Jurij Vorkov Jelentkezési lapja

• Thread starter Thread starter AlexLS
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 121
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

AlexLS

Barangoló
2025. 06. 13.
116
81
31
LS karakter
Lorenzo Charline
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Alex a nevem. és 30 éves vagyok.
Account ID-d?
>8521
Hány játszott perccel rendelkezel?
>8 162 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>
ucp.png

Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Alex-nek hívnak. 2009-ben kezdtem rp-zni még sa:mp kliensen. szóval régi motorosnak számítok ez idő alatt rengeteg szerveren jártam és játszottam. ezek közül kiemelt számban admin-ként is tevékenykedtem. Családos ember vagyok, van 2 gyermekem. dolgozom igy ahogy a beosztásom engedi úgy játszom. de a napi 7-8-9 óra ez mindig megvan. nagyon megtetszett a szerver és aktív részeseként is érzem már magam a szervernek.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegéd feladata hogy kisebb kérdésekben átvegye a terhet az adminoktól. segítse az adminok munkáját. és segítse mindenben a játékosokat bármilyen kérdésük is legyen.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd betart minden szabályt. ezzel is példát mutatva minden játékosnak. Mindig azonnal segít. egy jó adminsegéd aktív,és minden esetben válaszol.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretnék segíteni az adminoknak. hogy ők nagyobb ügyekkel tudjanak foglalkozni. szeretnék a játékosoknak segíteni hogy ha kérdésük támadna én megválaszolhassam.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Úgy gondolom megálnám a helyemet adminsegéd-ként. és mivel aktív játékos vagyok szerinte, erősíteni tudnám a csapatot.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>7-8 óra természetesen hétvégén több.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Az első hely az a városháza lenne, ahol az okmányaikat és egyéb íratokat tudnak megcsináltatni., következne a korház. és utána az autóker.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>>Türelme, kedves,segítőkész./Munkamániás,feketehumorú,beszédes.​

• Kedvelés
Reactions: Zotya
Frakció társam, rp-zek is vele egy ideje. Tudja a szabályzatot, segítőkész, kedves, megértő. Tudja kezelni a játékosok problémáit. A szervert ismeri, tehát a bemutatása nem okozna neki gondot. Támogatom.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
10~ napja írtál egy jelentkezést, nem hinném, hogy ennyi idő alatt változott volna a vélemény.

• Kedvelés
Beszéltem Petivel. 1 hete. Hogy probalkozzak 1 hét múlva :) cirka 4500 percet dobtam hozzá 10 nap alatt.

Utoljára szerkesztve:
A perc nem arról szól, hogy csak farmolva legyen, arra szolgál, hogy mennyire vagy /lehetsz/ tapasztalt.

• Kedvelés
A perc nem arról szól, hogy csak farmolva legyen, arra szolgál, hogy mennyire vagy /lehetsz/ tapasztalt.
Valóbban nem, mint tényként kezeltem hogy aktív játékos vagyok,. Tapasztalatom pedig szerintem ismétlem szerintem megvan, de persze ez csak akkor derülne ki ha megkapnám a lehetőséget :)

de persze ez csak akkor derülne ki ha megkapnám a lehetőséget
ennyi erővel minden játékos megkaphatja a lehetőséget 8-9 adminjaillel is, mert HÁTHA változik. Ez sajnos nem így működik. Bizonyítani kell a lapban, és a multaddal egyaránt, és ha az rendben van, akkor kapod meg a lehetőséget. Viszont itt az UCPben 1 hónap alatt egy fk jumpot, és egy NonRP jailt is összeszedtél. Nemtudom, engem nem varázsolt el ez.

• Kedvelés
ennyi erővel minden játékos megkaphatja a lehetőséget 8-9 adminjaillel is, mert HÁTHA változik. Ez sajnos nem így működik. Bizonyítani kell a lapban, és a multaddal egyaránt, és ha az rendben van, akkor kapod meg a lehetőséget. Viszont itt az UCPben 1 hónap alatt egy fk jumpot, és egy NonRP jailt is összeszedtél. Nemtudom, engem nem varázsolt el ez.
Ennyi erővel akár megkaphatnák az esélyt ők is valóban, viszont nem tudom hogy jött hozzám. a 8-9 adminjail. 1 fk jumpom van amit teljesen feleslegesen csináltam magamnak mert még aznap újra a bratva-ban voltam. A nonrp-s jail-em is sajnos idő előtti korházi gyogyítás miatt kaptam. azon kívül soha semmi probléma nem volt velem,de persze köszönöm szépen a kommented.

Helló,

Lapodat olvasva arra a döntésre jutottunk, hogy ez most nem sikerült, nem nyerte el tetszésünket.
Jövőben lesz még lehetőséged próbálkozni!

• Kedvelés
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.