Vittorio Montoya --> Rey

• Thread starter Thread starter jxkee
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 174
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

jxkee

Újonc
2025. 03. 20.
10
10
LS karakter
Vittorio_Montoya
LV Karakter
--
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Vittorio Montoya
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
A mai nap folyamán volt egy adminisztrációs ügyem az említett adminisztrátorral. Az első ügy linkjét mellékelem a bizonyítékokhoz (az elsőként). Sajnos nem jutottunk dűlőre, mivel nem sikerült megértenünk egymás álláspontját és indokait. NONRP miatt kaptam 120 perc büntetést, miközben a játékos, aki az adminisztrátort hívta, 90 percet kért rám. Úgy vélem, ezt az ügyet IC szállal is meg lehetett volna oldani.
Kissé felháborodva ezért azonnal indítottam egy másik ügyet ugyanazzal az adminisztrátorral, ahol a másik fél hibázott, azonban Rey (az adminisztrátor) ezt másképp látta, és olyan megjegyzéseket tett, amelyek szerinte nem sértették az RP alapelveit. Véleményem szerint egy hármas adminnak kötelessége lenne tudnia, hogy az érme két oldala létezik, illetve hogy egy alapvető szabályt nem szabad megsérteni.A második ügy lényege az volt, hogy a másik játékos az F10-es parancs segítségével megnézte a Ferrari Roma rendszámát elölről, miközben a rendszám csak hátul van felszerelve. Ehhez hozzátette, hogy nem kötelessége a játékosnak le RP-zni, hogy leolvassa a rendszámot, ezt az indokot is csatolom a LOG fájlban.[/B]

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Első ügy:https://medal.tv/games/grand-theft-...HfNiUiBFtC?invite=cr-MSxOdmgsMjY2NDQ3Mjg1&v=9 Második ügy: Az említett mondatról a LOG: [2026-02-06 12:29:50] [Output] : Admin 3 Rey: (( minden, amit a képernyőn keresztül látsz, azt a karaktered is látja. )) Egész adminügyről a LOG:https://pastebin.com/i7UW8PLv
Megjegyzés:

Köszönöm szépen a bírálást előre is!

Sziasztok a panaszkönyvet én fogom intézni, hamarosan érkezek.

cső,

NONRP miatt kaptam 120 perc büntetést, miközben a játékos, aki az adminisztrátort hívta, 90 percet kért rám
Nem az admint kihívó játékos, és nem is te döntöd el, hogy én mennyi, és milyen mértékű szankciót fogok adni.

Úgy vélem, ezt az ügyet IC szállal is meg lehetett volna oldani
Pontosan, jól mondod. Meg LEHETETT volna oldani, viszont ti az ütközést követően egyből elhajtottatok, és már csak akkor akartatok ebből IC szálat generálni, mikor már rávilágosítottalak benneteket, hogy hibáztatok, vagyis pontosabban Te.

hármas adminnak kötelessége lenne tudnia, hogy az érme két oldala létezik, illetve hogy egy alapvető szabály
Szerintem mind a kettőtök része meg lett hallgatva, azt viszont ne várd el, hogy több, mint fél órás folyamatos beszélgetés után, én még azt próbálgassam, hogy milyen könnyen neki lehet tolatni valaminek az autóddal.. Abszurd.

F10-es parancs segítségével megnézte a Ferrari Roma rendszámát elölről, miközben a rendszám csak hátul van felszerelve.
Amiután RPzett a srác, egyből megindult az autótok hátához. Csupán bele akarjátok látni a rosszat az egészbe, mert ha Ti hibáztok, akkor már biztosan a másik is, és a lehető legkisebb dologba bele kellett kötni. Elég fer.

nem kötelessége a játékosnak le RP-zni, hogy leolvassa a rendszámot
Nem kötelessége, a karaktere látja. Ennyi erővel közel minden mozzanatot le kellene RPzni a szerveren, ennyire azért ne legyünk már az őskorban. Rendőrök sem rpzik le, hogy az üldözött autó rendszáma micsoda, és csak utána teszik ki a körözést, nincs ilyen, senkinek nem kötelessége ezt RP-zni, ha akarja RPzze, ha nem, nem.
Az említett mondatról a LOG: [2026-02-06 12:29:50] [Output] : Admin 3 Rey: (( minden, amit a képernyőn keresztül látsz, azt a karaktered is látja. ))
Ezt továbbra is tartom. Nyilván, itt már elkezdtétek kiforgatni a szavam, és azzal érvelni, hogy én látom a képernyőn a játékosok neveit, akkor ennyi erővel simán leírom a chatre... - Nem.
Ezt példaképp hoztam fel, hogy nem köteles rpzni a rendszám leolvasását.

Megjöttem a bírálattal miszerint: Ez egy játék! Viszont az F10 es gomb lenyomásával látható és elrejthető rendszámok leolvasása szemből vagy akár oldalról is teljesen szabályosnak minősülnek.
A panasz jogtalan az adminisztrátor nem hibázott.

• Kedvelés
Reactions: rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.