Rampage fentébb vitele

• Thread starter Thread starter hessz
  • Start date Start date
  • Válaszok 18
  • Látta 297
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
Szia, ez egy nagyszerű klip, viszont sajnos már nincs relevanciája, mivel a sisak a klip utáni napon rommá lett nerfelve (3 fejes->1fejes), valamint csak egyet hordhatunk magunknál – nem úgy, mint az illegális oldalon drogokat.

Ideje megszokni, hogy a gameplay már nem abból áll, hogy godmode-ban TEC-9-el végigszaladsz a legálon egygolyós fejesekkel, hanem egy kis taktikát is bele kell vinni a játékmenetbe, illetve nem hárman kell menni rabolni.

Supreme több alkalommal bizonyította a 8.-i nerf óta hogy most is erősebb minden tekintetben a Rampage, valamint még testre is véd, nem ugy mint a sisak.

Szép napot!

Szia, ez egy nagyszerű klip, viszont sajnos már nincs relevanciája, mivel a sisak a klip utáni napon rommá lett nerfelve (3 fejes->1fejes), valamint csak egyet hordhatunk magunknál – nem úgy, mint az illegális oldalon drogokat.

Ideje megszokni, hogy a gameplay már nem abból áll, hogy godmode-ban TEC-9-el végigszaladsz a legálon egygolyós fejesekkel, hanem egy kis taktikát is bele kell vinni a játékmenetbe, illetve nem hárman kell menni rabolni.

Supreme több alkalommal bizonyította a 8.-i nerf óta hogy most is erősebb minden tekintetben a Rampage, valamint még testre is véd, nem ugy mint a sisak.

Szép napot!
Szia, én nem így emlékszem, tegnap-tegnapelőtt is teszteltük és több fejes is kellett hogy meghaljon egy sisakos rendvédelmis.

• Kedvelés
Reactions: markincollig
A klipp amelyen a tec9es rambózás látható 7.-én készült, a nerf pedig 8.-n érkezett, ezt követően ég és föld a különbség az előtte/utána verzióval.

Ahogy azt a vezetőség megosztotta velünk (Idézem):

Sisak változtatások:
A rendszer már nem enged egyszerre több mint 1 darab sisakot birtokolni.
Változtattunk a működésén, sérülését hozzáigazítottuk a fegyverek sebzéséhez, így már pl az M700-ból 1-et tud levédeni, ahogy a rampage is. Tehát innentől, a sisaknak is "életereje" van, attól függően sebződik, hogy milyen fegyverrel lövünk rá. Összeségében gyengébb mint a rampage, illetve ez továbbra is csak a fejlövés ellen véd. A testet ért lövéseket nem tompítja, ellenben a rampage hatásával
.”

Kezdjetek el taktikusan játszani: meglepetésre, pozíciókból, sniperrel és rendes fegyverekkel. A rampage még most is erősebb, csak már nem olyan, mint régen, amikor gyakorlatilag godmode volt, és egy TEC-9-cel gond nélkül át lehetett futni a fél rendvédelmen.

Voltam illegál oldalon is, tudom, milyen élvezetes tud lenni. Viszont legyünk őszinték: ez a felállás soha nem volt igazán fair a rendvédelemmel szemben.

Most végre a rendvédelemnek is van valódi esélye, és ők is tudják élvezni a lövöldözéseket, mert nem az a szerepük, hogy kapnak egy fejlövést, majd öt percig pihennek. Ez szerintem összességében sokkal egészségesebb és élvezetesebb gameplay mindkét oldalnak, főleg akkor, amikor majd meglátjátok, milyen jó érzés egy jól felépített tervvel nyerni, vagy egy igazán jól kivitelezett rajtaütést végrehajtani egy rendvédelmi csapat ellen egy-egy akció során.

A klipp amelyen a tec9es rambózás látható 7.-én készült, a nerf pedig 8.-n érkezett, ezt követően ég és föld a különbség az előtte/utána verzióval.

Ahogy azt a vezetőség megosztotta velünk (Idézem):

Sisak változtatások:
A rendszer már nem enged egyszerre több mint 1 darab sisakot birtokolni.
Változtattunk a működésén, sérülését hozzáigazítottuk a fegyverek sebzéséhez, így már pl az M700-ból 1-et tud levédeni, ahogy a rampage is. Tehát innentől, a sisaknak is "életereje" van, attól függően sebződik, hogy milyen fegyverrel lövünk rá. Összeségében gyengébb mint a rampage, illetve ez továbbra is csak a fejlövés ellen véd. A testet ért lövéseket nem tompítja, ellenben a rampage hatásával
.”

Kezdjetek el taktikusan játszani: meglepetésre, pozíciókból, sniperrel és rendes fegyverekkel. A rampage még most is erősebb, csak már nem olyan, mint régen, amikor gyakorlatilag godmode volt, és egy TEC-9-cel gond nélkül át lehetett futni a fél rendvédelmen.

Voltam illegál oldalon is, tudom, milyen élvezetes tud lenni. Viszont legyünk őszinték: ez a felállás soha nem volt igazán fair a rendvédelemmel szemben.

Most végre a rendvédelemnek is van valódi esélye, és ők is tudják élvezni a lövöldözéseket, mert nem az a szerepük, hogy kapnak egy fejlövést, majd öt percig pihennek. Ez szerintem összességében sokkal egészségesebb és élvezetesebb gameplay mindkét oldalnak, főleg akkor, amikor majd meglátjátok, milyen jó érzés egy jól felépített tervvel nyerni, vagy egy igazán jól kivitelezett rajtaütést végrehajtani egy rendvédelmi csapat ellen egy-egy akció során.
https://streamable.com/u31b17 ez nem tudom hol lett nerfelve

Ma többször tapasztaltam én is hogy nem lehet ki lőni egyáltalán a rendvédelem AR-15 el sem és semmi mással ! Viszont ma többször 1 lövéssel full hp-m és full rampagem volt és a páncél is full még is meg haltam .

• Kedvelés
Reactions: hessz
Így van srácok, ez a sisak a valaha volt legrosszabb dolog ami valaha a szerveren volt. Ha ezzel nem lesz kezdve valami az illegál megunja és szépen lassan elfog tűnni. A rendvédelem meg nyilván nevet a dolgon mert nekik happy az élet mindent ingyen kapnak meg sisakot, mellényt, fegyvert na meg persze lőszert. Mi illegálosok pedig mindenért kell grindolnunk és lassan úgy vesszük észre hogy feleslegesen tesszük mert amit nehezen meg szerzünk az egy akció alatt elmegy. Kérem a vezetőségét hogy találjon ki erre valamit mert ez így nem lesz jó hosszútávon.

Egyébként a rendvédelmis tagok hiába röhögőfejezik az üzenetem, nem lesznek vele se többek, se kevesebbek.

Pedig 2x kellene sniperrel eltalalni a fejet vagy 2-3x ar15el, nekunk még nehezebb a dolgunk mert ennél többet bír a rampage ráadásul az testre is véd.
Nem bir többet ezt előző hozzà szólásban le írtam Full rampage full hp és full armor még is egy lövés voltam .

• Kedvelés
Reactions: hessz
Üdv! Őszintén szólva nem teljesen egyértelmű számomra, hogy a videóval pontosan mit szerettél volna szemléltetni. Amennyiben azt, hogy jelenleg már nem igazán biztonságos négy honvéd közé berohanni egy TEC-9-cel, akkor ez véleményem szerint egy teljesen reális és érthető helyzet.

Természetesen megértem az új sisakkal kapcsolatos frusztrációt, ugyanakkor – ahogyan azt mások is jelezték korábban – érdemes lenne kissé taktikusabban játszani.

Sem a sisakon, sem a rampagen nem tervezünk további módosításokat.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.