Panasztevő InGame neve:
► Xavier Di Price ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Gato[A1] ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Gato-ra szeretnék panaszt tenni mivel történt egy olyan incides,hogy horgászatnál oda adtam 1 embernek 2darab üres kagylót és egyből admin úgy fogadott amit a Gato intézett.Ezzel nem is lenne semmi probléma ha nem lett volna szerintem alapjáraton lényegtelen admin ügyet csinálni ebből de az nem az ő hibája,de az hogy szerinte az hogy valakinek oda adom a szemetem(szemetelés)az egy NonRp-s dolog az szerintem teljesen elfogadhatatlan,mert a NonRp az azt fogalmazza magába,hogy nem reális szerepjáték vagyis olyan amit a való életbe nem tennék meg,de ezt bármikor megtehetném a való életben és lennének teljesen reális következményei,vagyis megvernének vagy esetlegesen Rendőségi ügy lenne belőle.És azt ne felejtsük el hogy azt is Figyelembe vehetjük hogy az Admin(Gato) ezt az egészet egy olyan (NonRp) szituációval kötte össze ami egyáltalán nem is ehhez az Rp szabályhoz kötődik idézem:Admin 1 Gato: (( Az sincs belefoglalva például, hogy nem ugrathatsz le Mount Chilliad-ról, mégis NonRPnek minősül )) ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
[2025-05-19 16:36:11] [Output] : Admin 1 Gato: (( Hali. ))[2025-05-19 16:36:16 - Pastebin.com
Pastebin.com is the number one paste tool since 2002. Pastebin is a website where you can store text online for a set period of time.
Megjegyzés:
► Meg fognakromlani a halaim. ◄[/CENTER]
.png)