Ismeretlen játékos. Pp fegvyer [tyzee]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tejecske09

Újonc
2025. 06. 26.
14
0
LS karakter
Alexa Mihajlovszka
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Alexa Mihajlovszka

Panaszra tett személy InGame neve:
ismeretlen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A helim be tettem be a pp fegyveremet és amikor mentem érte el tünt

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2025-06-26 16:01:28] [Output] : *** Alexa Mihajlovszka kinyitotta egy Maverick ajtaját.
[2025-06-26 16:01:35] [Output] : *** Alexa Mihajlovszka berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Vipera)
[2025-06-26 16:01:38] [Output] : *** Alexa Mihajlovszka berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. ( (Tiffany Blue Glock 19 ( PINKIPIE)))

Megjegyzés: Szeretném visza kapni a fegyvereket mert pp böl lett véve sorszámok :W7544P
:w783600TH
[COLOR=[/CENTER]​

Hali, mi vettük ki a csomagtartóból a cuccaidat, mivel fegyveresként egy akciónál voltál, a helikopterben nem voltak bizonylatok, ezért lettek kivéve!

Utoljára szerkesztve:
Várjuk meg az admin válaszát, szükség esetén visszakapod őket, tudtommal még nem lett leadva, megérdeklődöm.

Csao, nálam vannak a fegyvereid, nem volt mellette a bizonylat, és a PP-s fegyver akkor számít annak, ha a kettő egybe van, amint ezt admin írta. Emellett Shade azt mondta, hogy pkban is nyugodtan hivatkozzak erre. 107533-mas reportban utána tud járni az illetékes, de itt egy részlete.

• Kedvelés
Reactions: dami
Csao, nálam vannak a fegyvereid, nem volt mellette a bizonylat, és a PP-s fegyver akkor számít annak, ha a kettő egybe van, amint ezt admin írta. Emellett Shade azt mondta, hogy pkban is nyugodtan hivatkozzak erre. 107533-mas reportban utána tud járni az illetékes, de itt egy részlete.
Szia nem volt esélyem be tenni a csomiba mert után rögtön mentem oda és nem tudtam be tenni, és nagyon szeretném visza kapni mert majdnem 44.000 pp be fájt és ezt ig el veszi teni ellég szar lenne

Szia nem volt esélyem be tenni a csomiba mert után rögtön mentem oda és nem tudtam be tenni, és nagyon szeretném visza kapni mert majdnem 44.000 pp be fájt és ezt ig el veszi teni ellég szar lenne
És szerintem neked se esne jol hogy igy el vegyék és nagyon tartok rá igényt... Ne cseszunk ki egy mással mi se veszuk ki az fk val ilyent találunk benne hagyuk mi is.

Majd bíráló admin hozzáteszi amit kell, de megnéztem az alfa csomiját, nincsenek ott a fegyverek. @dami -nál lehetnek még max, de ha ott se akkor tőlünk is kicsomizták.
Egyébként a sietség nem váltja ki a figyelmet, jobban kellett volna figyelned. Szabályzat értelmében, és abban amit Shade mondott mi nem hibáztunk.

Nálam sincs a fegyver, szóval akkor az NNI-s autóból is kicsomizták pluszba.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.