DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Kázmér-nak/nek.
Hány éves vagy?
17
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2025.07.14 óta vagyok jelen a DAWNMTA szerverén.
Hány játszott perccel rendelkezel?
20137 percel rendelkezem jelenleg.
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
Héten belűl 2-3 óra hétvégén csak többet tudnék, de ez változhat.
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Kázmér vagyok,17 éves. Szeretek játszani többféle fps játékkal,etc.Mostanság nagyon rá függtem újra a MTA-ra mivel vannak ismeretségeim, sok haver a közösségbe. Régen fociztam,nyertünk pár kisebb kupát is már. Régen kis időbe gitározni tanultam,viszont abba hagytam. Ezenkívül egy gyorsan tanuló,kedves személyiség vagyok.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Védeni a várost,új közösség tagja lenni,kipróbálni magamat más helyeken mint pl a honvédség.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Más szervereken már megfordultam TEK-ben,Honvédségben.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
La Casa Nostre (inaktivitás/nem volt meg a kellő online töltött idő.)
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
Teljes név: Alfredo Rivera
Születési hely, idő: Los Santos 1987.07.26
Anyja neve: Alfredo Nicole
Bejelentett lakcím: Los Santos Grove st. 13.
Állampolgársága: Olasz
Személyigazolvány száma: 380258GQ
Neme: Férfi
Családi állapota: Egyedülálló
Testmagassága: 1.86m
Testsúlya: 96 kg
Telefonszáma: +38-76-957-2473
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: Los Santos Bridgewood 2005.05.16
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Bridgewood High
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): Nincs.
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: ---
Nyelvismeret (ha van): Olasz,Angol,Magyar
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Általános katonai alapkiképzés,Könnyűfegyver-kezelői ismeretek.
Korábbi munkahelyek: Bridgewood-i bulizóhelyben lévő biztonságiőr.
Munkaviszony fennállásának ideje: 2007.07.15 - 2010.09.26
Távozásának oka: Új szakmai kihívások keresése/karrierváltás.
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Rem(J),RUM,ERF
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem voltam sem vádlott sem tanuként sem bíróságon.
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen.
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: ---
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Nem rendelkezem.
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Még nem.
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.01.31.
Aláírás: Alfredo Rivera
Aláírás: Alfredo Rivera
Utoljára módosítva moderátor által: