- 2025. 03. 30.
- 121
- 94
- LS karakter
- Nash Patel
- LV Karakter
- Treyvon Skeezy
Panasztevő InGame neve:
► Nadeem Erasmos ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Pierdone ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nem megfelelő ügyintézés, érme két oldalának elhanyagolása. szankció elhanyagolása egyértelmű szabály szegéseknél.
Fölösleges feszültségkeltés déli szerelőnél:
Na a történet ott kezdődött, hogy déli szerelőnél hesszeltem, amikor egy spanom odajött, beszélgettem volna vele, erre egyértelmű feszültségkeltésként ezt a mondatot ejtette el az adminügyben is részes játékos: Kyler Krantz mondja: Stupid nig. Nem sokkal később, ez is elesett: *** Kyler Krantz ráhamuz (odalépett az autómhoz, ott RP-zte ezt.) Erre én mondtam neki nyalja le onnan a hamut, a válasz ez volt: Kyler Krantz mondja: Kinyalja anyád a gecimet. Szerintem ezek eaz egyértelmű feszültségkeltés egyértelmű elemei. Erre az admin válasza az volt hogy: [2026-02-18 18:13:28] [Output] : Admin 2 Pierdone: (( Folyamatosan feszültség keltés. ))
[2026-02-18 18:13:31] [Output] : Admin 2 Pierdone: (( Nadeem_Erasmos ))
[2026-02-18 18:13:36] [Output] : Admin 2 Pierdone: (( Neked is szól. ))
Miután IC leírta nekem ezt, egy fekete bőrű srácnak, hátra hívtam verekedni, ezt gondolta az admin az én részemről feszültségkeltésnek amit nem értek.
FGH DM(ek):
Ezután a srác kettő embert ölt meg déliszerelőnél egy ''verekedésből''. Ami szerintem egyértelműen nem helytálló. Clippem van az esetről, ezt csatolom a bizonyíték résznél. Erre a játékos indoka a következő volt: [2026-02-18 18:10:02] [Output] : Kyler Krantz: (( maffiába vagyok )). Ez szerintem eléggé nem helytálló. Az sem hogy a nyári dolgokat visszahozva, a ''verekedés'' kezdeténél egyből rámhívta a kutyáját, majd rámküldte azt, miközben én közöltem vele hogy adminisztrátort hívtam az esetre, hisz szerintem szabálytalanságok történtek, ki AFKoltam a videó megkeresésének érdekében, s arra taboltam vissza hogy a kutyája halálba tett. ((Részemről ütés sem volt)).
PG:
Szerintem a PG is megtörtént a srác részéről, amit szintén nem vett figyelembe az adminisztrátor.
Erre az ügyben résztvevő srác clipje lesz a bizonyíték. Fegyver volt rátartva, majd ő bárdal fut rá, majd szúrja le.
Érme két oldalának elhanyagolása:
Szóltam az adminnak, hogy az ügyben eléggé részes játékos, nevezetesen Pav_Ivo hozzászólna az ügyhöz, de ő lezártnak statuálta az ügyet, amit nem értek.
[2026-02-18 18:15:40] [Output] : Nadeem Erasmos: (( a Pav mondana még valamit ))
Erre az admin válasza az volt hogy nyisson reportot. Miért nyitna? Az ügyhöz tartozó játékos nyisson külön reportot hogy hozzászólhasson az ügyéhez? Szerintem ez nem helyénvaló. A reportfarmot tudnám erre csak oknak hozni, ami nem megfelelő érv, hiszen az adminisztrátor elsődleges feladata a játékosok segítése, és azoknak ügyei megoldása, nem a report és a kötelező report kifarmolása ezáltal.
A szankció eltekintéséről, és a mértékéről az admin dönt. De mivel nem történt kölcsönös szabálytalanság így a többszöri szabálytalanságért viszont szerintem kikellett volna osztania a szankciót. A többi felhozott vád magáért beszél. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Fölösleges feszültségkeltés, és unblock az ic metörtént dolgok: katt ide (feszültségkeltés + ic dolgok)
Adminügy logja: katt ide (adminügy)
DM és PG együtt: katt ide (DM+PG)
Kutyás ölés( itt mondtam az adminisztárotnak is, hogy a képbefagyás azért van mert kitaboltam a játékból. DM◄
Megjegyzés:
► nincs ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)