Rendvédelmi sisak

• Thread starter Thread starter whoami
  • Start date Start date
  • Válaszok 14
  • Látta 219
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

whoami

Barangoló
2025. 06. 07.
97
103
cs_747
LS karakter
Sinti E. Joseph
dawn.png

Ötleted témája:

Rendvédelmi sisak

Ötleted leírása:
Sisakból mennyiségének megnövelése 1-ről 3-ra.
Nagyon inkorrekt, hogy egy akció után egyből vissza kell menni hq-ra jobb esetben.

Megjegyzés:
A Rendvédelmisek nevében is előre köszönjük.

Még ezzel az egy sisakkal is elég erős 30-35 rendvédelmi tag, elég pofátlan lenne ha három sisak lenne az összesnél.
Értem, és akkor az nem pofátlan hogy ti egyedi,limitált kocsikkal mehettek akcióra, igaz? plusz az hogy nálatok több drog is van, szerintem fair lenne ez a 3db, de az sem lenne baj ha több, a sisak gyengítést megkaptátok, mi kellene még?

Értem, és akkor az nem pofátlan hogy ti egyedi,limitált kocsikkal mehettek akcióra, igaz? plusz az hogy nálatok több drog is van, szerintem fair lenne ez a 3db, de az sem lenne baj ha több, a sisak gyengítést megkaptátok, mi kellene még?
Nekünk aztán nincs limitált, se egyedi, de az autóknak egyébként semmi köze a sisakhoz.

Aha-aha, és miben hátráltat az hogy milyen kocsival vagyunk miközbe van jeladó mindenhez kb? Valóban van nálunk átlagba 7 drog, de az nem egyből megy fel ha le is lövitek

Amennyiben ha itt csökkentve lett a sisak akkor a rampage-is! 2 tár minimum kell illegálosba még 1db rendvédelmisbe fejbe 2 golyo. Ez így lenne fair mindenki részére.

• Dühítő
Reactions: tyze
  • Haha
Reactions: whoami
Egy full rampage-es emberbe de, szinte így is 1-2 akciot lehetetlen lehozni mert fullon van a rampage, bemegyünk és levagyunk makogva tec9-el és társaival.
A Rampage nerfelve lett: 2 golyó, és halott vagy, már nem *op*.

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: rey és Brown
Helló, nem lesz növelve az egyszerre birtokolható maximális mennyiség.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.