Állítólagos /fall spammelés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kukalako

Újonc
2025. 11. 12.
7
5
LS karakter
Damien Lenzo
LV Karakter
nincs
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Damien Lenzo
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Sasa
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hali, Atmezni voltam pár fraki társammal és tetőn voltam, rámlőttek a honvédek egyszer, akkor elkezdtem vérezni és gugolva mentem vissza a heli fele hogy ne tudjanak kilőni. Majd ezek után animba is lőttek. És elment az áram, és mire vissza léptem egyből Tpzett hozzám Sasa hogy elvileg a /fallfront animációt spammeltem. A Videón is Látszik hogy csak szimplán animba setem és az buggolt a fegyver miatt. Válaszodat Előre is köszönöm!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

A Videón tisztán látszik hogy mikor az a "spammelés" van akkor már abba a pozícióban van a karakterem keze amibe animba is szokott. Szerintem nem kérdés hogy spammeltem e, de majd a bíráló admin eldönti!

Utoljára szerkesztve:
Ui.: Kicsit elrontottam a PK-t de ez az első, nézzétek el. Köszi <3

Javítottam a mintát!

Üdv!

Ahogy az ügy alatt is emlitettem a /fall animáció mozgás közbeni lenyomása elég jellegzetes. A videón ez számomra tisztán kivehető. Várom a biráló admin válaszát, szép napot!

Szerintem Az Látszik Hogy Animba Lőttek És Mivel A Sniper a Kezembe Volt Így Az Buggolt, Mint Amikor Animba Kinyitod A Kocsit Hasonlók. Meg Egy Olyan Kérdésem Lenne Hogy Ha Fallfrontot Spammeltem, Akkor Hogy Kerültem Animba?

Szerintem Az Látszik Hogy Animba Lőttek És Mivel A Sniper a Kezembe Volt Így Az Buggolt, Mint Amikor Animba Kinyitod A Kocsit Hasonlók. Meg Egy Olyan Kérdésem Lenne Hogy Ha Fallfrontot Spammeltem, Akkor Hogy Kerültem Animba?

Nekem olyan kérdésem volna hogy ha te animba kerültél akkor hogyan változtatott a karaktered ilyen gyorsan irányt.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu és hessz
Nekem olyan kérdésem volna hogy ha te animba kerültél akkor hogyan változtatott a karaktered ilyen gyorsan irányt.
Fogalmam sincs, Nálam nem buggolt csak szimplán lefeküdt a karakter. Aztán animba megpróbáltam eltenni a fegyvert de a script nem engedte. Erről Logom is van ha esetleg kell.- egyébként mi értelme lett volna a fallfront spammellésnek? Nem egészen értem, jó oké hogy ne lőjenek el, de akkor elég egyszer. Ne érsd félre nem nyomtam be egyszer se, de gondolom érted mire gondolok

Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal, a panaszt végigolvastam, és az állítólagos hibát többen teszteltük többször viszont nem tapasztaltunk ilyet. A videón jól láthathó, hogy többször előre esel, majd felállsz. A panaszod így jogtalan, várd le a büntetésed.

További szép estét!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.