Emmanouil Panagiotis - Gred Pajk [Rey]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

@freeze

Újonc
2025. 06. 24.
31
22
LS karakter
Ethan Lynch
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Emmanouil Panagiotis
Panaszra tett személy InGame neve:
Gred Pajk
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Animba vert déli szerelőnél , rám vágta a bilincset , nekihajtott egy falnak hogy meghalljak , mire admint hivtam már lelépett.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
IC annyit mondtam hogy "drogos" , majd semmiféle RP előzmény nélkül nekem támadt animba vert , többször irtam hogy "ne" , rám vágta a bilincset és alapból úgy rakott bele az autóba hogy lekérte az autót , szóval mondhatni "bugoltattás" is volt , nekihajtott egy falnak meghaltam , mire admint hivtam ő már kilépett.

Erre akkor sem ez a megoldás, közel sem.

A másik részéhez mit tudsz hozzáfűzni, gondolok itt arra, hogy bilincsben betetted az autóba, és megölted....

Erre akkor sem ez a megoldás, közel sem.

A másik részéhez mit tudsz hozzáfűzni, gondolok itt arra, hogy bilincsben betetted az autóba, és megölted....
korházba vittem volna ha nem megyek neki az oszlopnak.

korházba vittem volna ha nem megyek neki az oszlopnak.
Korház? Nézzük csak a képet , LS reptér felé megyünk.. Illetve elküldhetem a logomat hogy nem is mondtam hogy szólok a rendőrnek!

csáó. Átnézegettem a logot, és a képeket, és még a mai napig egy csepp véletlenséget se véltem benne felfedezni. Az UCP-den ez lesz a harmadik NonRP jail, ajánlom, hogy húzd meg magad, mert sok jóra nem vezet. 180 percet fogsz kapni (figyelembe véve a két nonrp jailed ezen kívül) Illetve mivel IC jailbe vagy, rádkerül a maradék 40 perc, ami vissza volt,
szerveren kiosztottam, zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.