Piac nem meghosszabítása

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pikachu99

Újonc
2025. 10. 25.
15
3
LS karakter
Emily Byrne
Hali, lehetne egy olyan, hogyha valaki nem ér rá/elfelejti stb. meghosszabítani piacot, az eltűnt tárgyaknál vissza lehessen kapni legalább a megmaradt itemeket, ha már a pénzt nem is. Elég unfairnek érzem azt, hogyha valaki éppen abban az "órában" nem ér rá, nincs otthon, egyéb tevékenysége van, eltűnik minden cucca a piacról. Azzal nincs gond, hogy eltűnik, elfogadom, de az hogy pl kirakok 9db drogot, fegyverkönyvet stb. és ha esetleg valami dolgom akad abban az órában, ne talántán elfelejtem, hogy megkéne hosszabítani, ne vesszen már kárba több száz millió $.....

Szia. a farm olyan mint a bánya. Foglalkozni kell vele. ha nem foglalkozol elbukod. Teljesen korrekt hogy 1 napig lehet bérelni. így nincs az hogy soha nincs bérelhető stand. Az időt ki lehet kalkulálni hogy másnap neked mikor lesz jó. ilyen a farm is. akkor ülteted el amikor tudod hogy másnap te fixen fel fogsz tudni jönni. ha meg tudod hogy nem bíztos. akkor nem ültetsz. (Én is nagyon sokat buktam már mert le járt több piacom) de ennek ellenére is Nem támogatom.

Szia. a farm olyan mint a bánya. Foglalkozni kell vele. ha nem foglalkozol elbukod. Teljesen korrekt hogy 1 napig lehet bérelni. így nincs az hogy soha nincs bérelhető stand. Az időt ki lehet kalkulálni hogy másnap neked mikor lesz jó. ilyen a farm is. akkor ülteted el amikor tudod hogy másnap te fixen fel fogsz tudni jönni. ha meg tudod hogy nem bíztos. akkor nem ültetsz. (Én is nagyon sokat buktam már mert le járt több piacom) de ennek ellenére is Nem támogatom.
Mint fentebb írtam, az nem érdekel, hogy a pénzt bukom, és a piacot szintén, az viszont lehetséges, hogy pont abban az 1 órában nem tudok lenni szerintem, velem nem egyszer történt meg, hogy közbe jött valami pont, és el kellett mennem itthonról, pedig nem tervezett dolog volt. Nem azzal van a bajom, hogy eltűnik a piac, vagy a pénz, inkább az, hogy a fent maradó tárgyak is eltűnnek vele együtt, a farm/bánya hasonlatot sem értem teljesen, a farm nem 1 óra alatt szárad le szerintem, a bányát is csak hetente meg kell hosszabítani, igen foglalkozni kell vele, hogy pénz is legyen benne, de ez rajtad múlik mikor mennyit vagy bent. Köszönöm!

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Helló, legális piacnál található egy NPC, ahol kivehetőek a lejáratkor bent maradt tárgyak.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.