Kazuke El Karamin - Emilla Crusader [Dominik]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ImWasHere

Újonc
2025. 05. 24.
5
0
LS karakter
Kazuke El Karamin
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Kazuke El Karamin
Panaszra tett személy InGame neve:
Emilla Crusader/B]
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Korruptan rendőrködik, az első csekk amin több szabálysértés van kevesebb bírságos (Még az is sok), egy másik úr aki magasabb rangú csak figyelmeztetést osztott mert valaki tilosban parkolt én már azonnal csekket kaptam
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nem tartanám IC ügynek mivel egy rendőr ilyen szinten nem hinném hogy korruptkodna

Szia a panaszt én fogom birálni, várom a személy válaszát 24 órán belül.

Szia, először is a társam nem volt nagyobb rangú hanem egy szimpla akadémista volt. Másodszor is a másik ember is kapott csekket. Haramdszor pk-val fenyegetőzél.

Szia, először is a társam nem volt nagyobb rangú hanem egy szimpla akadémista volt. Másodszor is a másik ember is kapott csekket. Haramdszor pk-val fenyegetőzél.
nem fenyegetőztem, mivel itt vagyunk jelenleg

Nos azért nyitottad a panaszt mivel korruptan viselkedik szerinted, a korrupció viszont kimondja hogy valaki visszaél a hatalmával vagy pozíciójával személyes előnyökért. Ebben az esetben nem gondolnám hogy ez megtörtént. Szimplán egy csekket kaptál két személytől.
@ImWasHere

Tehát ebben az esetben nem történt korrupció!

A panasz jogtalan, ha van egyéb kérdés discordon privátban megtaláltok. (adominik0806)

Nos azért nyitottad a panaszt mivel korruptan viselkedik szerinted, a korrupció viszont kimondja hogy valaki visszaél a hatalmával vagy pozíciójával személyes előnyökért. Ebben az esetben nem gondolnám hogy ez megtörtént. Szimplán egy csekket kaptál két személytől.
@ImWasHere

Tehát ebben az esetben nem történt korrupció!
Mind2 esetben ő osztotta a csekket ahogy a képeken látható

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.