Gideon Trace - Funfact

• Thread starter Thread starter rey
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 144
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rey

747
2024. 08. 02.
267
173
LS karakter
gideon trace
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Gideon Trace
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
funfact
Panasz oka, leírása, kifejtése:
helytelen bírálat
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
PK , pg video
Megjegyzés:

funfact azzal érvelt, hogy az illegálos TUDATMÓDOSÍTÓ szer hatása alatt állt... És? Ha valaki drogozik, akkor onnantól engedve vannak olyanok, amik alapjáraton nem? Vagy ezt mégis hogy kell elképzelni? Fegyver a kezébe volt igen, de ez az ég világon nem jelent semmit. Hamarabb tartottam le, Ő ennek ellenére mégis lelőtt, egyáltalán nem fér ez bele a szerepébe. Olyan dolgokat hozott fel, hogy nem kapott elég bizonyítékot bizonyos dolgokról, viszont akkor miért nem kér? Szívesen küldök bármiről, amiről kér, és nálam van, nem ezen múlott volna.

• Kedvelés
Reactions: Miruus1
Sziasztok! Amit a PK-ban is leírtam, abban a helyzetben nem fogja feladni magát, egy olyan RP szituációban amiben ők voltak nem indokolja azt hogy feladja magát neked, ha le tartod a CP-t ha nem. Tudatmódositó szerre kitérve, ilyenkor azért az IRL részét is kell nézni hisz egy ROLEPLAY szerveren vagyunk, ahol szerephez illően kellene viselkedni, de ha már kitérünk erre, az sem teljesen reális hogy minden fedezék nélkül beállsz az ajtó elé és letartod mint egy terminátor. Illetőleg mint mondtam már fegyverrel a kezében ment ki, ilyen esetben gyakorlatilag a betöltési időt nem kell figyelembe venni, hisz olyan mintha csak kiszaladna, kijönne és folyamatosan tartotta volna a fegyvert rád. Részemről ennyit szerettem volna hozzáfűzni, a továbbiakban várom a bíráló Admin válaszát!

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és érkezem a válasszal.

az sem teljesen reális hogy minden fedezék nélkül beállsz az ajtó elé és letartod mint egy terminátor
image.png

ilyen esetben gyakorlatilag a betöltési időt nem kell figyelembe venni
ezt neked mégis ki mondta? Szerinted véletlen van így megcsinálva? Nagyon régóta játszom már itt, és egyszer se hallottam senki szájából azt, hogy nem kell figyelembe venni a betöltési időt, ötletem sincs ezt honnan szedted..
Tudatmódositó szerre kitérve, ilyenkor azért az IRL részét is kell nézni
És ha tudatmódosító szer hatása alatt áll, lehet PGzni, vagy mégis mit akarsz ebből kihozni? Te tényleg ennyire nem látod a fától az erdőt? Nincsen összefüggésben a rampage, és ezek a szituációk, ezt se értem, hogy honnan szeded. IRL-re alapuló játék, nem feltétlen kell mindig előhúzni ezt az "hát de IRL..." kártyát.

• Kedvelés
Reactions: tokaska
Nos, akkor kicsit helyesbítek mert úgy látom félre értelmezhetően fogalmaztam!

Betöltési idő:
Betöltési időt nagyjából 5-10 mp-ig nézzük, ha ez idő alatt nem mozdul a karakter akkor sajnos így járt csúnyán fogalmazva, na de mire is gondoltam itt pontosan jogos a kérdés, a betöltési idő alatt arra gondoltam hogy mivel fegyverrel szaladt ki gyakorlatilag nem kint vette elő ezt a felvételed is bizonyítja így gyakorlatilag vehetjük úgy is hogy kinyitotta az ajtót és kijött. Kicsit lehet szarul hangzik de erre gondolt a költő amikor leírta ((Én)).

Tudatmódositó szer:
Ezt azért gondolom így mivel mégegyszer megjegyezném, egy roleplay szerveren vagyunk, természetesen az hogy mit RP-zik azért javában függ az adott kontextustól személyes véleményem szerint. Jelen szituációban szerintem te sem raktad volna fel a kezed a kék égig és kérted volna meg az adott rendvédelmi tagot hogy vigyél el.. :)

"Te tényleg ennyire nem látod a fától az erdőt?" Ezt a fajta stílust pedig engedjük el egymás felé kérlek tisztelettel. Nem gondolnám hogy bármilyen offenzív stílust képviseltem volna veled a PK-d alatt vagy ez alatt a PK alatt. Továbbiakban nem kívánok egyáltalán hozzáfűzni semmit a PK-hoz, várom a bíráló admin válaszát.

Jelen szituációban szerintem te sem raktad volna fel a kezed a kék égig és kérted volna meg az adott rendvédelmi tagot hogy vigyél el.
de, és ezt már számtalanszor eljátszottam régebben. Sakk-matt, így jött ki, el kell fogadni. Nyilván nem örülni kell neki, hanem elfogadni, hogy ez van, és kész.
Ezt a fajta stílust pedig engedjük el egymás felé kérlek tisztelettel
semmilyen degradáló stílust nem mutattam feléd, egyszerűen az én szemszögemből te egy sötét szobába ülsz, és én pedig a falank beszélek a mondataimmal.

• Kedvelés
Reactions: tokaska
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Elsősorban Rey felé szólnék pár mondatot. Kicsit a jövőben figyelj oda a Panaszok alatt tanúsított stílusodra, hiszen a játékos PK alatt is és itt is olyan stílusban szeretnél kommunikálni, ami sokunk számára nem elfogadható. Amennyiben bármilyen hozzászólást küldesz, azt tedd meg normális stílusban, hiszen a panaszra tett fél és a panaszolt adminisztrátor is tisztelettudóan kommunikált veled.

Rátérve a panaszodra, az, hogy egy játékos drogot fogyaszt nem jogosítja fel semmilyen olyan tevékenységre ami alapjába véve is szabályellenes a szerveren.
Az elmondása alapján többen is tartózkodtak bent az ingatlanba, akkor nem értem miért egyedül kockáztatta az életét és hagyta el az ingatlant.
Jól láthatóan fegyvert tartottál az arcába és több másodpercig csak állt egy helyben, illetve a videó elején is jól látszik, hogy mikor oda fordulsz már kint van a CP-ből. Sajnos a másik fél szemszögét nem láttam a Panaszkönyv alatt, így ez számomra egyértelműen PG-nek minősül.

A panaszod jogos, az admint hibapontban részesítem.

• Kedvelés
Reactions: rey és FunFact
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.