Enricora pk

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Astrid Skjoldrheim
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Elviselhetetlen amit csinal, hivtam admint a tekesre mert halalangyallal akciozott, es engem rakbe nonrpre es reportba is folyamatosan flegmazik velem. elegge felbaszott mar bocs mashogy nem tudom mondani amit csinalt, van kepem hogy a csavo halalangyallal lovoldozik es azt meg leszarja. mert ugye nem direkt kihuztma a tekes ele a kormanyt. mert megakartam fordulni es arra adott nonrpt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Megjegyzés:

pápá

Sziasztok!

Szóval kezdjük ott hogy a halálangyallal lehet akciózni ha nem ugyan abba az RP-be vagy.
Az hogy téged raktalak be AJ-be annak van oka, a bíráló Adminisztrátornak küldöm a videókat követtem őt egy ideje, illetve utólagosan néztem meg az inventorydat, volt benne fegyver és lőszer ami nem kéne nálad legyen mivel LVL1-es vagy.

Várom a bíráló Adminisztrátor válaszát. 185736 reportszám nézze át nyugodtan az egész reportot.

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: fodilo és Hoobu
Sziasztok!

Szóval kezdjük ott hogy a halálangyallal lehet akciózni ha nem ugyan abba az RP-be vagy.
Az hogy téged raktalak be AJ-be annak van oka, a bíráló Adminisztrátornak küldöm a videókat követtem őt egy ideje, illetve utólagosan néztem meg az inventorydat, volt benne fegyver és lőszer ami nem kéne nálad legyen mivel LVL1-es vagy.

Várom a bíráló Adminisztrátor válaszát. 185736 reportszám nézze át nyugodtan az egész reportot.
Így is úgy is lehet nálam fegyver, eleve nem csináltam semmi illegálisat vele kezdjük ott. az hogy fegyver van nálam és nem is használom az nem is nagy gond. majd akkor amikor használom akkor mondd.

• Haha
Javaslom a szerverszabályzat átolvasását.
Így is úgy is lehet nálam fegyver, eleve nem csináltam semmi illegálisat vele kezdjük ott. az hogy fegyver van nálam és nem is használom az nem is nagy gond. majd akkor amikor használom akkor mondd.

• Imádom
Én pedig javaslom a panaszkönyv újrairását normálisan, illetve az ingame nevedet beállitani fórumon. Ellenkező esetben kitiltás.

• Kedvelés
Reactions: Enrico
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.