mia sevilla x pierdone

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 05. 18.
10
12
LS karakter
Mia Sevilla
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

mia sevilla
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pierdone
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan szankció.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[AdminJail]: Admin 1 Pierdone bebörtönözte Mia Sevilla játékost 60 percre.
[AdminJail]: Indok: RP elhanyaglása

Megjegyzés:

elláttam a társamat mivel a script engedte, sajnos az alapvető me-ken kívül nem történt sor bepöttyögése, de nem feltétlen értek egyet a szankcióval mivel a szabályzat csak mentősökre tér ki hogy RP szükséges. "-Felsegítés esetén a mentősöknek alap RP-vel a sérüléseket meg kell vizsgálnia, majd utána kezdheti el a minigamet. A minigame után miután stabilizálta a sérültet részletesebb RP-vel el kell látnia őt."

Szép estét!

Végig néztem az rp-t, nem csináltál semmi rp-t, csak azt amit a script csinálta..
Nem is vagy szanitéc, nem értem akkor miért láttad el aki animba volt?
Részemről ennyi.

Nem is vagy szanitéc, nem értem akkor miért láttad el aki animba volt?
nem értem miért számít hogy szanitéc vagyok vagy sem, hisz ha olyan sérülést szerzett volna, akkor nem bírtam volna felkapni a földről.
Végig néztem az rp-t, nem csináltál semmi rp-t, csak azt amit a script csinálta..
ha a script rpzte ezeket, nekem miért szükséges továbbit?
ütközésnél se kell rp-zek mégis megtörténnek a sérülések a karakteremen

Nos, az illető anim-ba lett lőve, mivel te nem vagy mentős se szanitéc ezért nem értem miért kezdted fel szedni? RP nélkül hozzá teszem.

Szét lett lőve az illető és te felszeded rp semmi nélkül, kicsit gondold át azért...

A panaszkönyvet én fogom bírálni, @Pierdone küld el a bizonyítékokat.

Sziasztok, azért mert a script engedi attól függetlenül mindig kell egy kisebb RP amivel letudod, főleg lőtt sérüléseknél. Az eljáró admin nem hibázott a panaszod jogtalan!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.