Isabel Lafuente- dmnk

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kattyos

Újonc
2025. 03. 17.
57
34
20
LS karakter
Lena Wilk
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Isabel Lafuente
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
dmnk
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen ügy elbirálás. Hosszabban pedig: Sziasztok, tegnapi nap folyamán történt pár dolog ami sajnos szúrja a szemem eléggé, a sztori: mentem Sf-be intézni a dolgaim, körforgalomnál elkezdtek követni, kerülgettek egy ideig, lelassitottam amikor beállt elém a srác, kiszállt majd elővette a fegyverét én pedig elmentem(mozgásban volt az autó, de 1v1 nincs pg) amikor elintéztem a dolgom vissza mentem ugyan azon az útszakaszon, ahogy mentem mellettük semmi rádiózás nem történt, csak vcban(valószinűleg discordon.) egy ideig követett majd ahogy a videón is látszódik hogy megállt, kiszállt, addigra én elindultam mire kiszállt, mentem pár métert majd pedig kilő minden ok nélkül(Elvileg én pg-ztem, ezt videóban latható hogy nem). Én erre hivtam egy admint, Dmnk jött ki, srácok dc-n bementek vc-ba a videót megmutatni neki, utólag Dmnk beküldte nekem is ooc chatbe a videót. Videóban pedig a két srác részéről több szabálysértés is törtent.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Videót biráló adminnak küldöm, nem szeretném kiadni nyilvánosan a srácok beszédét ami a videóban van.
Megjegyzés:

Összegezve: Mg, Dm, Fgh, admin jobbra balrával elintezte az ügyet.

Szia!
Mint utólag kiderült, én némítva láttam a videót, amikor voice-ban mutatták. Kértem tőlük logot, ott ők folyamatosan IC-ztek. Mint a videóban is látszódott, mindkét fél cselekedhetett volna jobban. Te akkor indultál el, amikor ők kiszálltak. Mint ott is említettem, te is megállhattál volna, és nekik sem kellett volna egyből lőniük. Így jutottam arra a döntésre, hogy mindenki jobbra-balra megy.

Szia!
Mint utólag kiderült, én némítva láttam a videót, amikor voice-ban mutatták. Kértem tőlük logot, ott ők folyamatosan IC-ztek. Mint a videóban is látszódott, mindkét fél cselekedhetett volna jobban. Te akkor indultál el, amikor ők kiszálltak. Mint ott is említettem, te is megállhattál volna, és nekik sem kellett volna egyből lőniük. Így jutottam arra a döntésre, hogy mindenki jobbra-balra megy.
szia, amikor utánam fordultak pont nem irtak egymásnak semmit ic, a másik embert akit vittek el róla volt szó hogy hova vigyék, simán utánam fordult, miközben dc-n beszelték hogy elkapjanak-e. Nyilván egy fegyveresnek nem állok meg, a videóban pedig nagyon is mentem el mikor szállt ki.

szia, amikor utánam fordultak pont nem irtak egymásnak semmit ic, a másik embert akit vittek el róla volt szó hogy hova vigyék, simán utánam fordult, miközben dc-n beszelték hogy elkapjanak-e. Nyilván egy fegyveresnek nem állok meg, a videóban pedig nagyon is mentem el mikor szállt ki.
Redben! Nem fogok felesleges vitába szállni Beni bírálja az ügyet.

Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal. A videóban jól látható hogy hívásban történik az információ átadás(Gyere raboljuk el őt is, stb.), ezután beáll a játékos elé, és egyből elindul kikerülni, ekkor még nem volt fegyver a kezében kiszállás után veszi elő a fegyvert és tartja rá hátulról majd elkezdi lőni, és kilőni.

Forgalmas hely
Forgalmas területnek minősül minden olyan helyszín, amely a térképen (F11) blippel van megjelölve, valamint minden olyan terület, amelyet a játékosok rendszeresen, nagy számban látogatnak (például a déli határ mentén található horgászpart).

Szerintem eléggé forgalmas helynek számít San Fierro ezen útszakasza, mellesleg egy trafipax előtt történt az egész rablás.
Az adminisztrátor saját döntése az, hogy mire add szankciót, de nyílván vannak szituációk aminél eltekinthetetlen.

A panaszod jogos, nem szeretnék senkit sem utólag szankcionálni emiatt.
Keress fel Dominik, további szép napot.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.