Elizabett Ricci - Kevin

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

minimal2005

Újonc
2026. 02. 10.
46
28
LS karakter
Elizabett Ricci
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Elizabett Ricci
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Kevin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Elvileg OOC stílus-ra kaptam 60perc jail-t amikor érveltem a barátom jail-je ellen. A saját válaszomra írtam egy "XD"-t...
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nem volt jogos szerintem a jail. Mások kapnak egy figyelmeztetést én meg kapok 1/1 jail-t. És ráadásul oktalanul is. Nem őt nevettem ki nem az ő kérdésére írtam hogy "XD"

Szép estét!

1. Én nem szoktam magamnak válaszolni. Ilyenkor mindig érdekes módon az jön, hogy nem arra írtam, másnak írtam, másra írtam stb. (sorolhatnánk a végtelenségig).

2. Adminisztrátori döntés, hogy figyelmeztetlek-e vagy szankcionállak, illetve mekkora lesz a szankció mértéke.

Nincs több hozzáfűznivalóm, várom a bírálatot.(A bíráló adminnak küldöm a logot)

Utoljára szerkesztve:
Ahogy te mondtad dc-n minden admin máshogy bírálja el az ügyet. Ezáltal nem mindenki olyan mint te tehát ne hasonlíts össze magaddal.

Komolyabb ooc vitákon figyelmeztetni szokott hogy fejezzük be. És (mindenki) szokott figyelmeztetni. Én egy XD-re kaptam 60 percet minden féle figyelmeztetés nélkül. Tudtommal egy ilyen kisfajta "OOC stílus"-ra nem járna jail figyelmeztetés nélkül, de mivel köztudott hogy pikkelsz a Miraglia frakcióra ezért egyből hajlottál a szankció felé.;)

Utoljára szerkesztve:
Nem pikkelek senkire/semmire, nem én mondtam, hogy minden admin máshogy bírálja el az ügyet hanem a Pierdone.

• Kedvelés
Reactions: norby
Megérkeztem a bírálattal.

Ahogy az előző pk-ban is fogalmaztam:
Logot visszanézve, valamint amit a Kevin írt a panasz alatt, így véleményem szerint ez kimeríti az OOC stílus fogalmát.

Az admin nem hibázott, a panasz jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.