Lina Oakwood - Gerthner Frank [norby]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

arongalantai

Újonc
Támogató
2025. 03. 19.
42
13
LS karakter
Lina Oakwood
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Lina Oakwood

Panaszra tett személy InGame neve:
Gerthner Frank

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RP Alóli kilépés, felt.: IFB miatt átakartam nézni az ingóságait majd kilépett. Fényképen csatolva hogy mikor lépett ki és az is hogy 15 perc múlva sem tartózkodik a szerveren.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
köszönöm!

dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Lina Oakwood

Panaszra tett személy InGame neve:
Gerthner Frank

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RP Alóli kilépés, felt.: IFB miatt átakartam nézni az ingóságait majd kilépett. Fényképen csatolva hogy mikor lépett ki és az is hogy 15 perc múlva sem tartózkodik a szerveren.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
köszönöm!
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.

Önmagában kevésnek gondolom ezt a kép képet az esetről.
Nem vehető ki tisztán, hogy igazoltatás alatt lépett ki az illető.
Ezt egy videóval lehetne a legjobban alátámasztani.

Megvárjuk a másik fél válaszát 24 órán belül.

Tisztelt Bíráló admin!
Amennyiben szükséges privát üzenetben csatolom a napi logomat, amiből egyértelműen kivehető az RP Alóli kilépés, rendőrségi jelzések, körözések miatt nem küldöm be ide ezzel elkerülve az MG-t. Várom a bíráló válaszát, illetve a játékos válaszát akire a panaszkönyv megírásra került.

Ui.: Mario mondta, hogy ő fogja bírálni a panaszt, mivel vele indult a report csak nem volt kapacitása levárni a 15 percet.

Ui.: Mario mondta, hogy ő fogja bírálni a panaszt, mivel vele indult a report csak nem volt kapacitása levárni a 15 percet.
Szia, ezt most @norby viszi, én a másikra mondtam, az el is lett intézve, elgetteltem megvártuk a 15 percet, és kitiltottam.Ű
Jó játékot, köszi norby.

Tisztelt Bíráló admin!
Amennyiben szükséges privát üzenetben csatolom a napi logomat, amiből egyértelműen kivehető az RP Alóli kilépés, rendőrségi jelzések, körözések miatt nem küldöm be ide ezzel elkerülve az MG-t. Várom a bíráló válaszát, illetve a játékos válaszát akire a panaszkönyv megírásra került.

Rendben van, Discordon Privát Üzenet formájában várom feltöltve a Teljes Napi Logot.
Ugyanezen a néven megtalálsz.

Megküldtem a napi logot privát üzenet formájában.
Szép napot!

Megérkeztem a bírálattal.

Átnézésre került a teljes Napi Log.
Gerthner Frank valóban kilépett a körözés vizsgálása közben, és az utána való 20 percben nem csatlakozott vissza a szerverre.

A megfelelő szankció kiosztásra fog kerülni.
A panaszt jogosnak nyilvánítom, illetve itt lezárom.

További szép napot kívánok mind a két félnek.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.