Elutasítva Masha Vaszilij-Tuba

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Hugokaa

Újonc
2024. 08. 23.
8
0
LS karakter
Alexander Vaszilij
LV Karakter
Santiago Yamal

dawn.png

Neved:
< Masha Vaszilij >
Kitiltás időpontja:
<
2025.05.25 >
Kitiltás időtartama:
<
soha >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Tuba >
A kitiltás indoka:
<
súlyos Dm Közösség rombolás >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Kedves Tuba! Nagyon szeretnék a szerveren játszani és megbántam a tetteim amit tettem. Ez úgy volt még hogy autószépségverseny volt,egy rendőr beszólt nekem és ki röhögött én pedig vissza szoltam.Elő vette rám a fegyvert majd utána én is és lelöttem,és mégeggy társát. Igazából akkor nem nagyon gondolkoztam hanem egyből ki löttem. Illetve nagyon rossz így hogy a barátaim nélkülem játszanak és nagyon hiányzanak ők na meg persze nekik is hiányzok én. Na meg persze a frakció is hiányzik, amibe rengeteg jó pillanatot éltem meg illetve a társaim is. Itt a nyár amikor szabad vagyok illetve a barátaim is , és tök jó lenne ha újra játszhatnék velük. A ban után nagyon sokszor elgondolkoztam többször is hogy miért csináltam ezt. Hogyha újra játszhatnék a szerón akkor nagyon hálás lennék és soha többet nem csinálnék ilyen vagy hasonló hülyeséget. Az Unbant bármilyen formába elfogadom! Örülnék nagyon ha kapnék egy esélyt ha utána hibázok valamit permázhatsz. Köszönöm szépen annak aki szánt rá időt és elolvasta. Előre is köszönöm a választ! >

Utoljára szerkesztve:
csinálok egy újjat és bemásolom a szöveget az megfele?l nem tudom ki javítani.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.