Elizabett Ricci - Alex Kay [dmnk]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

minimal2005

Újonc
2026. 02. 10.
46
28
LS karakter
Elizabett Ricci
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Elizabett Ricci
Panaszra tett személy InGame neve:
Alex Kay
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ki akartam szállítani és elhajtani, de sajnos ő elhajtott.

• Kedvelés
Reactions: Bianca Graziano
Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni várom Alex Kay válaszát 24 órán belül.

szia most nem ertem ez miert is pg ? nem irt hogy szalljak ki se semmi ramfogta en elhajtottam mint minden normalis ember tenné szerintem de valaszoljatok es ha latom irok aztan megbeszeljuk

szia most nem ertem ez miert is pg ? nem irt hogy szalljak ki se semmi ramfogta en elhajtottam mint minden normalis ember tenné szerintem de valaszoljatok es ha latom irok aztan megbeszeljuk
Igen, nem írtam, mert nem bírtam, mivel te össze-vissza mentél a kocsival. Azért is PG, mert a végén megálltál a kocsival, rád volt tartva, és te elhajtottál. Alapból vagy ki kellett volna szállnod, vagy megvárnod, amíg írok, de te inkább elhajtottál úgy, hogy rád tartottam a fegyvert.

még mindig nem fogom ezt megérteni hogyha altalaban valosagban is bekapcsol a "félelem" ösztön automatikusan elmész én probaltam elhajtani neked a kezedben a fegyver innentol tied a dontes kilovod e a kerekem hogy megalljak vagy barmi szerintem ezzel nem volt igy baj az alapjan amit leirtam

még mindig nem fogom ezt megérteni hogyha altalaban valosagban is bekapcsol a "félelem" ösztön automatikusan elmész én probaltam elhajtani neked a kezedben a fegyver innentol tied a dontes kilovod e a kerekem hogy megalljak vagy barmi szerintem ezzel nem volt igy baj az alapjan amit leirtam
Ez sajnos egy RP szerveren nem így működik, hogy csak úgy ‘beindul a félelemösztön’. IRL sem valószínű, hogy elhajtanál, inkább sokkos állapotba kerülnél.

en nem igy gondolom elvileg valoeletet rp-t nyom mindenki ezert vannak a munkak hazak illegalosok legal frakik minden en probalom minnel jobban azt szimulalni de ha igy nemjo akkor valtoztatok rajta

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.