Alonso Vedrago panasza Quinnel Stokesra(Sasa)

• Thread starter Thread starter Dagadt
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 234
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Dagadt

Újonc
2025. 06. 23.
17
7
LS karakter
Alonso Vedrago
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Alonso Vedrago

Panaszra tett személy InGame neve:
Quinnel Stokes

Panasz oka, leírása, kifejtése:
OKFesként dutyba a mellkasára van erősítve egy éles fegyver, szerintem teljesen felesleges egy tűzoltónak fegyver.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nincs, várom a bíráló admin válaszát.

• Wow
Reactions: peti
Szervusz. A fegyver odabugolt a mellkasomra, rejtve volt. NAV százados vagyok, szerintem megengedhetem magamnak hogy önvédelmi fegyvert tartsak magamnál.

• Kedvelés
Reactions: bokor21cm és Hoobu
Szervusz. A fegyver odabugolt a mellkasomra, rejtve volt. NAV százados vagyok, szerintem megengedhetem magamnak hogy önvédelmi fegyvert tartsak magamnál.
Ezt én értem, de nem nav századosként voltál ott jelen hanem OKF Parancsnok helyettesként.

Ezt én értem, de nem nav századosként voltál ott jelen hanem OKF Parancsnok helyettesként.

Nem tudom miért érdemel ez egy admin panaszt... Attól függetlenül hogy én nem NAV dutyban voltam, önvédelmi fegyvernek minősül még mindig. Egyékbént ez nem admin panasz tárgya, hanem RSZSZ panasz, de mivel rejtve volt, az sem lehetséges.

Nem tudom miért érdemel ez egy admin panaszt... Attól függetlenül hogy én nem NAV dutyban voltam, önvédelmi fegyvernek minősül még mindig. Egyékbént ez nem admin panasz tárgya, hanem RSZSZ panasz, de mivel rejtve volt, az sem lehetséges.
Nem én raktam át admin panaszra, én sima játékospanaszt írtam. Egyébként irl sincs se mentősnél se tűzoltónál semmilyen önvédelmi fegyver, legyen az önkéntes vagy hivatásos. De nincs több hozzáfűzni valóm, várom a bíráló admin válaszát.

Nem én raktam át admin panaszra, én sima játékospanaszt írtam. Egyébként irl sincs se mentősnél se tűzoltónál semmilyen önvédelmi fegyver, legyen az önkéntes vagy hivatásos. De nincs több hozzáfűzni valóm, várom a bíráló admin válaszát.

Továbbra is egy szélsőségről beszélünk. Fedett személy vagyok, a MERKUR bevetés parancsnoka. Nem fognak rám ugyanazok a dolgok vonatkozni mint bármelyik tűzoltóra, vagy mentősre. Vagy ha mégis, akkor továbbra is az RSZSZ-re tartozik ez az ügy, ezek miatt lett a dolog létrehozva.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Ahogyan Sasa is említette, a képen látható, hogy el volt rejtve a fegyver. Az, hogy önvédelmi célre van nála fegyver, az jelen esetben IC ügy.

Így a panaszod jogtalan.

További szép napot!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.