Luigi Cartel - Storviwky Laderuland [Kevin]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lajimester88

Újonc
2025. 10. 16.
27
10
LS karakter
Luigi Cartel
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Luigi Cartel
Panaszra tett személy InGame neve:
Storviwky Laderuland
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Készültünk lelépni és mentün délihez hogy betegyük au autót szerelni és véletlen bele mentünk Storviwky Laderuland ba, fizettünk neki de ő erre elkezdett ütögetni, és igy verekedésbe keveredtünk amiben animba került, animban szintugy ment neki a beef amire semmi indoka nemvolt mivel egy rossz szót nem szoltunk hozzá, bocsánatot kértünk az ütközésért meg ezek, animba IC családtagokat mocskolt, rpzte hogy leköpi a cipőmet meg ezek, mikor látta hogy senki nem segitt rajta IC irkálta hogy 5 perc és korháznál lessz amit mi kérdőjeleztünk hogy ki lessz ott, de elmentünk oda vártuk a "valakit" IC és amint ő feléledt valami folytán emlékezett mindenre, megint kezdte a beefet és verekedésbe folyamodott.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/4EbrJKHA,
Megjegyzés:
Remélem megkapja az érte járó szankciót. Szép napot!

• Kedvelés
Reactions: Lori6
Tiszteletem, a panaszt én fogom bírálni, váróm Storviwky Laderuland válaszát 24 órán belül.

• Kedvelés
Reactions: Lajimester88
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Luigi Cartel
Panaszra tett személy InGame neve:
Storviwky Laderuland
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Készültünk lelépni és mentün délihez hogy betegyük au autót szerelni és véletlen bele mentünk Storviwky Laderuland ba, fizettünk neki de ő erre elkezdett ütögetni, és igy verekedésbe keveredtünk amiben animba került, animban szintugy ment neki a beef amire semmi indoka nemvolt mivel egy rossz szót nem szoltunk hozzá, bocsánatot kértünk az ütközésért meg ezek, animba IC családtagokat mocskolt, rpzte hogy leköpi a cipőmet meg ezek, mikor látta hogy senki nem segitt rajta IC irkálta hogy 5 perc és korháznál lessz amit mi kérdőjeleztünk hogy ki lessz ott, de elmentünk oda vártuk a "valakit" IC és amint ő feléledt valami folytán emlékezett mindenre, megint kezdte a beefet és verekedésbe folyamodott.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/4EbrJKHA,
Megjegyzés:
Remélem megkapja az érte járó szankciót. Szép napot!
Nos,erre az lenne a válaszom,hogy ezután megbilincseltetek,majd kivitettetek a hegyre. Azt modntátok,hogy a leaderek leadták a frakit,és ez nem rablás. Nos ez nagyon RP-s volt,hogy ti ezt csináltátok. Ez a belém jövés direkt volt,hisz már több alkalom volt.

2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
Nos,erre az lenne a válaszom,hogy ezután megbilincseltetek,majd kivitettetek a hegyre. Azt modntátok,hogy a leaderek leadták a frakit,és ez nem rablás. Nos ez nagyon RP-s volt,hogy ti ezt csináltátok. Ez a belém jövés direkt volt,hisz már több alkalom volt.
És már nem első ez,hogy ti ,,véletlen,, belém jösztök. De egyébként már kibékültünk,és bocsánatot kértel te is,és én is.

És már nem első ez,hogy ti ,,véletlen,, belém jösztök. De egyébként már kibékültünk,és bocsánatot kértel te is,és én is.
hol békültetek ki? erről kérlek küldj bizonyítékot illetve az elütésről is, és az összes olyan dologról amiben szerinted Luigi Cartel szabályt szeget.

hol békültetek ki? erről kérlek küldj bizonyítékot illetve az elütésről is, és az összes olyan dologról amiben szerinted Luigi Cartel szabályt szeget.
Semelyikről sincs,de ezt ő is megmondja,hogy kibékültünk. Mától clippelek mindent. :D

Sehol nem irtál rám hogy kibéküljünk, és főleg aztán én nem irok rá senkire ilyenekért.

2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
A Diamond haveroddal beszéltük,korháznál.

Szép napot!
Megérkeztem a bírálattal.

Mivel nem kaptam bizonyítékot az állítólagos Luigi Cartel szabálysértésére, így ezzel nem tudok mit kezdeni. Az elütést nem tartom szabályszegésnek, hiszen nem direkt ütöttek el, bocsánatot is kértek tőled.

Storviwky Laderuland viszont NonRP-t követett el azzal, hogy anim közben ilyen merész kijelentéseket tesz, illetve mást köpköd. Az anim egy halálközeli állapot, ahol, ha nem segítenek az emberen, meg is hal, így nem nagyszájúskodni és köpködni kell ilyenkor, hanem inkább könyörögni az életért – ez teljesen életszerűtlen volt.
Továbbá részedről történt egy RK, ugyanis újraéledés után elkezdted verni Edmond Cartel -t.

Összefoglalva:
A Luigi Cartel részéről nem történt szabálysértés.
Storviwky Laderuland 150 perc szankcióban részesül (90perc)NonRP, valamint (60perc)RK miatt.

[AdminJail]: Admin 5 Kevin bebörtönözte Storviwky Laderuland játékost 150 percre.
[AdminJail]: Indok: NonRP, RK

További szép napot!

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.