jamie keith x damon drakos [Petii]

• Thread starter Thread starter :DD
  • Start date Start date
  • Válaszok 14
  • Látta 343
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

:DD

Újonc
2025. 03. 18.
29
84
LS karakter
jamie keith
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

jamie keith

Panaszra tett személy InGame neve:
damon drakos

Panasz oka, leírása, kifejtése:
powergaming

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/alhern

Megjegyzés:
-

• Kedvelés
Reactions: peti és Chester
Sziasztok,èn a másik szemèly vagyok aki bent volt farm ban. Egy teljes felvètelt is csatolsz hogy honnan szürtètek ki azt hogy ott poont drogot termesztünk?

Sziasztok,èn a másik szemèly vagyok aki bent volt farm ban. Egy teljes felvètelt is csatolsz hogy honnan szürtètek ki azt hogy ott poont drogot termesztünk?
De hát szerintem mondtak valamit rádión is vagy csak siman eljöttek semmit nem szolva?
Szia, egy alap lekövetés volt, láttuk kannákat pakoltál ki az autódból, egy szimpla ellenőrzés volt a tervezett, megláttuk mellettek volt egy lezárt farm, drogtermesztés indokából, igazából csak benéztünk. Kiderült IC alapján hogy drogokat sikerült ott termesztenetek, ezért IC el lettetek kapva.

• Kedvelés
Reactions: :DD
De hogy derülhetett volna ki hogy mink drogokat termesztünk. Ja ès egyáltalán nem volt ott senki mikor pakoltunk kannákat mivel èn vettem plázánál

• Haha
De hogy derülhetett volna ki hogy mink drogokat termesztünk. Ja ès egyáltalán nem volt ott senki mikor pakoltunk kannákat mivel èn vettem plázánál
Aranybank elött pakoltad ki a kannákat, nem derült ki hogy drogot termesztetek. Alap ellenőrzésből indult, amiből kiderült mit is termesztetek...

• Kedvelés
Sziasztok, valoszinüleg szinkron volt, mert ahogy én ki mentem már futottam is...

• Wow
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.