Savelij Zinovje - Ismeretlen (talán Brown)

• Thread starter Thread starter Eriq
  • Start date Start date
  • Válaszok 11
  • Látta 247
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Eriq

Barangoló
2025. 03. 30.
88
96
LS karakter
Dashawn Javontez
LV Karakter
Maloon D Blackwell
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Savelij Zinovje
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Ismeretlen de szerintem Brown
Panasz oka, leírása, kifejtése:
a frakciójának felgeteli a kocsit a tetőre SF gyárnál, gondolom ezáltal jutott be a tag is a gyárba
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
visszalehet nézni hogy kigetelte ide a tetőre a 12307 kocsit
mta-screen-2025-07-07-18-39-36.png

Megjegyzés:

john beckham lőtt hátból vagyis ő jott be a tetőn szóval gondolom az ő kocsija és ő lett felgetelve, tudjuk, hogy Brown játszik a legtobbet danival mert ic látni őket egésznap

• Kedvelés
Reactions: AmbrushX és Lehel
Szia,nem tudom mi történt.Amikor felléptem a szerverre én birtokomon voltam.

Szia, amikor készült ez a kép, ott se voltam, nem tudom mikor lehetett ez de én 18:39-kor más akción voltam.

Szia, amikor készült ez a kép, ott se voltam, nem tudom mikor lehetett ez de én 18:39-kor más akción voltam.
szia ez nem 18 órakor tortént hanem 20 után kicsivel csak nekem más időzóna van.
te is ott voltál ezen az sf gyáron

Szia,nem tudom mi történt.Amikor felléptem a szerverre én birtokomon voltam.
hát nem tudom mikor léptél fel de egy ideje már fent vagy és jópárszor láttalak titeket pl ma is ezzel a kocsival a szerveren, ahogy tobben is ültetek benne, tisztán látszik hogy kicsit be is van buggolva a kocsi tehát ez fel lett getelve csak nem túl jól, esetleg valaki fel flyolt vele.
magától nem kerül fel a tetőre a kocsi, egy random adminnak meg felesleges lenne felgetelni oda, azért is téged írtalak bele mert neked lenne okod felvinni pl

szia ez nem 18 órakor tortént hanem 20 után kicsivel csak nekem más időzóna van.

hát nem tudom mikor léptél fel de egy ideje már fent vagy és jópárszor láttalak titeket pl ma is ezzel a kocsival a szerveren, ahogy tobben is ültetek benne, tisztán látszik hogy kicsit be is van buggolva a kocsi tehát ez fel lett getelve csak nem túl jól, esetleg valaki fel flyolt vele.
magától nem kerül fel a tetőre a kocsi, egy random adminnak meg felesleges lenne felgetelni oda, azért is téged írtalak bele mert neked lenne okod felvinni pl
még esélytelenebb,mert akkor pd előtt voltam.

Rendben, nekem van klipem is arról hogy téged animba lőttelek és te írtad idézem: "[2025-07-07 20:26:54] [Output] : Savelij Zinovje mondja (rádióba): FENTFENFENTFENT"
Nem tartom reálisnak hogy lőtt sérülésekkel te ilyeneket rádiózol.

Rendben, nekem van klipem is arról hogy téged animba lőttelek és te írtad idézem: "[2025-07-07 20:26:54] [Output] : Savelij Zinovje mondja (rádióba): FENTFENFENTFENT"
Nem tartom reálisnak hogy lőtt sérülésekkel te ilyeneket rádiózol.
orülok hogy sikerül egyből a másikat elkezdeni hibáztatni amikor kb ettől teljesen független a PK
ha már ennyire bizonyítékod van akkor csak emlékszel arra hogy hogyan jottél be a tetőn az SF gyárba nem? csak tudod hogy került oda az a kocsi.
még a kinti snipereseink se láttak téged ahogy feljossz az SF gyár tetőre. Milyen úton módon mentél fel? helikopterrel esetleg? vagy ezzel a kocsival lettél felgetelve?
magától nem getelődik fel egy kocsi pont oda ahol bejon valaki, főlegnem egy olyan kocsi amit torténetesen csak ti használtok egésznap.

ha már ennyire bizonyítékod van akkor csak emlékszel arra hogy hogyan jottél be a tetőn az SF gyárba nem? csak tudod hogy került oda az a kocsi.
még a kinti snipereseink se láttak téged ahogy feljossz az SF gyár tetőre. Milyen úton módon mentél fel? helikopterrel esetleg? vagy ezzel a kocsival lettél felgetelve?
Én voltam ott egyedül az egész rendvédelemből, helikopter közelünkbe nem volt, majd ti bementetek és én azzal a lendülettel ugrottam fel a tetőre (takarásba) majd utána egyből hatoltam be. Miután behatoltam azután elbújtam és megváram míg feljöttök, ahogy feljöttél te és a barátod tüzet nyitottam rád. Miután te animba kerültél azután elkezdtél rádiózni amit úgy gondolom hogy nem a leg RP-sebb.

Az hogy az autó hogy került oda az egy nagyon jó kérdés, mert én megvoltam halva és senki nem használta az autót.

Utolsó kérdésnek annyi lenne hogy te animból hogy kerültél olyan állapotba hogy kitudtál jönni?

Hi, én és a társam értünk ki elsőnek az sf gyárhoz, 20:30kor már fent volt a tetőn az e60, rajtunk kívül más nem volt kint, az autó rendvédelmis mdc alapján, de hogy ki által került fel oda jó kérdés
illetve gyárba tudtommal senki se ment be, mivel ti futottatok ki, így kint volt az egész lövöldözés.

Én voltam ott egyedül az egész rendvédelemből, helikopter közelünkbe nem volt, majd ti bementetek és én azzal a lendülettel ugrottam fel a tetőre (takarásba) majd utána egyből hatoltam be. Miután behatoltam azután elbújtam és megváram míg feljöttök, ahogy feljöttél te és a barátod tüzet nyitottam rád. Miután te animba kerültél azután elkezdtél rádiózni amit úgy gondolom hogy nem a leg RP-sebb.

Az hogy az autó hogy került oda az egy nagyon jó kérdés, mert én megvoltam halva és senki nem használta az autót.

Utolsó kérdésnek annyi lenne hogy te animból hogy kerültél olyan állapotba hogy kitudtál jönni?
Amikor már mindenki elment felszedtek animból a társaim, ott a kezem is hogy el van törve, csak animból lettem felszedve.

Üdv, sajnálatos módon nem tudjuk jelenleg visszanézni, hogy melyik adminunk getelte fel oda a járművet.

Így ezt a panaszkönyvet bizonyíték hiányában zárom.

• Kedvelés
Reactions: Diablo
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.