aranybank rablás minimum létszám módosítása, kalózkodás létszám csökkentése

• Thread starter Thread starter rey
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 124
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rey

747
2024. 08. 02.
267
173
LS karakter
gideon trace
Jelenleg minimum öt illegálos kell egy aranybank rabláshoz, ezt lehetne csökkenteni kettő, vagy három illegálosra. Nincs mindig elérhető 5 (csak akik a bankban vannak) ember, akikkel ezt ilyen játékosszám mellett végre lehet hajtani. Nincsen 50-60 rendvédelmis átlagban, hogy követelni kelljen ezt a relatív magas illegális résztvevőt.

A kalózkodáshoz jelenleg TÍZ (10db) illegálos kell, ami elképesztően sok. Tavaly nyár környékén felvetettük, hogy ez legyen módosítva, mert egyszerűen nem lehet minden esetben összeszedni ennyi embert. Irreálisan sok ez a szám. Azóta ez feledésbe merült, vagy pontosan nem tudni, mi lett a végkifejlett ezzel kapcsolatban.

Mint illegalis frakcio leader. Szerintem a legalabb 5 létszámmal nincs baj. Nagyon sok játékos szeretne illegalos lenni. Ki kell fogni relative aktiv jatekosokat és akkor ezzel nincs gond. Esetleg kötelező akciot be vezetni. Szoval ezt a részét nem támogatom.

Viszont a kalózkodás is egyen értékű lehetne a bankrablas inditas letszamhoz az az 5 ember. Ezt Támogatnám

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri és rey
Jelenleg minimum öt illegálos kell egy aranybank rabláshoz, ezt lehetne csökkenteni kettő, vagy három illegálosra. Nincs mindig elérhető 5 (csak akik a bankban vannak) ember, akikkel ezt ilyen játékosszám mellett végre lehet hajtani. Nincsen 50-60 rendvédelmis átlagban, hogy követelni kelljen ezt a relatív magas illegális résztvevőt.
Szerintem 5 ember egy aranybank rabláshoz minimum kell, nem tudom sajnos elképzelni, hogy 2-3 ember elmegy kirabolni a szerveren legnagyobb kifosztható építményt. Így nem támogatom.

A kalózkodáshoz jelenleg TÍZ (10db) illegálos kell, ami elképesztően sok. Tavaly nyár környékén felvetettük, hogy ez legyen módosítva, mert egyszerűen nem lehet minden esetben összeszedni ennyi embert. Irreálisan sok ez a szám. Azóta ez feledésbe merült, vagy pontosan nem tudni, mi lett a végkifejlett ezzel kapcsolatban.
Ezt azonban már annál inkább támogatom, nem minden frakció teheti meg magának, hogy egy időben fent legyen 10 tag. Szerintem lehetne csökkenteni mondjuk 7-8 főre.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS és hessz
jó lenne, két ember simán kipakolja a bankot és tiplizik csatornán keresztül rizikómentesen, teljesen fölös az 5 ember

• Kedvelés
Reactions: rey
Üdv.

Aranybank rablás megkezdéséhez szükséges létszámot nem áll módunkban csökkenteni, viszont a kalózkodáshoz szükséges létszámot lecsökkentjük 8 főre.

Ez akkor lép érvénybe, amikor a szerverszabályzat frissítésre kerül, leader társalgóban értesítve lesztek róla.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.