Alexander Sifon-Gerox

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Milan12

Újonc
2025. 10. 26.
10
0
LS karakter
Alexander Sifon
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Alexander Sifon

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Geroxx

Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Oda jött egy csávó a déli szerelőhöz hogy van e fegyo S mondtam hogy van és el mentünk a házamhoz és a haverom is ott volt,be mentünk a garázsba és meg eggyesztünk hogy 9.3milioba el viszi azt mondta hogy el megy hozzon pénzt és vissza jött de utána ki akart csalogatni a garázs elé de el ment az áram és a net is el ment,a haveromnál voltam és neki is el ment a net és őt is ki dobta ő a garázsban volt és én ki léptem a garázsbol de amielott ki mentem a garázsból azelőtt írtam hogy mivan? Mert írt valamit és nem láttam amit írt de amikorki léptem ott álltak hárman és írta hogy network turbo és azzal ki dobott és a hveromat is

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Jobban oda kell figyelni ezekre s ne egyből ki bannolni a játékost

Szervusz! Először is eléggé odafigyeltem, nem egyből banoltattalak, hanem vártunk 20 percet, ha nem többet, és megjegyezném, hogy eléggé furcsa, hogy pont ott voltál a haverodnál, és neked elment az „áram”, azaz a net is együtt hozzátenném, hogy amikor kijössz az NNI-s barátunkkal, akkor pont el megy az „áram” nálatok. Várom a bíráló admin válaszát.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, az a kérdésem ha elment az áram hogyan tudtad a kapcsolat megszakadt szöveget lefotózni illetőleg mi a garancia arra hogy hiteles ez a kép?

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, az a kérdésem ha elment az áram hogyan tudtad a kapcsolat megszakadt szöveget lefotózni illetőleg mi a garancia arra hogy hiteles ez a kép?
Úgy hogy én laptopon játszom egy Asus tuf gaming laptopom van és a laptopot nem kapcsol ki ha az áram el megy csak le ál a töltés,ha kell meg mutatom hogy mikor is készült a kép és hánykor: Itt a link hogy mikor,hánykor és hol készült a kép

Úgy hogy én laptopon játszom egy Asus tuf gaming laptopom van és a laptopot nem kapcsol ki ha az áram el megy csak le ál a töltés,ha kell meg mutatom hogy mikor is készült a kép és hánykor: Itt a link hogy mikor,hánykor és hol készült a kép
Rendben van, hogy ezt lefotóztad és elküldöd, hogy mikor is fotóztad, de ha kirántom a netkábelt, nekem is ezt írja.

• Kedvelés
Reactions: skezy és Spel8
Rendben van, hogy ezt lefotóztad és elküldöd, hogy mikor is fotóztad, de ha kirántom a netkábelt, nekem is ezt írja.
Értem, hogy ha valaki szándékosan kihúzza a netkábelt akkor is ugyanez az üzenet jelenik meg. Viszont nálam nem ez történt. Nem húztam ki semmit egyszerűen elment az áram, emiatt leállt a router és megszakadt a kapcsolat.Nem volt szándékos bontás vagy menekülés, hanem technikai probléma.

Értem, hogy ha valaki szándékosan kihúzza a netkábelt akkor is ugyanez az üzenet jelenik meg. Viszont nálam nem ez történt. Nem húztam ki semmit egyszerűen elment az áram, emiatt leállt a router és megszakadt a kapcsolat.Nem volt szándékos bontás vagy menekülés, hanem technikai probléma.
Én megértem, ha nem szándékosan ment el neked a neted, de semmilyen felmutatható bizonyítékot, például videót vagy bármi mást nem küldtél. Jó van egy kép, de azt már egyel feljebb leírtam.

Akkor mien bizonyíték kell még? Menjek be a központba S kérjem meg hogy egy videóban mondják el hogy miért ment el a villany vagy mit tegyek? Videó nincsen mert a laptopom nem bírja ha csinálok videó felvételt

Én sajnos nem vettem meg a történetet és mivel az admin nem tudhatta hogy ilyen problémákba ütköztél mert nem kapott időbélyeges képet ezért joggal hihette hogy kiléptél. Az adminisztrátor nem hibázott helyesen járt el, viszont ha valóban teknikai okok miatt csatlakoztál le akkor fel tudom ajánlani az RP folytatásának lehetőségét ha elfogadod akkor ugyan azokkal az NNI-sekkel onnan folytatódik a szituáció ahol befejeződött (Interiorból kifele érkezve) ha nem fogadod el akkor pedig marad a kitiltásod és majd letelik. (Addig nem zárom le a PK-t ameddig nem kapok választ melyik opciót választod.)

• Kedvelés
Reactions: Geroxx
A mai nap folyamán leveszem a kitiltásod és rádteszi valaki az RP folytatás jailt ha úgy van akkor keress admint reportban hogy folytathasd az RP-t.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.