Rony Valera--> Dami

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bubeszka133

Újonc
2024. 08. 29.
27
6
LS karakter
Rony Valera
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Rony Valera
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dami
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos,az történt hogy állítolag volt egy hullagyálázás amint én és egy társam követett el viszont a videón csak annyi látszodik hogy ketten elővesszük a fegyvert miközben többen voltunk ott és nincs arról konkrét bizonyíték hogy mi lőttük volna a hallott rendvédelmis tagot de mivel nekünk nincs videó így mi kaptunk egy 90 perces Nonrp-t miközben mi egyeltalán nem lőttünk, Dami úgy vélte hogy nem lehet bebizonyítani és mivel mi nem vallottuk be így mindkettőnkre szankicót oszt amit egyátalán nem érzünk jogosnak. Mivel az nem megoldás hogyha pontosan nemtudja ki volt akkor mindkettőnket berak. A videóban csak annyi látszódik hogy fegyvert veszünk elő Lazaroval, bár az nem látszódik hogy mások is voltak mögöttünk akik úgyszint fegyvert vettek elő (logot csatolom lentre) így ők is lehettek akik a hullát lövik.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
LOG:[2026-03-03 20:42:03] [Output] : *** Cruz Navarro elővett egy fegyvert. (AR-15 + Aimpoint)
[2026-03-03 20:42:15] [Output] : *** Rony Valera elővett egy fegyvert. (Olive AR-15 + HOLO)
[2026-03-03 20:42:15] [Output] : *** Lazaro Colvin elővett egy fegyvert. (Olive AR-15 + HOLO ( CSUHY))

Videó az esetről

Megjegyzés:

Úgy vélem Dami nem a legjobb döntést hozta, ugyanis konkrét bizonyíték nincs arról hogy én vagy Larazo lőtte volna a hullát, és az pedig egyeltalán nem megoldás ilyenkor hogy mindenkit berak aki lehetett.

Szevasz, az ügy elég zavaros, de ha csatolod a bírálő FőAdminnak/Szuperadminnak a logokat, akkor ők is látják hogy mi történt.
Ki lettem hívva egy hullagyalázásra, ami a többi admintársam szerint is hullagyalázás, illetve az egyik frakciótársad szerint is.
Az ügy alatt aki kihívott engem TEK-es, küldött egy videón amin annyi látszik hogy animba lövik, az egyik frakciótársatok oda megy hozzá, és lelövi őt egy P90-el, majd az után érdekes módon, pont mikor elővettétek a két AR-15(Holo)-t, akkor a földön lévő halott ember-t valaki elkezdte túrni a fegyverrel, amit egyikőtök se ismert be, és az a szomorú jelenleg is, hogy te sem vagy egyenes, illetve a haverod se, amit az ügy alatt tanusítottatok, az elég komoly volt.
Az ügynél több frakciótársatokat is felkerestem hogy hátha van videó arról hogy ki lő rá a földön fekvő hullára, érdekes módon senkinek se volt videója pont arról hogy egy földön lévő TEK-est, elkezdtek lőni, no reason.
Az ügynél az egyik frakciótársatok is ki lett hívva, nevezve Lyla_Salamanca, aki leírt egy ilyet : [2026-03-03 21:07:01] [Output] : Lyla Salamanca: (( állításuk szeint a helit lőtték, de nincs bizonyíték arról hogy ki lőtte őt pontosan ))
majd az ügy alatt mind ketten azt állítottátok hogy egyikőtök se lőtt, [2026-03-03 20:54:11] [Output] : Rony Valera: (( nem mi lőttünk nincs okom miért ez tuti valami félreértés. ))
Tehát ezekután nem tudom miről akarunk beszélni, a videón egyértelműen kivehető hogy ti vagytok mellette ketten, látszódtok a logban, ezért lettetek ti elő véve, az hogy egyikőtök se merte magára vállalni hogy ő lőtte, azzal meg már nem tudok mit csinálni, legközelebb legyetek egyenesek, és nem lesz ez, szép estét nektek.
illetve a bizonyos videó ami alapján a szankciót ti kaptátok ketten : https://streamable.com/4k3l12

Utoljára szerkesztve:
Szevasz, az ügy elég zavarós, de ha csatolod a bírálő FőAdminnak/Szuperadminnak a logokat, akkor ők is látják hogy mi történt.
Ki lettem hívva egy hullagyalázásra, ami a többi admintársam szerint is hullagyalázás, illetve az egyik frakciótársad szerint is.
Az ügy alatt aki kihívott engem TEK-es, küldött egy videón amin annyi látszik hogy animba lövik, az egyik frakciótársatok oda megy hozzá, és lelövi őt egy P90-el, majd az után érdekes módon, pont mikor elővettétek a két AR-15(Holo)-t, akkor a földön lévő halott ember-t valaki elkezdte túrni a fegyverrel, amit egyikőtök se ismert be, és az a szomorú jelenleg is, hogy te sem vagy egyenes, illetve a haverod se, amit az ügy alatt tanusítottak, az elég komoly volt.
Az ügynél több frakciótársatokat is felkerestem hogy hátha van videó arról hogy ki lő rá a földön fekvő hullára, érdekes módon senkinek se volt videója pont arról hogy egy földön lévő TEK-est, elkezdtek lőni, no reason.
Az ügynél az egyik frakciótársatok is ki lett hívva, nevezve Lyla_Salamanca, aki leírt egy ilyet : [2026-03-03 21:07:01] [Output] : Lyla Salamanca: (( állításuk szeint a helit lőtték, de nincs bizonyíték arról hogy ki lőtte őt pontosan ))
majd az ügy alatt mind ketten azt állítottátok hogy egyikőtök se lőtt, [2026-03-03 20:54:11] [Output] : Rony Valera: (( nem mi lőttünk nincs okom miért ez tuti valami félreértés. ))
Tehát ezekután nem tudom miről akarunk beszélni, a videón egyértelműen kivehető hogy ti vagytok mellette ketten, látszódtok a logban, ezért lettetek ti elő véve, az hogy egyikőtök se merte magára vállalni hogy ő lőtte, azzal meg már nem tudok mit csinálni, legközelebb legyetek egyenesek, és nem lesz ez, szép estét nektek.
illetve a bizonyos videó ami alapján a szankciót ti kaptátok ketten : https://streamable.com/4k3l12
csáó,elmondtuk hogy mi nem lőttünk senkire,azért fordultunk vissza mert csipás volt míre oda értünk már a tekkes animba volt,elmondtam OOC hogy,hogy én a határ felé néztem nem lőttem sem a tekkesre sem a helikopterra lazaro is elmondta,azt is elmondtam ha lenne klippem/videóm szívesen elküldtem volna de jelenleg a laptopom nem él ilyen lehetőséggel mert gyenge,mink sem tudjuk kik lőttek bele pontosan mível 6-7-8-an voltunk ott de ez akkorsem megoldás mível mi tisztán akartuk ezt elmondani mert nekem közöm nincs hozzá attól hogy elővettem nem lőttem,másik meg az énsem tudom ki klippel épp ki nem ezért kérdeztünk meg pár farkciótársat hogy van e az esetről videó de nincs senkinek aki ott volt.
részemről várom a bíráló admin válaszát!

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. @dami kérlek küld el a logot az aügyről.

Szevasz, az ügy elég zavarós, de ha csatolod a bírálő FőAdminnak/Szuperadminnak a logokat, akkor ők is látják hogy mi történt.
Az ügy alatt aki kihívott engem TEK-es, küldött egy videón amin annyi látszik hogy animba lövik, az egyik frakciótársatok oda megy hozzá, és lelövi őt egy P90-el, majd az után érdekes módon, pont mikor elővettétek a két AR-15(Holo)-t, akkor a földön lévő halott ember-t valaki elkezdte túrni a fegyverrel, amit egyikőtök se ismert be, és az a szomorú jelenleg is, hogy te sem vagy egyenes, illetve a haverod se, amit az ügy alatt tanusítottatok, az elég komoly volt.
Hali mivel megemlítettél a panaszban így reagálnék rá. A mondatom lehet félre érthető volt. Ugyanis én nem csak Lazaro és Rony nevében írtam mivel mögöttük volt vagy még 4 ember akinek a kezében alapból fegyver volt így arról nincs log. Megtudok nevezni pár embert akikről fixen tudom hogy ott voltak akik Lazaroval egy kocsiban ültek: Lazaro, Rony, Cruz, és Hector. A log ott van ami bizonyítja hogy Cruz ott volt. Hector kezében alapból volt fegyver így arról nincs pontos bizonyíték. Cruz discordon nemrég írta hogy a helit ő lőtte de ő se a hullát lőtte. (csatolom a képet: Kép). Így pontos bizonyíték nincs arról hogy ki lőtte a hullát vagy hogy szándékos volt-e. Múltkor egy admin tanácsolta nekünk (sajnos nem találtam meg már logot róla) hogy fegyverrel érdemes kis sorozatokat lőni mivel megesik hogy szinkronos a lövés regisztráció (ezért van hogy 1 ember nem hal meg annyi fejlövésbe amennyibe kéne egy lövöldözés során), a klippen látható hogy rendesen lövi valaki a helit és annak környékét így a hullát is beleértve (látszanak az effektek a helin) illetve látható hogy nem az összes lövés éri a hullát jó pár a helit találja el vagy a földet. Ennyivel egészítem ki az ügyön leírt szavaimat köszönöm.

Hali mivel megemlítettél a panaszban így reagálnék rá. A mondatom lehet félre érthető volt. Ugyanis én nem csak Lazaro és Rony nevében írtam mivel mögöttük volt vagy még 4 ember akinek a kezében alapból fegyver volt így arról nincs log. Megtudok nevezni pár embert akikről fixen tudom hogy ott voltak akik Lazaroval egy kocsiban ültek: Lazaro, Rony, Cruz, és Hector. A log ott van ami bizonyítja hogy Cruz ott volt. Hector kezében alapból volt fegyver így arról nincs pontos bizonyíték. Cruz discordon nemrég írta hogy a helit ő lőtte de ő se a hullát lőtte. (csatolom a képet: Kép). Így pontos bizonyíték nincs arról hogy ki lőtte a hullát vagy hogy szándékos volt-e. Múltkor egy admin tanácsolta nekünk (sajnos nem találtam meg már logot róla) hogy fegyverrel érdemes kis sorozatokat lőni mivel megesik hogy szinkronos a lövés regisztráció (ezért van hogy 1 ember nem hal meg annyi fejlövésbe amennyibe kéne egy lövöldözés során), a klippen látható hogy rendesen lövi valaki a helit és annak környékét így a hullát is beleértve (látszanak az effektek a helin) illetve látható hogy nem az összes lövés éri a hullát jó pár a helit találja el vagy a földet. Ennyivel egészítem ki az ügyön leírt szavaimat köszönöm.
Erre reflektálva, a két frakciótársaddal volt adminügyem, tehát az ő érdekükben írkáltál, és nem a többi (4+ frakciótársad nevében), mivel ők szerepeltek a videóban, illetve a logjában, mivel testközelből vették elő a fegyvert, és testközelből is történik a lövés, tehát ez kétséges hogy más lőtt volna rá, a videóban tisztán látható hogy a test van lövöldözve, és nem a helikopter, tehát ez a ,,szinkron" nehezen elhihető, számomra pl.
Majd most előhozol egy olyan képet amiről az egész adminügy alatt szó se volt, ezzel most őszintén én mit kezdjek? az hogy ti nem voltatok képesek megnevezni ezt a személy-t aki ott volt még velük, azzal már én nem tudok mit csinálni, illetve ezt se értem hogyha már meghalt az adott személy, miért van totálkárra lőve a Helikopter?
Szép estét nektek, hali.

Erre reflektálva, a két frakciótársaddal volt adminügyem, tehát az ő érdekükben írkáltál, és nem a többi (4+ frakciótársad nevében), mivel ők szerepeltek a videóban, illetve a logjában, mivel testközelből vették elő a fegyvert, és testközelből is történik a lövés, tehát ez kétséges hogy más lőtt volna rá, a videóban tisztán látható hogy a test van lövöldözve, és nem a helikopter, tehát ez a ,,szinkron" nehezen elhihető, számomra pl.
Majd most előhozol egy olyan képet amiről az egész adminügy alatt szó se volt, ezzel most őszintén én mit kezdjek? az hogy ti nem voltatok képesek megnevezni ezt a személy-t aki ott volt még velük, azzal már én nem tudok mit csinálni, illetve ezt se értem hogyha már meghalt az adott személy, miért van totálkárra lőve a Helikopter?
Szép estét nektek, hali.
azért lett most felhozva mert a Cruz társunk azt vallota be hogy ő lőtte a Helikoptert és mondtam is neki hogy örültünk volna ha akkor abban az időben elmondja de nem,így nekünk is hirtelen jött hogy ő lőtte a helikoptert,nekem nincs válaszom a továbbiakban elmondtam mit tőlem telhetett mível ugyan azt tudom csak irni,neked is szép estét továbbra is.

Szép estét nektek, hali.
Nem értem milyen okból tudnád hogy én kinek/kiknek az érdekében írtam azt a mondatot mikor nem neveztem meg játékosokat. Tudomásom szerint jelezve lett neked hogy többen is voltak ott (javíts ki kérlek ha nem mivel itt már idegesek voltak az emberek és megeshet hogy csak szólni akartak és így fél információt kaptam). A videóban csak a log látszik még mindig hogy előveszik a fegyvert és amint látod Rony logjában pedig már ott van az is hogy Cruz elővette (megeshet pont olyan távolságban volt Cruz, hogy a fegyver elővétele során az érintett szemszögéből már nem látszik a chaten és ilyenkor még nincsenek belevéve azok akiknek alapból fegyver volt a kezükbe és úgy szálltak ki vagy ott voltak a közelben. Sőt a logban még az is látszik hogy további két ember csatolja be az övét Rony közelében abban az időben így ebből kilehet következtetni azt hogy ők is ott voltak. Továbbra se állt rendelkezésre semmilyen konkrét bizonyíték hogy Rony vagy Lazaro lőtt a hullába, bárki oda mehetett és lőhetett. Sajnos arra nem tudok magyarázatot adni hogy a heli miért lett tkra lőve mivel én csak közvetíttettem egy információt a tisztázás érdekében és egy feltételezést hoztam hátha az magyarázatot ad az esetre. Viszont véleményem szerintem te is egy feltételezésre alapoztál a logból mivel konkrét kép videó nincs arról hogy Rony vagy Lazaro követte el azt a szabálysértést és ha nincs konkrét bizonyíték akkor nem az a megoldás hogy mindkettőt szankcionálod. Utolsó hozzászólásom köszönöm szép estét.

Említett logok:
[2026-03-03 20:41:37] [Output] : *** Fabio Salazar becsatolta a biztonsági övét.
[2026-03-03 20:42:45] [Output] : *** Manuel Rossi becsatolta a biztonsági övét.

Nem értem milyen okból tudnád hogy én kinek/kiknek az érdekében írtam azt a mondatot mikor nem neveztem meg játékosokat. Tudomásom szerint jelezve lett neked hogy többen is voltak ott (javíts ki kérlek ha nem mivel itt már idegesek voltak az emberek és megeshet hogy csak szólni akartak és így fél információt kaptam). A videóban csak a log látszik még mindig hogy előveszik a fegyvert és amint látod Rony logjában pedig már ott van az is hogy Cruz elővette (megeshet pont olyan távolságban volt Cruz, hogy a fegyver elővétele során az érintett szemszögéből már nem látszik a chaten és ilyenkor még nincsenek belevéve azok akiknek alapból fegyver volt a kezükbe és úgy szálltak ki vagy ott voltak a közelben. Sőt a logban még az is látszik hogy további két ember csatolja be az övét Rony közelében abban az időben így ebből kilehet következtetni azt hogy ők is ott voltak. Továbbra se állt rendelkezésre semmilyen konkrét bizonyíték hogy Rony vagy Lazaro lőtt a hullába, bárki oda mehetett és lőhetett. Sajnos arra nem tudok magyarázatot adni hogy a heli miért lett tkra lőve mivel én csak közvetíttettem egy információt a tisztázás érdekében és egy feltételezést hoztam hátha az magyarázatot ad az esetre. Viszont véleményem szerintem te is egy feltételezésre alapoztál a logból mivel konkrét kép videó nincs arról hogy Rony vagy Lazaro követte el azt a szabálysértést és ha nincs konkrét bizonyíték akkor nem az a megoldás hogy mindkettőt szankcionálod. Utolsó hozzászólásom köszönöm szép estét.

Említett logok:
[2026-03-03 20:41:37] [Output] : *** Fabio Salazar becsatolta a biztonsági övét.
[2026-03-03 20:42:45] [Output] : *** Manuel Rossi becsatolta a biztonsági övét.
Számomra elég egyértelmű hogy kiknek az érdekében írtál, mivel te saját magad is leírtad hogy
[2026-03-03 21:03:27] [Output] : Lyla Salamanca: (( nem tisztázni akarom magam hanem itt voltam és az ő pártjukat védem ))
Azzal pedig hogy fél információkat osztasz meg magad szerint, azzal nem tudok mit csinálni, mert a te szavaid is ugyanúgy hatással voltak a társaid szankciójára, majd leírtál egy ilyet amivel azt mondtad ki, ha tévedek javíts ki, hogy ők lőtték még a srácot pluszba : [2026-03-03 20:59:41] [Output] : Lyla Salamanca: (( beendelni akartak nem hullát gyalázni )) gondolom ekkor már beszélgetettek discordon, vagy valahol, hogy mi történt etc, ez igazából rám nem tartozik próbálták menteni magukat, vagy nem tudom. Illetve továbbra is a videó alapján jártam el, amit abban látni, az az hogy egy autó közeledik hátulról a TEK-es hullája felé, kiszállnak belőle ketten, fegyvert elővesznek, és megtúrják a halott embert.
Illetve az hogy az után küldesz logokat, hogy még kik voltak ott, ezzel továbbra se tudok mit csinálni, az ügynél nem lett említve egyik személy se akiket te most küldesz, én se kívánok már többet hozzáírni, ha nem gond, Csuhy-nak úgy gondolom ennyi leírt dolog elég lesz ahhoz, hogy eltudja dönteni jogosan kapták e a szankciót, vagy sem.

Számomra elég egyértelmű hogy kiknek az érdekében írtál, mivel te saját magad is leírtad hogy
[2026-03-03 21:03:27] [Output] : Lyla Salamanca: (( nem tisztázni akarom magam hanem itt voltam és az ő pártjukat védem ))
Azzal pedig hogy fél információkat osztasz meg magad szerint, azzal nem tudok mit csinálni, mert a te szavaid is ugyanúgy hatással voltak a társaid szankciójára, majd leírtál egy ilyet amivel azt mondtad ki, ha tévedek javíts ki, hogy ők lőtték még a srácot pluszba : [2026-03-03 20:59:41] [Output] : Lyla Salamanca: (( beendelni akartak nem hullát gyalázni )) gondolom ekkor már beszélgetettek discordon, vagy valahol, hogy mi történt etc, ez igazából rám nem tartozik próbálták menteni magukat, vagy nem tudom. Illetve továbbra is a videó alapján jártam el, amit abban látni, az az hogy egy autó közeledik hátulról a TEK-es hullája felé, kiszállnak belőle ketten, fegyvert elővesznek, és megtúrják a halott embert.
Illetve az hogy az után küldesz logokat, hogy még kik voltak ott, ezzel továbbra se tudok mit csinálni, az ügynél nem lett említve egyik személy se akiket te most küldesz, én se kívánok már többet hozzáírni, ha nem gond, Csuhy-nak úgy gondolom ennyi leírt dolog elég lesz ahhoz, hogy eltudja dönteni jogosan kapták e a szankciót, vagy sem.
Utolsó hozzá szólásom tényleg mert kezd idegesíteni hogy megakarod magyarázni kiknek a nevében írtam, elnézést ha félre érthető voltam ott de most tisztáznám ismét. Mint látszik nem írok neveket hanem többesszámban beszélek nem írom hogy LAZARO vagy RONY. Van olyan rész ahol rájuk gondolok mint pl az egyik mondatom amit kiemeltél: az ő pártjukat védem-es szöveg.

A mondat hogy beendelni akartak az pedig úgyszint csak egy feltételezés mivel nem láttam végig a klippet ugyanis discordon néztem amiről volt tudomásod mivel írtam is neked. A teljes klippet én jóval az ügy után kaptam csak meg Ronytól a loggokkal együtt (valóban ez nem jutott nekik eszükbe hogy ilyeneket keressenek de te is elkérhetted volna hogy tisztábban láss). Képes bizonyítékot is csatolok.

Kép a logokról és a klippről hogy mikor kaptam meg:
Említett teljes LOG az öv csatolásokról és hogy ki lehetett ott a környéken abban az időintervallumban: https://armin.kim/seepaste/1DW1

Logok amiben jeleztem neked hogy discordon mutatják a klippet:
[2026-03-03 20:59:33] [Output] : Lyla Salamanca: (( a klippet mutatta mateusz ott is látszik hogy amint meghal akkor lőttek rá ))
[2026-03-03 21:02:18] [Output] : Lyla Salamanca: (( igen mert mutattja a klippet lazaro ))

Mivel én csak a klippet láttam amit te is abból nem kivehető hogy ki lő a helire amit írtam is, plussz mást is írtam ami mutatja hogy nem folyton róluk beszéltem vagy rájuk gondoltam és hogy én is csak a véleményem írom le (lásd "nekem az jött le") azaz egy feltételezést.

[2026-03-03 21:07:29] [Output] : Lyla Salamanca: (( hát a klippen nekem az jött le 1/1 hogy beendelés a cél utána a helit lövik ))
[2026-03-03 21:10:18] [Output] : Lyla Salamanca: (( igen beakarták endelni de senki nem mondta hogy ők ))

Köszönöm, szépeket.

Utolsó hozzá szólásom tényleg mert kezd idegesíteni hogy megakarod magyarázni kiknek a nevében írtam, elnézést ha félre érthető voltam ott de most tisztáznám ismét. Mint látszik nem írok neveket hanem többesszámban beszélek nem írom hogy LAZARO vagy RONY. Van olyan rész ahol rájuk gondolok mint pl az egyik mondatom amit kiemeltél: az ő pártjukat védem-es szöveg.

A mondat hogy beendelni akartak az pedig úgyszint csak egy feltételezés mivel nem láttam végig a klippet ugyanis discordon néztem amiről volt tudomásod mivel írtam is neked. A teljes klippet én jóval az ügy után kaptam csak meg Ronytól a loggokkal együtt (valóban ez nem jutott nekik eszükbe hogy ilyeneket keressenek de te is elkérhetted volna hogy tisztábban láss). Képes bizonyítékot is csatolok.

Kép a logokról és a klippről hogy mikor kaptam meg:
Említett teljes LOG az öv csatolásokról és hogy ki lehetett ott a környéken abban az időintervallumban: https://armin.kim/seepaste/1DW1

Logok amiben jeleztem neked hogy discordon mutatják a klippet:
[2026-03-03 20:59:33] [Output] : Lyla Salamanca: (( a klippet mutatta mateusz ott is látszik hogy amint meghal akkor lőttek rá ))
[2026-03-03 21:02:18] [Output] : Lyla Salamanca: (( igen mert mutattja a klippet lazaro ))

Mivel én csak a klippet láttam amit te is abból nem kivehető hogy ki lő a helire amit írtam is, plussz mást is írtam ami mutatja hogy nem folyton róluk beszéltem vagy rájuk gondoltam és hogy én is csak a véleményem írom le (lásd "nekem az jött le") azaz egy feltételezést.

[2026-03-03 21:07:29] [Output] : Lyla Salamanca: (( hát a klippen nekem az jött le 1/1 hogy beendelés a cél utána a helit lövik ))
[2026-03-03 21:10:18] [Output] : Lyla Salamanca: (( igen beakarták endelni de senki nem mondta hogy ők ))

Köszönöm, szépeket.
Ha nincs rajtatok kívül ott senki, akkor más nevében nem írhattál, tehát nem értem mire fel leszel ideges, mikor csak tényeket közlök, ha én valakikkel ott vagyok, azoknak az érdekében írok bármit, és nem a +4 embernek aki ott se volt az ügyben, mert meg se lettek említve, hiába beszélsz többes számban, két ember van ott rajtad kívül, aki hozzád köthető, és továbbra is az hogy te feltételezéseket írsz le, ezzel őket sodrod bajba, pont ezért, mert a végére már se neked, se nekik nem fogok hinni.
A mostani üzetedben beillesztetted a következőt : [2026-03-03 20:59:33] [Output] : Lyla Salamanca: (( a klippet mutatta mateusz ott is látszik hogy amint meghal akkor lőttek rá ))
Tehát láttad a videót, nem értem miről beszélsz hogy hozzád a logok, meg a többi dolog 21:35kor érkezett meg, tehát ez már egy fals dolog, amit itt leírtál.
Illetve az hogy az ügy után fél 20percre rá kezdenek el gondolkozni, az már nem az én saram, én megkérdeztem tőlük van e videójuk, mindenki azt felelte nincsen, ami bizonyítaná hogy kik lőhettek, mivel ők voltak a kocsi közelében, a videóból loggal alátámasztva, ezért ők lettek elővéve ketten.

Utoljára szólok ehez a PK-hoz!
1. Nem viccből lett létrehozva a PK
2. OOC nem gondolkotunk semmin,egyszerűen nem értettük a helyzetet mitörténik,Klippet Átnéztem KB 3 élesen,elmondtam Én és Lazaro hogy nem lőttünk semmíre senkire,attól hogy a videón látszik a nevünk nem mi voltunk ezt elmondtam jopárszor mert mi a helikopter másik oldalán utoljára érkeztünk meg Rony(én) Lazaro,Cruz,Hector,
3.Discord beszélgetés már akkor történt meg mikor már a Szankció kivolt osztva nekem és lazaronak.
4.Cruz elmondta Discordon társalgóban hogy valóban ő lőtte a heikoptert és mondtam neki hogy öröm lett volna ha ezt elmondja minnél hamarabb.
legútoljára,nem szeretnénk magunkat kiszedni ebből,szimplán csak full őszíntén irtam le mindent ehez mert nem tartjuk jogosnak,nincs mit tagadnunk ezen hiszen tényleg nem mi lőttük a hullát és a helikoptert.
utoljára is várom a BírálóAdmin válaszat további szép estét!

Ha nincs rajtatok kívül ott senki, akkor más nevében nem írhattál, tehát nem értem mire fel leszel ideges, mikor csak tényeket közlök, ha én valakikkel ott vagyok, azoknak az érdekében írok bármit, és nem a +4 embernek aki ott se volt az ügyben, mert meg se lettek említve, hiába beszélsz többes számban, két ember van ott rajtad kívül, aki hozzád köthető, és továbbra is az hogy te feltételezéseket írsz le, ezzel őket sodrod bajba, pont ezért, mert a végére már se neked, se nekik nem fogok hinni.
A mostani üzetedben beillesztetted a következőt : [2026-03-03 20:59:33] [Output] : Lyla Salamanca: (( a klippet mutatta mateusz ott is látszik hogy amint meghal akkor lőttek rá ))
Tehát láttad a videót, nem értem miről beszélsz hogy hozzád a logok, meg a többi dolog 21:35kor érkezett meg, tehát ez már egy fals dolog, amit itt leírtál.
Illetve az hogy az ügy után fél 20percre rá kezdenek el gondolkozni, az már nem az én saram, én megkérdeztem tőlük van e videójuk, mindenki azt felelte nincsen, ami bizonyítaná hogy kik lőhettek, mivel ők voltak a kocsi közelében, a videóból loggal alátámasztva, ezért ők lettek elővéve ketten.
Kedves Dami mint látod Logokat csatalok ahol jeleztem feléd és a bíráló adminnak, hogy nem róluk beszélek amiket ott is írtam tehát és itt a topic alatt is. Az hogy neked ez valamiért ez ott és itt se esik le nem tehetek róla én leírtam.....

Ismét csatolom a LOG-ot ahol jeleztem feléd és ami ezt bizonyítja, hogy nem csak róluk beszélek:

A válaszodban pedig feltűnt hogy nem érted amit írok, leírom mégegyszer. A teljes videót nem láttam az ügy alatt mivel csak egy részét mutatta Lazaro amikor a hullát eltalálják párszor amit itt írtam az előző válaszomban (nemtudom hogy nem olvastad el vagy csak nem akartad elolvasni vagy csak a felét olvastad el annak amit írtam de bemásolom ide is mégegyszer és kiemelem színessel a részt)
"A mondat hogy beendelni akartak az pedig úgyszint csak egy feltételezés mivel nem láttam végig a klippet ugyanis discordon néztem amiről volt tudomásod mivel írtam is neked.".

A teljes videót én csak ezek után kaptam meg, amit úgyszint csatoltam az előző válaszomnál képes bizonyítékkal.

Az hogy több ember volt ott arról is volt tudomásod ugyanis Jose leírta az ügy alatt.

LOG: [2026-03-03 21:04:09] [Output] : Jose Esly: (( Biztos van a 8-9 emberből valakinek klippje, sőt goblin mindig klippel mivel ismerem. ))

Teljes mértékben leírom értően és egyértelműen a történteket majd írsz egy választ ami számomra olyan mintha nem is írtam volna semmit ezelőtt vagy mintha csak a felét olvasod el annak amit írtam. Az ügyben nem egyértelmű ki volt a tettes és nem mondják el mivel nem tudják ezért inkább mindkettőt szankcionálod és a szankcionálásod egy ilyen válasszal alapozod meg:
[2026-03-03 21:08:22] [Output] : Admin 3 Dami: (( itt szálltok ki mellette fegyverrel, és ennyi. ))

Nem értem hogy feltételezések miatt miért ne hihetnél embereknek. Ha valakinek van egy ötlete/feltételezése hogy miért történhetett az eset akkor hazudik? Nem értem az összefüggést, hogy miért vesztetted volna el a bizalmat. Ismét leírtam mindent kijelölve a lényeges infókat.

Többet tényleg nem lényeges hozzá fűzni mert most számomra bebizonyítottad hogy nem olvastad el értően a leírt dolgokat mint itt fórumon és az amindügy alatt és még mindig nem válaszoltál arra hogy milyen konkrét bizonyítok volt ellenük, annak ellenére hogy én csatoltam jópár logot ami bizonyítja hogy mások is voltak ott bárki lehetett közülük

Na hali újra, az első válaszodra reflektálva újra, a két társad mellett állsz, az ő érdeküket képviseled, és az ő szankciójukra is kihatással vagy már azzal hogy írkálsz a chaten össze-vissza, az hogy te azt hiszed hogy te Norbert_Pistának az érdekeit képviseled Bayside-on, akinek nincs is köze az ügyhöz, azzal már nem tudok mit csinálni.
Miután leírtad hogy nem ők akarták beendelni hanem mások, már megkapták a jailjüket, az hogy ti nem vagytok képesek egyből leírni a dolgokat, és normálisan megfogalmazni az ügy alatt, úgy hogy gondolom tudtatok végig a harmadik személyről is, csak őt érdekes módon nem említették az ügy alatt, nehogy jailt kapjon, így a két ember aki a logban szerepel megkapta helyettük.
A videó amit megmuttak ugye neked, az csak a fele volt, tisztasor, amikor a TEK-es animba esik, ő hátra fele is nézz, ott csodák csodájára senki nincsen, ők amikor megérkeznek a kocsival, mostmár ugye elvileg hárman voltak az autóban, amit ugye az ügy alatt nem sikerült nektek leírni.
Jose leírt egy olyat hogy 8-9ember volt lehet ott, ő egyébként a TEK-es, a videót megnézve, se mögötte, maximum határ felé lehettek emberek, tehát kétlem hogy bárkinek is lett volna videója onnan fentről a heliig, azokkal foglalkoztam akik a logban említve lettek, illetve a videóban láthatóak, az hogy most ti előjöttök még emberekkel, azzal se tudok már mit kezdeni, akik a videóban láthatóak voltak felkerestem őket a videó miatt, hátha van, lám, senkinek se volt.
Az adminügy alatt úgy gondolom, korrekt módon jártam el, felkerestem azokat akik a videóban láthatóak, az hogy a két társad nem volt képes a harmadik személyről beszélni, az már nem az én gondom, én mindent amit tudtam megtettem az ügyük érdekében, az hogy ők nem voltak egyenesek, így ők kapták ketten a szankciót.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Összességében több érvet és állítást is megfogalmaztatok mind a panaszkönyvben, mind az adminügy során. Átolvastam a rendelkezésre álló bizonyítékokat, valamint a videófelvételt is többször megnéztem.

Véleményem szerint legfeljebb feltételezhető, hogy ti lőttetek rá a földön fekvő rendvédelmisre, azonban erre vonatkozóan konkrét, egyértelmű bizonyítékot nem láttam. Egy aktív tűzharc közepén, ahol több illegális és rendvédelmi személy is jelen van, az, hogy valaki fegyvert vesz elő, önmagában még nem bizonyítja, hogy a videón látható lövést ő adta le.

Úgy gondolom Dami, hogy ebben az esetben nem jártál el kellő körültekintéssel. Az ártatlanság bizonyítása nem feltétlenül a panaszolt fél feladata, hanem a panasztevőnek kell hitelt érdemlően bizonyítania, hogy valóban ők követték el a szabálysértést. A jövőben kérlek minden rendelkezésre álló bizonyítékot alaposan vizsgálj meg, és ne feltételezés vagy valószínűség alapján hozz döntést, hanem kizárólag konkrét, kézzelfogható bizonyítékokra alapozva.

A panaszod jogos, az adminisztrátort hibapontban részesítem.
Dami, kérlek a jogtalan szankciók javítása történjen meg egy 1 perces „Előző semmis” jail alkalmazásával.

• Kedvelés
Reactions: Cole és dami
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.