Waldheri_Bauer - pelambre

• Thread starter Thread starter Bauer
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 146
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bauer

Újonc
2025. 05. 11.
22
13
LS karakter
Waldheri_Bauer
LV Karakter
Waldheri Bauer
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Waldheri_Bauer
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
pelambre
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem dutyzik adminkodas kozbe, oktalan ban osztas. Annyi az egesz, hogy bevettem 1 gyogyszert uldozes kozbe es arra hivatkozva ki lettem bannolva, hogy 'sulyos az ucpm' amit en nem tartok realisnak hogy erre bant kapok mivel probalok rendesen jatszani es neha becsuszik egy jail. ujranyitas elott januarba volt az utolso jailem es szerintem emberi dolog hibazni es (velemenyem szerint) nincs olyan sok jailem hogy bannolni kene erte de ezt majd a biralo admin eldonti. Ja illetve oda teleportal rpbol (vagyis gondolom ott volt de ha nem akkor bocsi) hogy o kapott videot arrol hogy gyogyszerezek es civilbe adminkodik
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2025-06-18 18:04:22] [Output] : FőAdmin pelambre: (( Waldheri_Bauer ekkora UCP-vel pedig ))
[2025-06-18 18:04:26] [Output] : FőAdmin pelambre: (( 2 hét kitiltást ))

Megjegyzés:

nincs [/CENTER]

légy üdvözölve.

Nem dutyzik adminkodas kozbe,
offdutyban is intézkedhetünk.

Összesen 9 darab adminjailed van.
Az elmúlt kevesebb mint 1 hónapban 5 darab van, hangsúlyozom, 5 darab.
Legutóbbit 6 napja kaptad.

Folyamatosan szabályokat sértesz, nem tanulsz a büntetéseidből. Te magad is elismered a bűnösségedet abban, hogy gyógyszereztél RP közben, ezáltal nem értem miért nevezed jogtalannak, ha te magad is elismerted.
Mivel folyamatosak a szabálysértések részedről, melyekből nem tanulsz, ezért indokoltnak éreztem számodra a 2 hetes kitiltást, mely szerintem nem egy olyan hosszú idő.

Várom a bíráló admin válaszát.

Helló, megkaptuk pelambre válaszát. Gyógyszerezni / Fixelni / Heal Kártyázni továbbra sem lehet magad roleplay szituáció közben, ez mindig is így volt, és így fog maradni.

Ezek mellett, van összesen 9 darab szankciód, ebből valóban kaptál 1 hónap alatt 5-t, ami ne azt jelenti hogy néha becsúszik egy, azt mondom az havonta oké. De ez minden héten legalább 1.

Illetve, a sima adminnak nagyobb ügyek alatt valóban szükséges az adminduty a megkülönböztetés érdekében, viszont a Főadmin különböző színnel tud az OOC chatre, írni és nem kötelező ilyen esetben sem admindutyznia.

Pelambre ügyintézésében nem látok kivetni valót, a panasz egyértelműen jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: pelambre
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.