Panasztétel

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kristoof_

Újonc
2026. 01. 19.
5
0
LS karakter
Jack Anderson
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Jack Anderson

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
torpedo

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Déli szelerőnél szembe sávban jött ezért félre állitottam(ekkor szolgálaton kívül volt) majd el kezdtem igazoltatni, fel mutatta a (tek-es) jelvényét, és ezek után el hajtott, utána eredtem, bank melletti mosótól nem messze utol értem, folytattam az rpt, majd mikor ki jelentettem, hogy ugyan ugy fog kapni egy csekket, attól függetlenül, hogy tekes, eltünt ő és egy másik tekes az autóval

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Kérem az intézkedő illetőt, hogy szankcionálja az illetőt, köszönöm.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni. Első kérdésem, hogy a panaszodban nem látok semmit ami személy szerint Torpedora irányul. Kérlek csatolj bizonyítékot egy esetleges bírálatról amelyet az említett admin intézett.

Időközben megtaláltam a másik videót is. Várom az admin válaszát !

Sziasztok! Első sorban, amikor félrehúztál, mutattam a TEK-es jelvényt, amire azt mondtad hogy ""[2026-04-04 14:49:06] [Output] : Jack Anderson mondja: Jó, igy el hiszem."", ezt én úgy értelmeztem, hogy elmehetek. Az eltünésem oka egy váratlan áramszünet volt, ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni.

Szia, nem is főképp azzal van problemám hogy el mentél miután ezt válaszoltam, hanem az hogy mindketten el tüntetek. Körülbelül 2-3 perccel később még ugyan úgy fent voltál, amit láttunk játékos listán is, illetve a report kezdeményezőnél, ha tényleg áramszünet lett volna, max fél perc után ki dob a játék, viszont több percig fent voltál, igy ezt én nem tudom sajnos el hinni.

Sziasztok! Első sorban, amikor félrehúztál, mutattam a TEK-es jelvényt, amire azt mondtad hogy ""[2026-04-04 14:49:06] [Output] : Jack Anderson mondja: Jó, igy el hiszem."", ezt én úgy értelmeztem, hogy elmehetek. Az eltünésem oka egy váratlan áramszünet volt, ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni.
Szia! Küld el a logodat az aktuális napról !

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Az admin nem tudott logot biztosítani az esetről, így a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján hoztam meg a döntést.

Általánosságban, ha valaki kifagy vagy megszakad a kapcsolata, a játékból kilép, amit a chat is jelez a közelben lévő játékosoknak. A videón azonban ilyen nem látható: a jármű a benne lévő személlyel együtt egyszerűen eltűnik.

Továbbá a felvételen látszik a konzol jelzés a fejed felett az eltűnés pillanatában, ami arra utal, hogy elteleportáltad magad az IC események alól, ami természetesen szabályellenes.

A panaszod jogos, az adminisztrátort hibapontban részesítem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.