetek. Nem látom helyénvalónak azt sem hogy te ilyeneket írkálsz halálba, hiába OOCztad le, hisz eléggé nagy “véletlen” volt állításod szerint, pedig kétlem.

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.
Cash, kérlek az egész Aügyre vonatkozó logot küld el részemre.

Átolvasom és érkezem a bírálattal.

Szia. Hozzá fűznék annyit, hogy te is és mindenki tudja hogy nem volt helyén való amit csináltatok, mivel lövések voltak a bank területén, plusz a bank le volt zárva, csak valaki nem zárta be az ajtót, de az ablakok levoltak zárva. Hősködtetek, mert lementek egy pisztollyal a lifttel, és ha a realitást nézzük akkor akár holttestek is lehettek a liftbe, mégis lementetek. Nem látom helyénvalónak azt sem hogy te ilyeneket írkálsz halálba, hiába OOCztad le, hisz eléggé nagy “véletlen” volt állításod szerint, pedig kétlem.
Milyen előnyömre válik az, hogy lerádiózom, hogy kártyázott? Illetve ha annyira rádióra szántam volna, akkor nem ooczom le, de még abban a percben le oocztam, szabálysértés nem történt mivel le oocztam, szankicó kiosztása megtörtént jogtalanul. Várom a bírálatot.

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.
Cash, kérlek az egész Aügyre vonatkozó logot küld el részemre.

Átolvasom és érkezem a bírálattal.
Holnapi napon átküldöm.

• Kedvelés
Reactions: Csuhy
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Kezdeném azzal a résszel, miszerint „felülbírálta” Tifpixet. Tif nem report alapján érkezett a helyszínre, nem rendelkezett bizonyítékkal, csupán szemtanúja volt az incidensnek. Indokoltnak látta felhívni a figyelmeteket arra, hogy a korábbi esemény nem szabályszerű. Döntést az ügyben nem hozott, kizárólag figyelmeztetett benneteket.

Ezzel szemben Cash már bejelentésre érkezett, így kötelessége volt kivizsgálni az ügyet. A vizsgálat során videót is kapott.
Magára a szabálysértésre külön nem térnék ki, mivel a szituáció teljes mértékben irreális volt: egy rablás közepén lementetek a széfterembe, ahová egyébként sem lehet könnyen bejutni.

A kapott logok alapján az OOC beszélgetés hangneme elfogadhatatlan. Egy adminügy közepén egymással beefelni rendkívül komolytalan hozzáállás. Külön kiemelném Tyzee Stokes viselkedését, aki az ügy teljes ideje alatt feleslegesen inzultálta Lucit, és nem megfelelő módon állt az ügyhöz.

Összességében úgy gondolom, örülhetsz annak, hogy sikerült részben tisztáznod magad, így lényegesen enyhébb szankciót kaptál, mint a társad.

Ugyanakkor felhívom az adminisztrátor figyelmét arra, hogy a jövőben nagyobb körültekintéssel járjon el a szankciók mértékének meghatározásakor, hiszen közel azonos szabálysértések esetén Tyzee Stokes 60 perccel súlyosabb büntetést kapott.

A panaszod jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.